Tuinvoordeel.eu - Reviews & Ervaringen

30 juli 2019

Tuinvoordeel.eu is een webshop voor tuin- en terras artikelen. Zij zijn specialist op het gebied van bloempotten en plantenbakken die ze in verschillende maten en materialen online aanbieden. Maar ook voor o.a. tuinverlichting, parasols, hangmatten en tuingereedschap kun je bij hen terecht. 
De voordelen van tuinvoordeel.eu:
• Groot aanbod voor tuin en terras
• Brede doelgroep, zowel particulier als zakelijk
• Bekende merken
• Gratis verzending boven € 99,-
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Creditcard of overboeking.

Naast tuinvoordeel.eu beheren zij de webshops Lichtdiscounter.nl - webshop voor binnenverlichting en buitenverlichting - en Zwembadexpress.nl - webshop voor tuinzwembaden van opblaasbaar kinderbadje tot Ultra Frame zwembad van bijna 10 meter.

Productassortiment Tuinvoordeel.eu

De website is ingedeeld in hoofdcategorieën, te weten: Bloembakken, Tuininrichting, Tuinhaarden, Water, Tuinverlichting, Tuingereedschap, Schaduwdoeken, Hangmatten, Zwembaden
en Parasols. Per categorie vind je vervolgens subcategorieën waar je vervolgens de producten vindt. Deze indeling zorgt voor overzicht en een gemakkelijke navigatie. Merken die onder andere worden verkocht zijn Vondom, Philips, Bloom!, Einhell, KS verlichting

Online bestellen

Op tuinvoordeel.eu kun je 24 uur per dag, online winkelen, 7 dagen per week. Zowel tuinbezitters, hoveniers en tuinarchitecten kunnen, gezien het brede assortiment, bij hen terecht. Een bestelling wordt boven de €99,- gratis bezorgd door PostNL of transporteur.

Kortingscodes Tuinvoordeel.eu

Op kortingpakkers.nl vind je met enige regelmaat kortingscodes voor tuinvoordeel.eu Overige kortingscodes zijn niet te vinden en in veel gevallen word je door kortingensites doorverwezen naar de acties en aanbiedingen op Tuinvoordeel.eu zelf.

Reviews & Ervaringen

Vooralsnog zijn er weinig tot geen reviews of ervaringen van klanten online te vinden, waardoor het lastig is te bepalen wat deze zijn. Op de website van Tuinvoordeel zelf, wordt er een gemiddelde score van 9,5 op basis van 22 onafhankelijke en geverifieerde reviews. Enkele klantervaringen met tuinvoordeel:

"Had kalkaanslag op mijn nieuwe watertafel.
Goed advies gekregen en bestelling keurig verpakt volgende dag binnen.
Niet duur en goed verpakt.
TOP!"

"Zeer snelle levering. Behulpzaam bij het op de plaats zetten."

"Vlotte afhandeling van de order.
Een opmerking:
De klant van tevoren inlichten wanneer de order geleverd wordt.
De order werd bij ons op een pallet geleverd. Wij wonen 1 hoog en er was niemand thuis.
De bezorger mocht het niet zelf af stapelen omdat er breekbaar op stond, gelukkig waren de buren thuis en wilde dit wel doen."


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.