Sinterklaas en Kerstcadeaus tot EUR 20,-

11 september 2019

De Sinterklaas en Kerstdagen staan alweer voor de deur en het is in ons land gebruikelijk om deze dagen iets aan familie en vrienden te geven. Dit kunnen kleinere cadeaus zijn voor bij een surprise en voor in de zak, of juist een "origineel cadeau" voor je partner.
December is niet alleen een drukke maand, maar gezien alle festiviteiten waar cadeaus een belangrijk onderdeel van zijn ook een dure maand. En vaak hebben de kinderen, neefjes en nichtjes alles al om nog maar te zwijgen over een kado voor een volwassene.
Wanneer je één of 2 cadeaus wilt aanschaffen, leert de ervaring dat men kiest voor een wat groter (+/- €20,-) in combinatie met een wat "goedkoper" (+/- €10,-) cadeau. Maar zoals gezegd, wat koop je voor kinderen en volwassenen die eigenlijk alles al hebben? In dit artikel vind je een overzicht van de leukste en de meest gekochte cadeaus voor Sinterklaas en Kerst in de prijsklasse tot EUR 20,- Ook vind je hier informatie over waar je het gewenste cadeau kunt aanschaffen.

Happy Socks Happy Birthday Giftbox - Maat 41-46

De leukste cadeaus

Je wil toch origineel zijn, iets geven waar men blij mee is en ook weer niet iets wat ze al hebben en dan ook nog voor rond de €20,-. Dit maakt het extra moeilijk om iets geschikts te vinden, dus helpen wij jou graag op weg door de leukste cadeaus hier te delen:

  1. Kinderreiskoffertje met naam bedrukt - origineel, leuk en eenvoudig aan te schaffen in verschillende kleuren.
  2. Dranken pakket - je moet dan wel weten wat het favoriete drankje is. Is leuk om te krijgen, zeker wanneer het in een originele verpakking zit met een glas erbij. En is uiteraard voor een volwassene.
  3. Keukenschort voorzien van naam en foto - voor diegenen die graag koken en nog geen schort hebben, is een persoonlijk schort voorzien van naam en een foto een optie. Jouw cadeau zal veelvuldig gebruikt worden en met jou geassocieerd worden.
  4. Dierenwekker - het kind weet precies wanneer het uit bed mag omdat de koe nog slaapt of juist wakker is. Niet alleen leuk, maar ook erg praktisch.
  5. Cadeaubon - doet het altijd goed, aangezien de ontvanger zelf kan bepalen wat hij/zij gaat kopen. De prijs is ook zelf te bepalen en variabel. Klinkt misschien wat suf en eentonig, maar het risico dat je hier wat geeft waar geen behoefte aan is, is minimaal. Hoe algemener de bon, des te meer keus voor de ontvanger. Wil je het persoonlijker maken, ga dan voor bijv. een saunabon, een boekenbon of lunchbon.

Meest gekochte cadeaus

Naast de leukste cadeaus heb je ook nog de meest verkochte cadeaus in de decembermaand voor een prijs van rond de EUR 20. Hieronder de top 5 van de afgelopen jaren.

  1. Boeken & CD's voor zowel ouderen (bv. Judas van Astrid Holleeder) als kinderen (De wereld van de Gorgels). Snel en eenvoudig te bestellen online.
  2. Speelgoedwinkel tegoedbon - kinderen kunnen zelf wat uitkiezen en een speelgoedwinkel heeft altijd wel iets wat aansluit bij de kinderwens, dus speel je op safe.
  3. Lego - Blijft onverminderd populair. Denk aan Friends Pretpark Achtbaan en Nexo Knights de Fortrex.
  4. Spelletjes - zowel voor jongeren als ouderen. O.a. Monopoly, Stratego en momenteel de Escape room game doen het erg goed. Ook toepasselijk om te geven en met elkaar te spelen in deze gezellige maand.
  5. Baby Born - de goede, oude pop blijft enorm populair en interactief bij de meisjes.

                 LEGO NEXO KNIGHTS Knighton Strijdblaster - 70310         Image result for baby born

Cadeaus online bestellen

Inmiddels is internet niet meer weg te denken uit onze maatschappij en hebben de webwinkels de winkelstraten overgenomen. Logisch ook, aangezien je eenvoudig op de bank je gewenste cadeau kunt aanschaffen. Niet alleen is de veilgheid van een online aankoop enorm verbeterd, het aanbod is ook zeer groot. Verschillende webshops bieden vaak hetzelfde product aan, waardoor de prijzen scherp zijn.
Voordelen van een online bestelling zijn: niet de deur uit hoeven, de volgende dag al in huis, niet sleuren met het cadeau en vaak betere prijzen. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk en goedkoop kan!?

Favoriete en betrouwbare websites om Sinterklaas- en kerstcadeaus te kopen zijn Bol.com, Coolblue.nl en Hema.nl.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites