Top 5 dag- en groepdeals websites

28 januari 2019

Dagaanbiedingen zijn sinds 2007 doorgebroken en een vaste zoekopdracht op Google en nog steeds blijft dit aantal stijgen in Nederland. Het aantal aanbieders is in ruim 10 jaar extreem toegenomen, aangezien het een lucratieve en interessante markt is. De vraag van consumenten is hoog en de laatste jaren hebben ook winkelketens hun eigen dagaanbiedingen sites ontwikkeld om zo de concurrentie aan te kunnen gaan met online dagdeal websites. Denk aan Bol.com en de Mediamarkt.
 
Onze top producten nu extra snel geleverd!

Dagdeals

Een dagdeal is een aanbieding die slechts 24 uur geldig is, zodat de consument snel moet beslissen. Dit stimuleert de koopneiging sterk. Consumenten willen tenslotte niet het risico lopen dat ze een aanbieding missen die ze misschien nooit meer ergens anders tegen komen. Favoriete artikelen en branches voor een impulsaankoop zijn met name elektronica, gadgets, mode, parfum en reizen.
De allereerste online aanbieder van dagdeals in Nederland was iBood in 2005. Momenteel zijn er honderden websites actief, zoals Groupon, Voordeelvanger, Dagaanbiedingen.nl en Telegraafaanbieding.nl de bekendere voorbeelden zijn. De omzet is inmiddels gestegen tot honderden miljoen op jaarbasis en nog steeds lijkt het erop dat de markt nog niet verzadigd is, waardoor er nog steeds nieuw dagdeal sites ontstaan.

Top 5 Dagaanbiedingen websites

Gezien de wildgroei, is het onoverzichtelijk voor de consument om de juiste online aanbieder te vinden voor de juiste deal. Natuurlijk zijn er overkoepelende aanbieders die weer de dagaanbiedingen van verschillende websites verzamelt en aanbiedt, maar dit maakt het nog complexer en lastiger. Zodoende hebben wij hieronder een top 5 samengesteld van websites die dagdeals aanbieden. Onze criteria zijn als volgt: breedte van het assortiment, soort aanbiedingen inclusief scherpte (prijs) van de aanbieding, reviews van eerdere kopers, eigen ervaringen op de site en met een eventuele bestelling en of er geen bijzondere zaken zijn vermeld over de online dagaanbieding website.
 

1. Voordeelvanger.nl

"Bestelling , iedere handeling op de hoogte gehouden, kon alles volgen via mail. Bestelling en levering 3 dagen. Prima perfecte afhandeling en niks op aan te merken. Een Chapeau. Top."

2. Perfect-deal.nl

3. Kiesjekoopje.nl

4. Euroknaller.nl

”Wat een fijne dagaanbiedingen website: snelle service, eenvoudige navigatie op de website, goede producten, breed assortiment en betrouwbaar!”

5. Onedayonly.nl

"De levering was snel, echter werd er een ander model geleverd dan in de advertentie genoemd. Eerste ervaring met de Klantenservice was niet positief; doet eerst net of ze je niet begrijpen en laten daarna gewoon niks meer horen.
Na mijn eerdere (negatieve) review is er contact met me opgenomen en is er zeer coulante oplossing geboden."


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.