Erotische producten: mijn favoriete speeltjes en ervaringen

26 januari 2019

Ik ben Inge, 47 jaar en een fervent liefhebber van erotische producten ofwel sexspeeltjes. In mijn leven heb ik bijna alles wel geprobeerd op seksueel gebied en ik ben erachter gekomen dat erotsiche speeltjes mijn seksleven structureel verbeteren. Mensen (inclusief ikzelf) zijn veranderd van geheimhouding, stilte en schaamte in een open, koele en trendy houding tegenover seksspeeltjes van alle soorten, van dildo's tot anale parels. Er zijn weing speeltjes of merken die ik niet ken en omdat mij is gevraagd mijn ervaringen te delen, heb ik hieronder een aantal van mijn favoriete hulpattributen  gedeeld en voorzien van mijn ervaringen. Doe er je voordeel mee ;-)

Dildo 

Hoewel ze misschien bijna ongewoon lijken in vergelijking met alle vibrerende, high-tech en al het actievolle speelgoed, blijven dildo's een klassieker waar veel vrouwen en zelfs meer mannen fan van zijn. Als je op zoek bent naar het gevoel van penetratie dat het dichtst bij een echte penis ligt, zijn dildo's de juiste keuze. Ze zijn er in verschillende vormen, lengtes en breedtes, dus houd daar rekening mee wanneer je winkelt - sommige vrouwen zullen merken dat licht gebogen beter is, omdat ze je klit en G-spot dan meer directe actie geven - en overweeg ze zowel vaginaal als anaal te gebruiken. Het juiste formaat bepalen doe je hier. Ouderwets, maar persoonlijk vind ik de dildo het fijnste! 

Nieuw: Krachtige vibrators op batterijen met Fun Factory's Battery+ lijn

Butt Plug

Overweeg een butt plug als introductie voor anale spelen. Anale speeltjes zijn populair bij vrouwen, ook al hebben wij geen prostaat of zenuwen om direct een orgasme in de anus te kunnen krijgen, ze kunnen een enorme mentale wending nemen met je. Als je een beginner bent, begin dan met een douche en maak je van tevoren schoon en laat je partner je dan stimuleren met zijn vingers (of tong, als hij avontuurlijk is) voordat je een plug, vibrator of kralen erin steekt. Gebruik eventueel latex handschoenen of een condoom op de vingers voor de reinheid en anaal glijmiddel voor comfort en het glijden. Buttplugs lijken wellicht een beetje angstaanjagend - zelfs als ze pastelroze zijn - en als de enige kennis van je partner over het gebruik ervan van porno komt, dan zal de nacht waarschijnlijk niet goed eindigen. Tip: bespreek het vooraf met je partner of probeer het eerst solo uit. 

Tepelklemmen

Het vastmaken van de klemmen is pijnlijk en vergt wat doorzettingsvermogen. Het kan een superhete sensatie zijn. Wanneer ik de klemmen weghaal, dan doet dat het het meest pijn, maar ik vind dat juist geweldig. Maar laat ze niet te lang zitten want ze kunnen de bloedcirculatie naar je tepels afsnijden! Veel klemmen worden geleverd met mooie functies, zoals instelbare druk, een vibrerende optie en waterdichte coating.

Vibrators 

Dit zou je go-to-seksspeeltje moeten zijn voor solo- en koppelspel. Ik stel voor dat alle vrouwen, net als ik, een verscheidenheid aan vibrators hebben - verschillende vormen, maten en soorten stimulatoren die passen bij je humeur en gevoelens die je op dat moment zoekt. Soms wil ik een grote, vibrerende dildo die ik in mijn eigen tempo kan duwen, en soms wil ik juist een vibrerende buttplug gebruiken. Het is een mythe om te denken dat het regelmatig gebruiken van een vibrator je clit te veel stimuleert, waardoor je geen goede, ouderwetse penis meer wilt. Seksspeeltjes hebben de neiging om vrouwen tot een voorspelbaar orgasme te brengen, dus ga vooral je gang en gebruik ze! Als mijn partner en ik geen tijd of energie hebben voor lange seks, dan komt de vibrator uitermate goed van pas.

Handboeien

Handboeien gaan meer over de mentale en emotionele kant dan over de fysieke sensatie. Het kan heel opwindend zijn om de scène te bespreken die je gaat opzetten en de benodigde toestemming te krijgen en dit fantasiespel wint aan populariteit vanwege de blootstelling en normalisatie in de media.
Wees wel voorzichtig: als je voor een superauthentieke fantasie van een gevangene gaat die echte metalen boeien bevat, kunnen ze pijn doen. Ikzelf gebruik ze een paar keer per jaar en dat komt omdat ik mijn partner volledig vertrouw. Je moet je eraan over geven, dan beleef je werkelijk waar een unieke en onvergetelijke avond.

Clitoris stimulator 

Voor vrouwen die het moeilijk hebben met andere seksspeeltjes (of zelfs partners), kan een vibrator die zich puur concentreert op het stimuleren van het meest gevoelige deel van je vagina de oplossing zijn. Mijn partner besteedt niet altijd genoeg aandacht aan mijn clitoris, dan is de clitoris stimulator de perfecte oplossing. Ik heb dat ook met hem besproken en laten zien hoe deze werkt en sindsdien ligt deze op mijn nachtkastje.

Anale parels

Verschilt enigszins van de butt plug, namelijk dat deze één voor één individuele bollen inbrengt in plaats van een vloeiende en geleidelijke plug. Zo geven anale parels een pop gevoel bij elke grotere maat die erin gaat. Ik gebruik zowel pluggen als kralen en ik vind ze beide leuk, maar ik denk dat het belangrijker is om te investeren in een hoogwaardige set kralen wanneer je hier voor gaat. Het laatste dat je namelijk wil, is dat een goedkoop paar kralen breekt terwijl ze in je zitten! Oh ja, zorg er bij beide voor dat je een heleboel glijmiddel gebruikt.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites