In deze categorie vind je alle soorten thuis- en zelftesten, zoals zwangerschapstesten, drugstesten, soatesten, diabetes etc. Zo kun je snel en overzichtelijk en op basis van reviews en ervaringen zien welke online websites er zijn om een thuis / zelfstest aan te schaffen.


0 Reviews

Het zelf bijhouden van de gezondheid wordt steeds populairder. Zelftesten maken het mogelijk om beter inzicht te krijgen op je gezondheid. Tegenwoordig zijn er zelftesten voor de zwangerschap maar ook voor bijvoorbeeld cholesterol, allergieen en ... Lees verder »

0 Reviews

De zelftesten worden steeds uitgebreider en worden ook steeds vaker gebruikt. Je kent natuurlijk de befaamde zwangerschapstest, maar wist je ook dat er nu nog veel andere bestaan? Vanaf nu kom je in enkele minuten te weten of je een te hoog ... Lees verder »

0 Reviews

Analyse Me | Het begint met je DNA Analyseme levert uitgebreide informatie over UW DNA. Van behoefte aan voedingsstoffen tot aanleg van ... Lees verder »

0 Reviews

Met testalize.me wordt 100% anoniem getest op 6 soorten drugs in urine. Het is dus geen test om de kwaliteit van drugs aan te tonen! Met deze test wordt aangetoond welke drugs er in het lichaam aanwezig zijn. Het gaat om de volgende ... Lees verder »

0 Reviews

De Online Drogist is de grootste en voordeligste drogist van Nederland. Onze online winkel heeft tienduizenden producten in de schappen staan en wij kunnen u dankzij ons professionele team van drogisten iedere dag te woord staan voor vragen of ... Lees verder »

0 Reviews

Kom snel en gemakkelijk van hoofdluis af Novokid is een plantaardig product en gebruikt GEEN chemische middelen. Nadat u de verstuiver heeft aangezet hoeft u slechts 10 minuten te ... Lees verder »

1 Review

Drogisterij.net is een aanbieder van drogisterijproducten en biedt klanten meer dan 90.000 artikelen van duizenden merkfabrikanten. Daarmee is Drogisterij.net de marktleider op het gebied van internetverkoop van parfum, verzorgende producten, ... Lees verder »

0 Reviews

Specifiek onze online winkel, drogisterijplus.nl, heeft veel te bieden. Online winkels hebben een groot voordeel ten opzichte van reguliere winkels. Zo kunt u vanuit huis winkelen en heeft u keus uit een breed assortiment. Producten worden gewoon ... Lees verder »

1 Review

Dokteronline.com is een online dokterservicedienst en geen online apotheek of internetapotheek. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt bezoekers desgewenst in ... Lees verder »

0 Reviews

De Nationale Trombose Dienst (NTD) is de grootste zelfzorg trombosedienst van Nederland. De Nationale Trombosedienst biedt een zelfmeetapparaat waardoor de patiënt niet meer tweewekelijks naar de prikpost hoeft, maar zelf bepaalt wanneer het ... Lees verder »

0 Reviews

Bestel diabetesproducten voordelig online op diabetesmagazijn.nl. Vaak veel goedkoper dan bij apotheek. En dat is maar goed ook, veel mensen betalen de strips en meters namelijk zelf, ze worden niet altijd vergoed door de verzekeraar. Op ... Lees verder »

1 Review

Met testalize.me test je jezelf 100% anoniem op SOA's. Onze tests zijn altijd gebaseerd op zelfafname in laboratoriumonderzoek. De uitslag van jouw test is online en anoniem op te vragen met een unieke code. Binnen 48 uur. Bestellingen worden altijd ... Lees verder »

1 Review

Wij vinden dat SOA- en HPV testen toegankelijk moeten zijn, onafhankelijk van of je een hoog-risico groep bent of niet. Neem bijvoorbeeld een SOA-test. Je moet eerst naar de GGD, waar een dokter een test bij je afneemt. Daar betaal je vervolgens 350 ... Lees verder »

0 Reviews

Deze website is een uitgebreide online winkel gespecialiseerd in zelftesten, zelfzorgmiddelen, diagnostische apparatuur. Het bedrijf heeft diverse online winkels. Ons concept is eenvoudig: Een internetbedrijf zijn binnen Europa waarin de klant ... Lees verder »

0 Reviews

Allergie-Check is een compleet geleverde test kit voor thuis: - Nederlandstalige bijsluiter - 2 steriele lancetten - Bloed opname buisje - Tube met ontwikkelvloeistof - Test cassette Het is nu mogelijk om zelf thuis te testen of er sprake is van een ... Lees verder »

0 Reviews

Anoniemthuistesten.nl biedt laboratorium SOA-testen met thuisafname. Zo kun je veilig en vertrouwd in je eigen omgeving deze testen uitvoeren. Privacy staat bij ons op nummer 1: alle verzendingen worden dus discreet verpakt en direct verzonden. Voor ... Lees verder »

0 Reviews

BeniLabs Medical Diagnostics is een zelfstandig high-tech DNA laboratorium gevestigd in Beutenaken. BeniLabs is opgericht in 2009 vanuit een groeiende behoefte naar een directe toegang tot de medische diagnostiek en richt zich uitsluitend op de DNA ... Lees verder »

0 Reviews

CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen. Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur ... Lees verder »

0 Reviews

De test drugsgebruik bestaat uit 10 vragen. Neem rustig de tijd. Je kunt de test anoniem invullen. Na de test zie je direct de uitslag met een advies. De test is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Als je jonger bent, is de uitkomst niet ... Lees verder »

0 Reviews

INSTI® HIV Zelftest is eenhivzelftestvooreenmaliggebruik, ditbiedt de mogelijkheidomutetesten in het comfort van uweigenhuis, op eentijd die uhet best uitkomt. Lees binnen 60 seconden direct hetresultaataf, zosimpel is het. - De enigeCEgekeurde ... Lees verder »

0 Reviews

Wij verkopen HIV / AIDS huistests / snelle tests. Deze tests zijn zeer nauwkeurig en eenvoudig te ... Lees verder »

0 Reviews

Is het allergie? Eczeem, astma en hooikoorts zijn ziektebeelden waarbij allergie (mede-) veroorzaker kan zijn. Uit het klachtenpatroon is vaak niet duidelijk of allergie een rol speelt bij het ziektebeeld. Dus de vraag 'Is het allergie?' is een zeer ... Lees verder »

0 Reviews

Op kruidvat.nl vindt u meerdere zelf/thuistesten die online zijn te ... Lees verder »

0 Reviews

Meno-Check is een snelle, makkelijke en meer dan 99% betrouwbare test om te testen of je als vrouw al begonnen bent met de overgangsjaren (Menopauze). De test is hoog gevoelig waardoor ook de periode voorafgaande aan de menopauze (de pre-menopauze) ... Lees verder »

0 Reviews

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor de Healthcare industrie en particulieren. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken ieder individu de ... Lees verder »

Wie is Sensitest en welke testen bieden ze aan?

Sensitest heeft in meerdere landen online winkels, te weten in Nederland, België, Engeland en Spanje. De winkels bieden zwangerschaps gerelateerde testen aan. De zwangerschapstest zelf, de ovulatietest maar ook de vruchtbaarheidstest voor de man en zwangerschapsvitamine zijn hier aan te schaffen.
Wanneer ovulatietest
Als je graag zwanger wilt worden is het handig om uit te reken [...]

Hoe werkt een allergietest?

Hoe gaat een allergietest in zijn werk?
Hoe de allergietest in zijn werk gaat is afhankelijk van de test die je doet. Hieronder wordt kort toegelicht hoe de verschillende testen werken.
Huidtest
Een huidtest toont aan of je allergisch bent voor klassieke allergenen zoals pollen, huisstofmijt en dieren. De specialist brengt speciale testvloeistof met daarin een allergeen in of [...]

SOA thuistest, hoe werkt het?

SOA thuistest
Tegenwoordig kun je jezelf eenvouding zelf thuistesten op een soa. Dit gaat volledig anoniem. Wanneer je niet naar de dokter of huisarts wil en je hebt een vermoeden welk soa je hebt, dan bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid om zelf thuis een test af te nemen om te kijken of je een soa hebt. Op verschillende sites - aanbieders voorzien van reviews staan op thuistestenvergel [...]

Welke (medische) thuistesten zijn er te koop?

Populariteit van medische thuistesten groeit met de dag
Technologische en medische ontwikkelingen gaan hard. Het bewustzijn over onze levensstijl en gezondheid groeit. Op internet is heel veel informatie vindbaar en vaak zijn we beter geïnformeerd dan de gemiddelde verkoper. En soms ook wel beter dan onze huisarts. Of althans, dat denken we te zijn. Ook op het gebied van onze gezo [...]

De diabetes hulpmiddelen voor thuistesten

Teststrips
Iedere keer dat u glucose meet, gebruikt u een teststrip. Diabetici kopen jaarlijks daarom de nodige teststrips. De strip – met uw bloed erop – stopt u in de glucosemeter. Na enkele seconden verschijnt de glucosewaarde op het scherm van de meter. Ieder merk glucosemeter kent een eigen type teststrip.
Glucosemeters
Zelf uw bloedsuiker meten? Dan is een gl [...]

Alles wat je moet weten over thuistesten voor diabetes

Wat zijn diabetes-thuistesten?
Het testen van bloedglucose (suiker) is een essentieel onderdeel van uw diabeteszorgplan. Afhankelijk van uw huidige toestand, moet u mogelijk meerdere keren per jaar naar uw arts gaan om formeel te testen. U moet mogelijk ook naar uw arts voor preventieve tests, zoals cholesterolcontroles en oogonderzoeken. Hoewel het belangrijk is om contact te houden met uw [...]

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.