Wie/wat is Flirtwith.com?

16 mei 2019

Flirtwith – altijd wereldwijd

Flirtwith.com voelt zich thuis over de hele wereld. Er is een wereldwijde dekking met focus op Europa, Azië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Dit is omdat de romatiek wereld, mede door het internet, is veranderd: Singles zijn bereid verder weg top zoek te gaan naar hun speciale date. Flirtwith.com heeft de perfecte positie om wereldwijd plaatsen en culturen met elkaar in contact te brengen. Alles bij hen is er op gericht om singles samen te brengen.

Aanpak

Flirtwith.com is de plek voor singles over de hele wereld om elkaar te vinden en een relatie, met behulp van een scala aan communicatiemiddelen, te beginnen. Zij bieden het platform en tools aan de leden om met elkaar in contact te komen. Het begint allemaal met het creëren van een profiel met een foto en het delen van persoonlijke gegevens om zo je slagingskans te verhogen. De volgende stap is om op zoek te gaan via de database - hier dien je lid van te worden - naar geschikte dates. Eén van de unieke mogelijkheden van flirtwith.com is het in kunnen zien en lezen van profielen zowel lokaal als uit andere delen van de wereld. Zodra  leden geïnteresseerd zijn in elkaar, kunnen ze praten met elkaar middels een directe "boodschap systeem" en vervolgens live chat. Alle activiteiten vinden plaats binnen een veilig en betrouwbaar netwerk dat de privacy en veiligheid van elk lid garandeert. Ook is er een klantenservice dat klaarstaat voor hulpvragen.

Veel gestelde vragen over Flirtwith

1. Waarom krijgen leden op flirtwith.com veel aandacht?

Flirtwith verbindt gratis leden met betalende leden, van beide geslachten en over de hele wereld. Hierdoor kunnen meer mensen profiteren van de site.
Om als gratis lid gekwalificeerd te worden, dient het profiel, met inbegrip van foto's, video's, en de profielbeschrijving, volledig en betrouwbaar zijn. Ook dien je actief te zijn op de website en het communicatiebeleid voor gratis leden te volgen.
Bij het bekijken van een profiel om te zien of het gekwalificeerd kan blijven als gratis, wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van de inhoud, profielbeschrijving en de activiteiten op de website.
Ze maken gebruik van meerdere "patent-pending icebreaker" tools op hun producten, waardoor de betrokkenheid van leden wordt vergemakkelijkt. Deze tools zijn uniek en helpt leden om met elkaar in verbinding te komen op basis van wederzijdse interesses, voorkeuren en andere gelijkenissen en niet hun locatie.

2. Hoe werkt het lidmaatschap?

Het huidige model is "betaal-per-actie." Leden betalen alleen voor diensten die zij gebruiken (e-brieven, chats, sexcammen). Dit kan meer kosten dan het lidmaatschap op andere datingsites, maar ook minder. Leden bepalen zelf over hoe actief ze willen zijn.

3. Waarom zijn de leden op flirtwith.com aantrekkelijker dan leden op andere sites?

Het Flirtwith platform verbindt niet-betalende leden met betaalde leden van beide geslachten over de hele wereld. Dit stelt meer mensen in staat om te profiteren van de service en geeft betalende leden een hogere respons en meer aandacht. Leden worden niet betaald om op het platform actief te zijn.

4. Kan ik flirtwith gratis gebruiken?

Om gratis lid te kunnen worden, dien je in aanmerking komen. Om als gratis lid gekwalificeerd te worden, dient het profiel, met inbegrip van foto's, video's, en de profielbeschrijving, volledig en betrouwbaar zijn. Ook dien je actief te zijn op de website en het communicatiebeleid voor gratis leden te volgen.
Zowel vrouwen als mannen kunnen gratis lid worden. Alle leden moeten ten minste 18 jaar oud zijn (of de leeftijdtoestemming in het land van verblijf, afhankelijk van welke hoger is).

5. Waarom is flirtwith.com veilig?

Veiligheid is de topprioriteit voor flirtwith. Ze volgen de wettelijke regels voor internationale dating. Daarom zullen zij nooit persoonlijke contactgegevens van een lid aan een ander lid verstrekken.
Ze begrijpen dat leden contactgegevens uitwisselen in videochats etc, en uiteraard verbieden ze deze activiteit niet. Nochtans, waarschuwen zij hun leden om de richtlijnen van hun veiligheidsbeleid strikt te volgen, dat adviseert om geen persoonlijke contactinformatie te delen met een date.

Dating TIPS:

  • Voeg nooit je achternaam, e-mailadres, huisadres, telefoonnummer of andere identificeerbare informatie in je internet profiel of eerste berichten; 
  • Stop met communiceren met iemand die je onder druk zet voor persoonlijke of financiële informatie;
  • Als je ervoor kiest om een face-to-face ontmoeting te hebben met een ander lid, informeer altijd iemand over waar je naartoe gaat en wanneer je weer terugkeert;
  • Ga nooit akkoord om thuis opgehaald te worden. Zorg altijd voor eigen vervoer en ontmoet elkaar in een openbare plaats waar meer mensen zijn.

 


Bezoek Flirtwith.com

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites