1 Review

NL.AliExpress.com | aliexpress dutch - Koop online goedkope producten met hoge kwaliteit uit China. | Alibaba Group Online Winkelen naar Goedkope Auto's en Accessoires, Computers, Electronica, Mode & Schoonheid, Gezondheid, Huis en Tuin, ... Lees verder »

0 Reviews

Het zelf bijhouden van de gezondheid wordt steeds populairder. Zelftesten maken het mogelijk om beter inzicht te krijgen op je gezondheid. Tegenwoordig zijn er zelftesten voor de zwangerschap maar ook voor bijvoorbeeld cholesterol, allergieen en ... Lees verder »

0 Reviews

HEMA - maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker Op hema.nl vind je de HEMA winkel met het grootste assortiment. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of haal gratis af bij jouw ... Lees verder »

0 Reviews

Als private leasemaatschappij zorgen wij ervoor dat autorijden net zo flexibel wordt als jouw eigen leven. Zo mag je jouw gloednieuwe leaseauto ook verhuren en delen met familie, vrienden en zelfs de buurt!   Wij staan voor jou klaar. ... Lees verder »

0 Reviews

Vind je het leuk om zo nu en dan je interieur te veranderen? Kun je wel wat hulp en handige tips gebruiken bij het mixen and matchen van verschillende meubels? Blijf je graag op de hoogte van alles op het gebied van wonen en slapen? Doe wekelijks ... Lees verder »

0 Reviews

Binnen de online fietsenwinkel van Decathlon.nl vind je los van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen uiteraard ook erg veel fietsen. Van de populaire b´Twin mountainbikes tot de BFold vouwfietsen, er is letterlijk voor ieder wat ... Lees verder »

0 Reviews

ICI PARIS XL Nederland Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL de beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jouw in de buurt. Bestel onze producten ... Lees verder »

1 Review

Autobanden voor elk seizoen Wanneer heb je winterbanden in plaats van zomerbanden nodig? Of is een 4-seizoenenband (All Season band) goed genoeg voor jouw auto en de manier waarop je hem gebruikt? KwikFit heeft alle soorten banden, in verschillende ... Lees verder »

Speelgoed   •   0 Reviews

Eenvoudig online speelgoed kopen voor jong en oud. Speelgoeddirect.nl biedt een groot aanbod aan speelgoed van buitenspeelgoed, knuffels, puzzels ... Lees verder »

Dating   •   0 Reviews

Dating met Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland. Schrijf je gratis in op Lexa. De nummer 1 datingsite van Nederland. Bekijk direct foto’s van singles. Flirt, chat en vind jouw ... Lees verder »

WEBSITES VERGELIJK JE HIER

Op Websitesvergelijken.com krijg je een volledig beeld over een bepaalde website. Het gaat hier niet om de producten die je aanschaft, maar om de online aanbieder (website) van het betreffende product.

Er is op internet genoeg informatie te vinden over een product (denk aan een speciale racefiets of merk autoband), maar als je eenmaal weet welke je wilt, is het lastig om de juiste website te vinden.

Op basis van onafhankelijke ervaringen en reviews van anderen bepaal je welke website het beste bij jou past om het gewenste product te bestellen.

Welke websites vind je hier?

Websitesvergelijken.com bestaat uit 5 hoofdcategorieën die door verschillende websites worden vertegenwoordigd.

1. Auto & Fiets

2. Erotiek

3. Gezondheid & Verzorging

4. Overige (o.a. direnvoeding, dagdeals, telefonie en speelgoed)

5. Wonen  (o.a. dierenvoeding, dagdeals, telefonie)

Middels de zoekfunctie rechtsboven kun je eenvoudig achterhalen of jouw gezochte website tussen de ruim 900 staat.

Ervaringen en Reviews over een website 

Je leest op www.websitesvergelijken.com niet alleen de onafhankelijke reviews en ervaringen van anderen, je kunt ook jouw ervaring met een bepaalde website delen middels een review. Zo helpen we elkaar om een weloverwogen keuze te kunnen maken alvorens we een bepaald product online bestellen. En we bieden de websites de mogelijkheid om te leren van onze feedback.

Blogs

Op de website vind je verschillende blogs. Deze kunnen over een specifiek onderwerp gaan, bijvoorbeeld over autobanden, afvallen of zelfstesten, met als doel de consument en bezoekers te informeren. Ook lees je hier blogs over een website zelf.

De blogs worden geschreven door verschillende, onafhankelijk auteurs.