De beste rekenmachines voor de middelbare school

De beste rekenmachines voor de middelbare school

Goedgekeurd voor examens wiskunde nieuwe stijl vanaf examens havo 2018 en vwo 2019

24 juni 2022

Als het nog niet zo moeilijk is, wordt wiskunde nog ingewikkelder en heb je uitstekende rekenmachines nodig. De beste rekenmachine voor de gemiddelde middelbare scholier moet betaalbaar zijn, alle functies hebben die je nodig hebt om berekeningen te maken, modern zijn, en de studietijd verkorten.

Er zijn genoeg rekenmachines op de markt, maar hoeveel van die rekenmachines zijn geschikt. Omdat wetenschappelijke en grafische rekenmachines duur kunnen worden, kun je het beste van tevoren de juiste uitzoeken.

Op de middelbare school komen er allerlei grote examensdie allemaal erg belangrijk zijn om toegelaten te worden tot de universiteit. Daarom heb je een robuuste, duurzame, multifunctionele rekenmachine nodig. De beste keuze voor een rekenmachine van hoge kwaliteit is de Texas Instrument TI- 84 Plus CE. Hij is erg populair en veel mensen gebruiken hem. Er zijn echter meer rekenmachines met nog coolere functies. Laten we eens kijken naar de beste rekenmachines voor de middelbare school!

1- TI-84 Plus Graphics

2- TI-84 PLUS CE

3- TI-84 Plus zwart en zilver

4- TI-34

5- TI-30XIIS

6- TI-36X Pro

7- TI-84 Plus CE

Texas Instruments grafische rekenmachine TI-84 Plus (Pyton editie)

Goedgekeurd voor examens wiskunde nieuwe stijl vanaf examens havo 2018 en vwo 2019. De Ti-84 zal zowel leerlingen als leerkrachten aanmoedigen om zich met wiskundeproblemen bezig te houden. De Matprint helpt u om snel getallen, breuken en vergelijkingen in de juiste notatie in te voeren. Deze rekenmachine heeft maar liefst tien grafische functies waaruit je kunt kiezen. Perfect voor iedereen die complexe, langdurige problemen moet oplossen. Het pull-downmenu is gemakkelijk toegankelijk. De horizontale en verticale split-screenopties hebben een dubbele functie.

Het heldere scherm met achtergrondverlichting helpt u om zelfs in het donker door te werken en problemen op te lossen.  U kunt kiezen uit verschillende grafische stijlen om grafische oplossingen onder de knie te krijgen. De Ti-84 Plus heeft een i/o-poort voor het opladen van 4 AAA-batterijen. De rekenmachine is perfect voor PSAT/NMSQT, SAT, ACT en AP. De Ti-84 is eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met een gratis online producthandleiding.

Verkrijgbaar op bol.com voor € 107,99

Texas Instruments rekenmachine TI-84 PLUS CE Plus Kleurendiagrammen 

Met deze wetenschappelijke rekenmachine met hoge resolutie en volledige achtergrondverlichting kun je al je werk in alle helderheid invoeren en bekijken. Het boeiende kleurenscherm zal u enthousiast maken om problemen uit te rekenen. Dankzij de oplaadbare batterij kun je dit apparaat overal mee naartoe nemen en onderweg opladen. Zo bespaar je ook geld door geen batterijen te kopen. De menustructuur is eenvoudig te navigeren. Neem de controle over uw leerproces met een aangepaste grafische rekenmachine. Met de functie voor aangepaste toepassingen kun je specifieke wiskundige en wetenschappelijke problemen oplossen om je begrip van de concepten te verbeteren.

De rekenmachine wordt geleverd met vooraf geladen afbeeldingen van apps en de optie om in en uit te zoomen op het scherm.  Kies de wiskundige afdrukstand en kies uit een groot aantal verschillende grafische stijlen. Deze rekenmachine is verkrijgbaar in vele andere kleuren en heeft een robuust ontwerp dat lang meegaat. Goedgekeurd voor alle examens.

Verkrijgbaar op bol.com voor € 129,47

Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS - Grafische Rekenmachine

Alle kenmerken die TI-Nspire™ CX grafische rekenmachines ideaal maken voor wiskunde en natuurwetenschappen vanaf de middelbare school tot aan de universiteit, zijn terug te vinden in de nieuwe generatie TI-Nspire™ CX II-T modellen. Dynamisch gekoppelde toepassingen maken verkenning op meerdere manieren mogelijk.

Rekenmachine
Voer berekeningen uit in de juiste wiskundige notatie.

Programmeren
Omvat programmeermogelijkheden in Python, ondersteunt programmering in verschillende talen (TI Basic en Python).

Grafieken
Plot, verken en animeer functies, vergelijkingen en ongelijkheden.

Lijsten & Spreadsheet
Combineer spreadsheet-functionaliteit met wiskundige bewerkingen.

Gegevens & Statistieken
Dynamische grafieken en interactieve analyse van gegevens.

Geometrie
Construeer en verken dynamisch meetkundige figuren en eigenschappen.

Notities
Creëer interactieve activiteiten, documenten of rapporten.

DataQuest™
Plug and play gegevensverzameling en wetenschappelijke analyse.

Programma Bewerker
Voeg nieuwe functionaliteit toe en creëer rijke STEM-activiteiten.

Verkrijgbaar op bol.com voor € 148,-

Texas Instruments rekenmachine TI-30XIIS

De Ti-30IIS is een krachtige rekenmachine voor zwaar gebruik, ontworpen om ingewikkelde wiskundige vergelijkingen op te lossen. Het display met twee schermen toont invoer en ook de resultaten van die invoer. Het display met twee schermen is uitstekend geschikt voor het gelijktijdig berekenen van verschillende problemen, waardoor het oplossen van problemen nog sneller gaat dan voorheen! Ideaal voor het berekenen van hoeken zoals graden, radius en graden.  Perfect voor middelbare scholieren die gevorderde wiskundelessen volgen of een moderne rekenmachine nodig hebben voor de komende examens. Deze rekenmachine werkt niet alleen op batterijen, maar ook op zonne-energie. Laat de rekenmachine in een zonovergoten kamer in de zon liggen en kijk hoe snel hij weer is opgeladen om te worden gebruikt!

Hij is verkirjgbaar op bol.com voor € 24,49

Texas Instruments rekenmachine TI-84 Plus CE

De Ti-84 Plus CE is een gladde wetenschappelijke rekenmachine. Met een superhelder resolutiescherm en een display met achtergrondverlichting om huiswerk te maken, vergelijkingen te oefenen en je vaardigheden in wiskunde te versterken? Deze betrouwbare, zeer functionele rekenmachine is voorzien van Mathprint met hetzelfde ontwerp als de informatie in een tekstboek. Dat maakt het gemakkelijker om functies in te voeren en uit te voeren. Het brein is van Texas Instruments in dit is een upgrade van de Ti- 84. De blauw-zwarte rekenmachine is 30% lichter en dunner en heeft een levendig Blacklick-kleurenscherm. De batterij is oplaadbaar, en hij is uitstekend geschikt voor bijna alle vormen van geavanceerde wiskunde, inclusief scheikunde en biologie. De grotere schermlengte zorgt voor een maximale leesbaarheid om vergelijkingen en grafieken te bekijken.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden