Redenen om seksspeeltjes te gebruiken in je relatie

18 maart 2019

Sinds mijn allereerste vibrator, ben ik al een fan van seksspeeltjes. Mijn studiegenoot en ik hadden tijdens een studiereis in Engeland pauze en ik dacht dat de beste manier om deze pauze te vullen was om een ​​vibrator voor mezelf te kopen. Ik had er al veel over gelezen en zelfs gezien, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt, alleen het aanschaffen en testen stelde ik steeds maar uit. Toen ik later die dag thuiskwam, opende ik het pakket, deed de batterijen in de vibrator, begon te experimenteren met de vibrator en mezelf en mijn geest werd opgeblazen. Daarna was er geen weg meer terug.
Toentertijd was mijn geweldige ervaring met een vibrator niet iets dat ik besprak. Mijn masturbatiegewoonten hield ik dan ook voor mezelf. Hoewel ik een geweldig speeltje had waar ik van hield - hij was babyblauw - en waar ik behoorlijk intense orgasmen van kreeg, was het mijn geheim voor een lange tijd. En de gedachte om een seksspeeltje met mijn partner te gebruiken toen onze "pauze" voorbij was, was  uitgesloten. Nu ben ik zo blij dat ik me niet meer zo voel en mijn gevoelens en ideeën heb durven te uiten.

Eén van de belangrijkste redenen waarom mijn seksleven met mijn huidige partner zo goed is, is het gebruik van seksspeeltjes. Geen van beiden schuwt ervan om nieuwe te introduceren voor onze seksuele activiteiten. Ook zijn we het erover eens dat de variatie in seksspeeltjes onze seksuele ervaringen met elkaar verbetert. Tegenwoordig kan ik me niet meer voorstellen seks te hebben zonder seksspeeltjes.
Als je nog een seksspeeltje met je partner moet gebruiken, is het tijd om dingen op te schudden.

10 goede redenen waarom je seksspeeltjes zou moeten gebruiken in je seksleven.

1. Ze nemen de druk bij je weg

Soms is het moeilijk om een ​​orgasme te krijgen, hoe je partner ook is. Volgens experts heeft 70 procent van de vrouwen een soort van clitorale stimulatie nodig om een ​​orgasme te bereiken. Hoewel stimulatie van de clitoris kan worden bereikt met vingers of de tong, zijn dit misschien, afhankelijk van de positie, geen opties. Bij het halen van de extra hulp van een vibrator, neem je de druk weg. Dit kan helpen om allerlei deuren te openen voor orgasmen samen met je partner.

2. Ze nemen de druk bij je partner weg

Hoe lang je ook met je partner bent geweest, ze zullen nooit echt in staat zijn om die plek te raken op de manier wanneer je zelf aan het masturberen bent. Door een seksspeeltje mee te nemen of twee (of meer) naar de slaapkamer, zul je niet alleen de druk wegnemen van je poging om een ​​orgasme te bereiken, maar het zal ook de druk bij je partner wegnemen. Seks zal voor jullie allebei ontspannend en tintelend zijn, zoals het hoort.

3. Je hebt meer kans op meerdere orgasmes

Zodra je de druk van jezelf en van je partner afhaalt, kun je de deur openen naar niet alleen betere orgasmen, maar zelfs meerdere orgasmes. Het is wetenschappelijk bevestigd dat vibrators seksuele bevrediging verbeteren. Ze blijven namelijk maar gaan, gaan en gaan.

4. Exploratie zorgt voor een heter geslacht

Het verkennen van nieuwe rijken in je seksuele relatie opent niet alleen deuren naar dingen waarvan je nooit wist dat je er van zou kunnen genieten, maar creëert een nog grotere seksuele band. Laten we eerlijk zijn: je vergeet nooit de eerste persoon die je handboeien om deed.
Er is speelgoed met afstandsbediening dat je partner vanuit de kamer (of over de hele wereld) kan bedienen; buttplugs voor mensen die anaal willen proberen; dildo's die geweldig zijn terwijl een vrouw orale seks heeft, en zwepen, blinddoeken, handboeien, ballen en tepelklemmen voor diegenen die echt flink wat anders willen ontdekken.

5. Ze moedigen je aan om nieuwe posities te proberen

Met al deze verkenningen weet je nooit precies in wat voor soort verwrongen posities je zult vinden. De Kamasutra telt misschien maar 64 posities, maar met genoeg creativiteit en een seksspeeltje als gids, zult je merken dat er meer zijn dan dat.

6. Wederzijdse masturbatie is geweldig

We weten al dat masturbatie echt goed voor je is, maar het is ook erg opwindend om elkaar te zien masturberen. En het is ook echt leerzaam.
Masturberen met seksspeeltjes voor je partner laat niet alleen zien wat je leuk vindt en hoe je er zelf vandoor gaat, maar het is ook een geweldig voorspel. Mannen zijn vooral visuele wezens, dus als ze achter het gordijn mogen staan ​​om je te zien masturberen, voelt het alsof ze de jackpot hebben gewonnen. En als je iemand leuk vindt, dan zul je waarschijnlijk evengoed in staat zijn om ze zelf plezier te bezorgen.

7. Ze kunnen helpen om fantasieën tot leven te brengen

Als je altijd al de gezaghebbende onderwijzer wilde spelen, is daar een zweep voor. Of misschien fantaseer je over het spelen van een politieagent en het vasthouden van je partner aan het bed. Verkleden, rollenspellen en seksspeeltjes gebruiken zijn de beste manieren om fantasieën uit je hoofd te halen en in de echte wereld te ervaren.

8. Je zult de middelvinger aan elk stigma geven

Hoewel het gebruik van seksspeeltje vaker voorkomt dan ooit, hebben ze soms nog steeds een slechte reputatie omdat ze alleen voor 'eenzame' vrouwen zijn, en zelfs sommige mannen worden geïntimideerd door het idee te moeten 'concurreren' met seksspeeltjes. Door speelgoed in de slaapkamer te gebruiken, geven jij en je partner de vinger aan die verouderde mythes - die seks alleen maar nog leuker maakt.

9. Je zult eindelijk je nieuwsgierigheid naar bed overbrengen

Dus je hebt met plezier genoten van je seksspeeltje, maar je hebt je afgevraagd hoeveel plezier het zou hebben als je het aan je partner zou introduceren. Waar wacht je dan op? Als je het eenmaal hebt geprobeerd, kun je stoppen met je af te vragen hoe het zou zijn en begint de het beste seksleven.

10. Koop ze samen en probeer ze uit

Bij het samen kopen van seksspeeltjes, kun je beslissen welke het beste bij jullie passen. Er is een enorme verscheidenheid aan seksspeeltjes en met een beetje vallen en opstaan zul je er één vinden die voor jullie allebei werkt. Wees ook niet bang om met de verkopers te praten en vragen te stellen, ze kunnen je in de juiste richting leiden. Maar tegenwoordig kun je ook makkelijk online seksspeeltjes aanschaffen. Waar? Lees dan het artikel "De 10 beste erotische webshops".


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites