Over ons

Wij, J&M, zijn de oprichters van Websitesvergelijken.com.

Nadat we eerder de succesvolle website vakantiesitesvergelijken.com hebben gelanceerd, kwamen we erachter dat we slechts een deel van de markt hadden aangeboord voor onafhankelijke ervaringen en reviews.

Websitesvergelijken.com moet verder inspelen op het gat dat er is voor de consument om hun onafhankelijke mening te kunnen geven over of ervaringen te kunnen lezen met een bepaalde website. Het gaat dus niet om het product zelf, maar juist om de online aanbieder van het product. Hoe betrouwbaar is de website? Wel zo handig om vooraf te weten, zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen. 

Omdat we zelf de behoefte hadden en hebben om vooraf ervaringen van anderen met een bepaalde website te lezen, maar ook om onze eigen positieve/negatieve te kunnen delen, werd Websitesvergelijken.com een feit! 

Wij zijn allebei in loondienst, getrouwd en hebben een gezin. Naast onze jarenlange vriendschap zijn we dus ook online actief. Gezien de drukte pakken we de woensdagavond - dit is onze tennisavond - en/of het weekend om onze websites te bespreken en door te ontwikkelen.

Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden om online ervaringen en reviews te kunnen delen met anderen, zodat men van elkaar kan leren en zo een objectieve keuze kan maken alvorens er een online bestelling wordt gedaan!