Top 10 beste erotische webshops

26 januari 2019

Je leest de laatste tijd steeds vaker dat goedkope erotische producten het begeven tijdens het gebruik ervan. Niet heel wenselijk en zeker niet als je leest wat de gevolgen kunnen zijn wanneer een vibrator inwendig afbreekt en blijft zitten. Het zijn risico's waar we niet veel aan denken en de aanname doen dat dit vast niet bij onszelf gebeurt.

Ik bestel al jaren anoniem erotische producten bij verschillende, online aanbieders. De websites zijn vast bekend bij de liefhebber. Onlangs las ik binnen een week 2 gevallen waar het mis ging tijdens het gebruik van een vibrator respectievelijk een dildo. En in beide gevallen moesten de dames naar het ziekenhuis om de "resten" te laten verwijderen. Nota bene in Nederland en in beide gevallen gebeurde het spontaan. Omdat ik zelf niet op zit te wachten om naar het ziekenhuis te moeten en te zeggen 'mijn dildo is afgebroken, kunt u deze er even uit halen dokter" maar ook de gevolgen van de stoffen en splinters die vrijkomen zijn gevaarlijk, heb ik me meer en meer verdiept in dit onderwerp.

Een kapotte dildo of vibrator

heeft de nodige gevolgen. Het is niet alleen genant om het verhaal te vertellen, maar je moet je ook letterlijk bloot geven bij een dokter. Daarnaast kunnen er resten in de vagina achterblijven, die weer schadelijk kunnen zijn voor het inwendige stelsel. In sommige gevallen dient er zelf een operatie aan te pas te komen.

In eerste instantie denk je dat dit nooit in Europa gebeurt, laat staan in Nederland. En als je dan een seksspeeltje hebt dat achterblijft in de vagina of anus, dan zal het wel aan de gebruiker liggen. Helaas is niets minder waar en komt het met enige regelmaat voor, ook in Nederland. De reden: de producten zijn niet altijd even betrouwbaar en afhankelijk van de webshop is de kwaliteit onder de maat met alle risico's van dien. Zeker de goedkopere en minder bekende erotische webshops bieden producten aan uit bijvoorbeeld China zonder dat ze zijn gekeurd. Dit is de rode draad wanneer ik de meeste voorvallen en artikelen lees. Men dacht goedkoop iets moois in huis te halen, of de website leek zo betrouwbaar, ondanks dat er geen reviews te vinden waren. Hierdoor ben ik extra alert geworden alvorens ik een sexspeeltje bestel of gebruik. 

De 10 beste erotische webshops

Zoals hierboven beschreven, ben ik extra onderzoek gaan doen. Graag deel ik mijn ervaringen hier om het aantal gevallen te verminderen. De reden: regelmatig zijn vervelende incidenten met sexspeeltjes en de rode draad is dat dit komt door het artikel te kopen bij de verkeerde erotische webshop. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar voldoen ook niet aan de eisen, waardoor er een verhoogde kans is dat er iets gebeurt met het betreffende artikel tijdens het gebruik.

Zorgvuldig heb ik tig erotische websites bezocht en beoordeeld. De beoordeling is op basis van het productenassortiment, reviews van gebruikers, de website zelf en eventueel eigen ervaringen. Bij twijfel over een product heb ik extra research gedaan. Hieronder deel ik met jullie mijn top 10 "Erotische webshops" die aan de volgende eisen voldoen: geen negatieve ervaring of review met of over een product zelf, minimaal 50 reviews te vinden met een positieve score, de aangeboden sexspeeltjes moeten online te vinden zijn bij meerdere aanbieders en de website moet betrouwbaar zijn en mogelijk op basis van mijn eigen ervaring.

1. X-Toys.nl

2. Lamor.nl

3. Hotplay.nl

4. Erovibes.nl

5. Willie.nl

6. Zoemmm.com

7. EASYtoys.nl

8. DeSexShop.nl

9. Hotstuff.nl

10. Zoemmm.com

Ben je benieuwd hoe je de juiste dildo kiest? Lees dan hier verder.

Ervaringen met erotische producten en websites delen

Heb jij zelf ook positieve/negatieve ervaringen met erotische webshops of producten? Deel deze dan actief door middel van het schrijven van een review over de betreffende website. Zo helpen we elkaar met het vinden van de beste sexspeeltjes en de beste webshops en voorkomen we onnodige en genante situaties!


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites