Seksspeeltjes zijn niet alleen voor singles

6 maart 2019

Vraag jij je af of er in een gezonde, monogame relatie ook plaats is voor seksspeeltjes? Hoewel dit niet iets is dat je in de meeste gevallen openlijk met je partner bespreekt, zijn er tal van redenen waarom je seksspeeltjes zou moeten gebruiken in een relatie.
Hieronder staat de top vijf manieren waardoor seksspeeltjes je seksleven kunnen verbeteren. Lees het door en je zult er geen spijt van krijgen wanneer je ze in je slaapkamer introduceert.

Top 5 manieren waarom je seksspeeltjes kunt uitproberen met je partner

1. Je leert jezelf kennen

Een dildo of bijvoorbeeld een vibrator kan de vrouw helpen en de gelegenheid bieden om haar eigen lichaam te verkennen. Dit kan met of zonder haar partner. Hoe meer ze weet wat haar opwindt, hoe beter het orgasme. Sommige vrouwen voelen zich ook senang wanneer de partner meekijkt bij de zoektocht, terwijl sommige vrouwen liever alleen spelen en later een beetje van dit alles met hun partner delen.

2. Je leert je partner kennen

Seksspeeltjes geven je een extra hand wanneer je het het meest nodig hebt. Koppel een vibrator aan orale seks, een toverstaf met een intieme massage of gebruik een kogel voor erogene zone-stimulatie. Bekijk de reactie en kijk wat het beste werkt. Meer info en ervaringen over en met seksspeeltjes lees je in de blog "Erotische producten: mijn favoriete speeltjes en ervaringen"

3. Je gaat zijn prostaat verkennen

Een andere reden waarom je seksspeeltjes zou moeten gebruiken is om de man een extra stimulatie te geven. Het prostaat wordt vaak de mannelijke G-spot genoemd vanwege het intense orgasme dat stimulatie kan veroorzaken. Speciaal ontworpen mannelijk seksspeeltjes zijn de beste manieren om deze onbekende en plezierige te verkennen.

4. Je neemt deel aan het partnergedeelte

Een verscheidenheid aan speelgoed - denk aan penisringen, dildo's en vibrators - kan worden gebruikt in combinatie met vaginale geslachtsgemeenschap. De extra stimulatie kan het orgasme voor beide partners intensiveren zonder de plaats in te nemen van het traditionele vrijen. Beschouw een stuk speelgoed een verbetering, geen vervanging.

5. Je zult je fantasieën vervullen 

Zo simpel is het. Lees, bestel en ervaar zelf de toegevoegde waarde van seksspeeltjes in de slaapkamer.

Overige informatie

Met seksspeeltjes kun je ook je fantasieën ontdekken zoals bondage, dubbele penetratie en trio's. Begin klein, in een veilige omgeving en kijk naar wat jouw stemming is.
Bij gebruik door beide partners kunnen seksspeeltje diepte toevoegen aan een gezonde seksuele relatie. Communicatie is essentieel. Als je partner terughoudend is, bespreek de bezwaren en neem ze samen door.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites