Sextoys kopen bij Willie.nl - reviews en ervaringen

7 februari 2019

Willie.nl

De webwinkel Willie.nl bestaat sinds 2008 en is gespecialiseerd in seksartikelen. Het moederbedrijf CLS Healtcare is een toonaangevend bedrijf dat is opgericht in 2009 en is gevestigd in Den Haag. Hieronder vallen verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen die gericht zijn op de Europese markt. Ook ontwikkelt en verkoopt CLS Healtcare via deze webwinkels, zoals Willie.nl, producten als condooms, zelftesten, intieme producten, gels en lingerie. Door eigen merk producten, zoals Safe Condooms, Willie Toys, Pleasure Lab, The Dutch Spirit, heeft Willie een groot aanbod tegen de scherpste prijs. Linda (het gezicht van Willie.nl) geeft via het kanaal Pleasure Academy ook nog eens bruikbare tips om het seksleven leuker te maken.

Klik hier voor een overzicht van alle seksspeeltje op willie.nl.

Willie.nl verkoopt diverse erotische producten - vibrators, dildo’s, masturbators en meer - voor zowel singles als hetrero- en homoseksuele stellen. Aanbiedingen van hun producten bieden ze rechtstreeks aan op willie.nl 

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Willie.nl mag het certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. Dit houdt in dat de bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden in overeenstemming zijn met Nederlandse wet- en regelgeving. Deze (her)certificering vindt elk jaar plaats. Willie.nl werd al voor het eerst gecertificeerd op 29 augustus 2011.

De juiste dildo kiezen

Op zoek naar hoe je het juiste formaat dildo bepaalt? Lees dan eerst het artikel "Hoe kies je de juiste dildo" en plaats vervolgens je bestelling.

Reviews over Willie.nl

Op de site van Willie.nl staan reviews van kopers. Bij sommige producten zijn de reviews wel ouder dan 2 jaar. Op kieskeurig.nl staan maar 2 reviews van het afgelopen jaar en daarop baseren ze een score van 3.5. Bij Trustpilot scoort Willie.nl een gemiddeld. Op Thuiswinkel Waarborg scoren ze gemiddeld een 9,3 op basis van 5557 beoordelingen.

31-07-2018; 9,0 - Ze leveren super snel, geven goed advies als je ze belt en heb 1 x gehad dat iets stuk was en kreeg garantie.

01-06-2017: 2,0 - Dildo besteld, maar toen het bezorgd werd bleek deze veel te groot uit te vallen. Uiteraard ongeopend retour gezonden. Drie dagen later bericht ontvangen dat de retourzending niet geaccepteerd wordt, omdat de verpakking open is geweest. Bellen heeft geen zin, ze blijven gewoon vol houden. Ze kunnen het zelf wel open getrokken hebben! Het is hun woord tegen die van ons. Gaat hier om een artikel van 60 euro, dat geld zijn wij gewoon kwijt.
 
C de L.: is goede site. Maar klantenservice is niets. Ik had contact opgenomen omdat de doos anders was dan beschreven (+foto) kreeg vraag terug of helemaal geen doos om zat na reageren nooit meer iets van gehoord.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.