Kortingscodes voor erotische websites, hoe werkt het?

20 februari 2019

Wanneer je op Google intoetst "kortingscode erotische producten", verschijnen er in no-time liefst 113.000 resultaten. Ook het resultaat bij "kortingscode erotische webshops" mag er met 50.500 zijn. Dit betekent dat de geïnteresseerde groep in korting zeer groot is. Zodoende hebben wij een proef op de som genomen en kritisch onderzoek gedaan naar kortingscodes voor in de erotiek.

Kortingscode voor erotische producten en webshops

Gezien de populariteit in de zoekopdrachten, het enorme aanbod van erotische webshops en de vraag van de consument, adverteert bijna iedereen met de goedkope producten en/of aanbiedingen. Ook geven de websites aan dat ze de goedkoopste zijn, maar is dat eigenlijk wel zo? En dan heb je nog de websites zoals korting.nl, acties.nl, kortingscodeplein.nl, mijnkorting.nl en bespaarcodes.nl die aangeven nog meer korting voor je in petto te hebben.

Ons onderzoek leert dat het anders in elkaar steekt en er geen korting op korting wordt gegeven.
Je hebt enerzijds de websites zoals Willie.nl, Zoemmm.com en Easytoys.nl, die het eindproduct direct verkopen en uitleveren. De beste aanbiedingen staan op hun sites zelf en deze gerenommeerde bedrijven bieden nagenoeg dezelfde kwalitatieve producten aan tegen concurrenrende tarieven. 
Anderzijds zijn er dus de kortingen sites die je doen denken alsof er nog meer korting valt te halen. Dit is echter onjuist. Het enige dat zij doen is alle kortingen van verschillende erotische websites verzamelen en inzichtelijk maken. Indien je op de kortingslink klikt, word je doorgelickt naar de betreffende website en krijg je de korting rechstreeks te zien, zoals hierboven beschreven. De enige reden dat ze dit doen, is omdat ze beloond worden (lees, een provisie krijgen) voor de lead. De consument krijgt dus geen extra korting of iets dergelijks.
Wanneer je nog niet weet waar je jouw seksspeeltje gaat aanschaffen, dan kunnen de kortingen sites helpen om je op weg te helpen en alle aanbiedingen te zien, maar anders kun je net zo goed rechstreeks naar je favoriete webshop gaan en daar de aanbiedingen vinden.

Het klinkt misschien als een antwoord dat onjuist of niet compleet is, maar ons gedegen onderzoek wijst dit echt uit, dus doe er je voordeel mee!

Waar kun je het beste erotische producten kopen?

Zoals eerder vermeld, is de vraag en het online aanbod groot en zodoende zijn er veel zoekopdrachten naar kortingscodes voor erotische webshops. Het is echter wel van belang dat je je niet laat leiden door de gebundelde kortingen op een dergelijke "kortingen" site. Zeker bij seksspeeltjes is het essentieel om het juiste product te kopen en problemen en/of genante situaties te voorkomen.
Er zijn te veel online webshops die erotsiche producten verkopen, dus om je te helpen hebben we naar een aantal websites meer onderzoek gedaan en hierover blogs geschreven. Onder meer "Seksspeeltjes kopen op wippertje.com - reviews en ervaringen" en "Een vibrator kopen op vibratorkopen.nl - reviews en ervaringen".
 
Overigens is het wel bewezen dat het wel degelijk interessant is je erotische product online aan te schaffen. De prijzen van de online aanbieders zijn namelijk goedkoper en dat komt simpelweg doordat een webshop geen dure ruimte in een winkelstraat of aantrekkelijke looproute hoeft te huren. Maar ook omdat het inkoopproces hetzelfde is als een winkel, maar vaak de verkoop veel groter is en de bezorgkosten zijn laag, waardoor de prijs erg scherp kan zijn.

Ervaringen & Reviews van anderen

Benieuwd naar de ervaringen en reviews van anderen met betrekking tot een specifieke (erotische) website? Check Websitesvergelijken.com


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites