Depaarsekeizerin.nl

De Paarse Keizerin | Voor een leven lang liefhebben

De Paarse Keizerin is al ruim 5 jaar een begrip op het gebied van seksualiteit. Een website over erotiek, liefdevolle aandacht en intimiteit, samen genieten. Met deskundige informatie, leuke artikelen met tips en inspiratie en een winkel met toegankelijke producten voorzien van uitgebreide informatie. Voor iedereen die een leven lang gepassioneerd wil liefhebben en zich er bewust van is dat je aandacht moet besteden aan je liefdesleven en vernieuwing moet blijven opzoeken. De Paarse Keizerin wil graag inspireren tot fantaseren, lachen en experimenteren. www.depaarsekeizerin.nl

Fantaseer, lach en experimenteer voor een leven lang liefhebben. De Paarse Keizerin inspireert u graag met romantische en erotische ideeen, informatie over relaties en seks & stijlvolle winkel.


Depaarsekeizerin.nl Reviews

  Geld

  Krijg geen geld terug omdat ik dubbel heb betaald

  Zwakke punten
  Ik heb 2x betaald en krijg mijn geld niet terug en ook niet eens een reactie op mijn mails. Ze nemen ook steeds niet op.

  Biedt alles op erotisch vlak

  Is een top top site met info over erotiek en intimiteit. Veel en deskundige informatie te vinden maar ook een breed assortiment met leuke artikelen.

  Sterke punten
  Variatie, aanbod, kwaliteit en deskundig

Bezoek Depaarsekeizerin.nl

Schrijf je eigen review