Seksspeeltjes kopen op wippertje.com - reviews en ervaringen

20 februari 2019

Wat is wippertje.com?

Op de site van Wippertje.com, een site die speciaal voor Nederlandse en Belgische consumenten is ontwikkeld, staat een groot aanbod van seksspeeltjes, kleding en vele spannende en leuke gadgets. U vind er onder andere vibrators, dildo's, condooms, lekkere geurtjes, massage olie en zelfs speciale sloffen en chocola. Natuurlijk ontbreken in het aanbod op de site niet de maskers, de latex kleding en de bondage artikelen. Met andere woorden, Wippertje.com biedt u alles voor een meer opwindend seksleven.

voordelen van wippertje erotiek shop

Over Wippertje.com

De webshop wippertje.com heeft een SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen.

Wippertje.com biedt ruim 9.900 erotische artikelen aan voor hem en voor haar. Daarvan worden altijd ruim 1.000 artikelen met extra hoge korting aangeboden. Bij elke bestelling spaart u automatisch gratis spaarpunten voor extra kortingen.

Bezorging van artikelen van Wippertje.com

Wanneer u op werkdagen voor 23:00 uur besteld dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt. Wippertje.com levert eventueel zelfs op zondag of op dinsdag- en donderdagavond. De bezorgkosten zijn bij een bestelling boven de €50,- gratis daaronder betaalt u € 2,50 aan bezorgkosten. Wanneer u een bestelling boven de € 75,- plaatst ontvangt u een gratis cadeau. Op de bestellingen van Wippertje.com staat geen logo of naam en de verpakking is onherkenbaar voor anderen. De bestelling wordt enkel en alleen afgegeven op het adres dat bij de bestelling is aangegeven.

sexy lingerie en seksspeeltjes

Reviews en ervaringen met Wippertje.com

Er zijn alleen 2 reviews van Wippertje.com te vinden op de site van Bol.com maar die zijn van 2015 en 2016. Ook op de site van Wippertje.com staan nergens reviews, ook niet onder de aangeboden artikelen. Wel kunt u kortingsbonnen voor een bestelling bij Wippertje.com vinden op de site van kortingscouponcodes.nl. Daarnaast spaart u bij elke bestelling gratis spaarpunten voor extra korting bij uw volgende bestelling.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites