Kledingmerk Antonio Rossi - Het ontstaan, Nederland en reviews

12 maart 2020

Van origine komt het kledingmerk Antonio Rossi uit Zuid-Europa. In Turkije staan de fabrieken die alle kledingwaar van Antonio Rossi ontwerpen en produceren. Het merk is jaren geleden geïntroduceerd door een ondernemer en in Turkije e.o. is het een bekend, goed lopend en gerenommeerd kledingmerk. Naats het produceren van verschillende soorten boxershorts, heeft Antonio Rossi meerdere kledingstukken die op de markt worden gebracht.
In 2017 is een Nederlandse ondernemer de samenwerking aangegaan met Antonio Rossi en heeft het exclusieve recht om (vooralsnog) de boxershorts op de Nederlandse markt aan de man te brengen. Dit gaat via verschillende kanalen en het aanbod is op onderbroeken gebied zeer divers en uitgebreid.
Vooralsnog vind je de boxershorts van Antonio Rossi in de Nederlandse schappen, wellicht volgen de andere kledingstukken in Nederland.

Image result for antonio rossi artikelen

Waar je Antonio Rossi kunt kopen

De boxershorts worden met name op online aanbiedingen sites aangeboden aan het grote publiek. Een enkele keer liggen er 12-packs in de schappen van een landelijke drogist, maar dit is niet structureel.
De acties zijn vaak doorlopend en de prijzen schelen niet veel van elkaar. Het is dan ook niet heel erg de moeite waard om te wachten op nog betere acties, aangezien de prijs altijd scherp is. Ook de levering is over het algemeen redelijk snel en betrouwbaar.

Het beste kun je het product aanschaffen via één van de volgende websites:

Productomschrijving Boxershort op Bol.com en Voordeelvanger

Goed ondergoed is de basis van elke outfit. Een slechtzittende, oncomfortabele onderbroek kan je gemakkelijk de hele dag irriteren. Twaalf boxershorts van kwaliteitsmerk Antonio Rossi. Je ontvangt 12 stuks in verschillende kleuren Laat je niet langer irriteren door boxershorts van lage kwaliteit Een perfecte pasvorm en draagcomfort Nooit meer een tekort aan boxershorts! Deze maat L heeft een omtrek van 91-97 cm.

De mensen van Antonio Rossi hebben enorm veel aandacht besteed aan deze boxershorts. Niet alleen aan het ontwerp, maar vooral aan de materialen, pasvorm en afwerking. Dat is natuurlijk logisch, want ze liggen voor een hoge prijs in de winkel. Je mag er dus wel wat meer van verwachten dan boxershorts van bijvoorbeeld de Hema. Dit alles resulteert in een draagcomfort waar je ontzettend vrolijk van wordt! Deze boxershorts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elstaan. Dankzij de stevigheid van de naden kun je ze zonder zorgen dagelijks in de wasmachine gooien. Krimpen doen ze niet en de elastieken tailleband met ingeweven merknaam blijft even elastisch.

De boxershorts worden in verschillende kleuren, verschillende maten en eventueel met langere pijpen aangeboden.

Reviews & Ervaringen

"Naast de uitmuntende kwaliteit van de aangekochte shorten was de levering zelfs vroegtijdig en verliep alles zoals beloofd. Leuk!"

"Draag al een tijd de Antonio Rossi trunks (korte pijp) maar wil nu ook de lange pijp wel eens proberen. 12-pack aangeschaft, we gaan het zien. Trunks zitten in ieder geval top en kan ik aanraden."

"Comfortabele boxers die goed zitten en lekker ademen. Goede zachte brede waistband."

"Mooie pasvorm, Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit"

Tot slot

Naast Antonio Rossi, zijn er nog veel meer producten en websites die je kunt beoordelen op basis van reviews en ervaringen van eerdere kopers en bezoekers. Doe hier je voordeel mee en lees hier vooraf meer over op Websitesvergelijken.com. Hier vind je ook diverse artikelen en blogs over een bepaald artikel, website of wat dan ook. Neem bijvoorbeeld Pierre Calvini, een kledingmerk vergelijkbaar met Antonio Rossi en ook hard op weg om de markt als kledingmerk in Nederland te veroveren.


Bezoek Antoniorossi.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites