Reviews over Websites


  Half bed - Review over Delife.eu

  Niks van de bestelling ging goed. November besteld. Week na week nog niet geleverd. Na januari zou eindelijk iets geleverd worden, uieindelijk kreeg ik een framework zonder matras. Week later zou matras gekeverd worden matras nog niet geleverd. Gebeld matras bleek spoorloos. Later bleek het ook verkeerd te zijn geadverteerd. Vervolgens mocht ik frame zelf inpakken en terug sturen met hun verstuurde verpakkingsmateriaal, dit bleek een kleine doos te zijn waar niks in past. Regeling gesloten met Robrecht geld terug en daarnaast een vergoeding of een korting op een nieuw bed. Voorstel zou gemaild zijn, tot op heden nog geen mail ontvangen. Ik slaap sinds december niet in een bed. Dit is DELIFE. Indien de service goed is dan beloof ik mijn review aan te passen.

  Sterke punten
  Adverteren

  Zwakke punten
  Alles ging fout

  Nog steeds niet geleverd - Review over Mondmaskergigant.nl

  Medio februari mondmaskers besteld, maar na 2 maanden nog steeds geen levering, EN geen enkele reactie. Inderdaad, het lijkt één grote scam, het zijn in ieder geval veruit de slechtste leveranciers - of liever gezegd NIET-leveranciers - die ik op Internet tegengekomen ben.

  Sterke punten
  Geen enkele, in mijn ervaring

  Zwakke punten
  Ze leveren niet en zijn niet te bereiken, ze reageren nergens op. Gewoon bedriegers dus !

  Koop hier nooit je banden - Review over Bandenleader.nl

  Koop hier nooit een band!! 4 Stuks A merk Goodyear banden gekocht waar een productiefout in zit. Ruim 90 gram lood nodig om het redelijk rolbaar te kunnen krijgen. Nota bene op nieuwe velgen. Je ziet de banden op het balanceer apparaat dansen. Na een klacht indienen verzinnen ze allerlei k.t smoesjes om maar geen garantie te hoeven geven: Te laat met klacht indienen Banden al gemonteerd dus geen garantie Etc etc Ik heb mijn banden besteld op 26 maart en deze zijn pas geleverd op 1 april. Direct een klacht ingediend na montage dit was allemaal ruim binnen de 10 werkdagen. Het woord wettelijke garantie kennen ze daar blijkbaar niet Echt een K bedrijf. Ik koop er nooit weer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit iets bestellen bij deze shop - Review over Eurofietsen.nl

  Bestel nooit iets bij deze shop. Leugens, list en bedrog. Bestellingen komen niet aan. Geen melding van late levering. En het is geen uitzondering

  Sterke punten
  Onbereikbaar Slechte afhandeling Reageren nergens op Beloven wat ze niet waar maken

  Zwakke punten
  Tijdige levering van bestellingen Reageren op vragen Terugbetaling bij annulering.

  onfatsoenlijke klantenservice - Review over Slajeslag.nl

  Nadat ik een klacht over een aangekocht product heb gemeld bij klantenservice van Slajeslag.nl daar er een onderdeel in de verpakking ontbrak, moets ik een foto van het gebrek sturen. hierop is gereageerd dat er met de leverancier contact opgenomen ging worden. na 9 dagen niks meer gehoord te hebben toch maar eens per telefoon naar de status gevraagd. Toen werd ik helaas zeer bijdehand/ over assertief benaderd. "ze zijn afhankelijk van de leverancier, en wat ik zelf wel niet dacht hoe ze t dan volgens mij moesten doen bij die leverancier". "ik moest maar geduld hebben". Nou, vanaf dit moment heb ik dus geen enkel vertrouwen meer in een goede afloop en ben ik op zn minst gezegd niet te spreken over de benaderting van de klantenservice.

  Zwakke punten
  klantenservice, levering van incomplete producten

  Koop hier nooit! Laat je niet om de tuin leiden door positieve reviews! - Review over Telefoondiscounter.nl

  Waardeloos bedrijf! Ik heb een iPhone gekregen die al binnen 2 maanden niet meer werkte. Na 6 weken te hebben gewacht op de reparatie en hééél veel telefoontjes met de servicedesk (alhoewel het woord 'service' hier niet echt van toepassing is) kreeg ik het toestel terug en... niet gerepareerd, precies dezelfde problemen als eerder!!! De contacten met het bedrijf hierover zijn alleen maar héél frustrerend geweest. Talloze telefoontjes, uren wachten in de wachtrij, verbindingen die gewoon verbroken worden, beloftes die niet worden nagekomen... De enige oplossing die ze nu bieden is de telefoon weer opsturen voor reparatie. En dan weer 6 weken wachten tot ik mijn telefoon ongerepareerd terug heb? Nee, ik wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben! Het enige dat ik nog wil is mijn geld terug. Maar daar doen ze niet aan. Alleen als je telefoon binnen 14 dagen kapot gaat, dan erkennen ze dat het een ondeugdelijk toestel was. Bij iedere dag na die 14 dagen ben je dus de Sjaak en mag je eindeloos wachten op een (niet uitgevoerde) reparatie. Laat je niet om de tuin leiden, ga alsjeblieft niet af op de positieve reviews. Nooit iets kopen bij deze zaak! Tot slot nog iets positiefs: weliswaar kun je er niet mee bellen, maar het toestel zag er wel mooi uit.

  Bestel hier en je geld is weg - Review over Eurofietsen.nl

  Fiets besteld maar nooit een mail gekregen . Daarna gebeld was die niet op voorraad . Ik zou mijn geld terug krijgen maar naar meerdere malen aan de telefoon loze beloftes . Erg onbeschoft personeel . Dus geen fiets voor mijn dochters verjaardag en geld weg . Mensen bestel hier niet

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht - Review over Superdrogist.com

  Slechte ervaringen mee. Niet na leveren van de juiste bestelling. Slechte klantenservice. Spijt dat ik niet eerder reviews heb gelezen, dan had ik hier nooit wat besteld.

  Sterke punten
  Sterke punten, slechte service verlenen

  Top site - Review over Ledlichtdiscounter.nl

  Goed geholpen en nette afhandeling.

  Geven niet thuis bij retour verzoek - Review over Hessli.com

  Geven niet thuis bij retour verzoek Ze willen wel verkopen, maar als je wil retourneren geven ze niet thuis. Niet via telefoon, niet via email, facebook en messenger. Totaal geen reactie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geven niet thuis bij retour verzoek Ze willen wel verkopen, maar als je wil retourneren geven ze niet thuis. Niet via telefoon, niet via email, facebook en messenger. Totaal geen reactie.

  Mondmaskers nooit gekregen - Review over Mondmaskergigant.nl

  Op 3 februari heb ik 100 mondmaskers besteld. Tot nu toe nog NIET ontvangen! Ik heb herhaaldlijk een mail gestuurd maar geen enkele reactie gekregen!!!

  Zwakke punten
  Levering

  its scam website - Review over Mondmaskergigant.nl

  ordered 1 month back still noting delivered, seem scam. no updated no response. also they advertise order now and get delivered tomorrow!!

  Slechte ervaring - Review over Fietsenconcurrent.nl

  Heel lang levering tijd ,communicatie met klant ging heel moeilijk . Uiteindelijk andere model gekozen /verkeerde model dames in plaats van herenfiets gestuurd. Dus ,Fiets concurrent : niet aanbevolen .

  Zwakke punten
  Lange levering tijden. Slechte communicatie met klant.

  Bestel niet bij Websa - geen levering en geen geld terug - Review over Websa.nl

  Bestel niet bij Websa! Product wordt niet geleverd, afspraken niet nagekomen en geld ook niet geretourneerd. Dit is gewoon oplichting. Niet doen dus!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet leveren, afspraken niet nakomen, geen geld retour

  Slecht! - Review over Mondmaskergigant.nl

  Geen levering, wel weken geleden betaald.... Na vele pogingen tot contact krijgen, is Mondmaskergigant.nl onbereikbaar .... Is het misschien een oplichter?!

  Zwakke punten
  Na vele pogingen tot contact krijgen, weigert Mondmaskergigant.nl een antwoord te bieden. Ze negeren het gewoon....

  precies het zelfde als vakantieveilingen - Review over Slajeslag.nl

  volgens mij is het 1 site, het is hetzelfde als vakantieveilingen. Zelfde producten en de biedingen lopen synchroon. en je moet altijd goed kijken voor je iets koopt. google het product, dan zie je of het klopt wat er staat.en heb je een indicatie wat het normaal zou kosten

  Verkeerde levering=geen reactie - Review over Wijnbeurs.nl

  Geen reactie wanneer foute leveringen plaatsvinden. Er wordt dan ineens niet thuis gegeven!

  EERST LEZEN!!! - Review over Bandenleader.nl

  PAS OP MET BIJ HEN TE BESTELLEN!!! EERST LEZEN: Meestal verloopt een bestelling bij dit bedrijf zonder problemen. Maar als consument ben je helemaal niet beschermd. Dit bedrijf is gevestigd in Andalusië wat betekent dat ze niet onder het Europese consumentenrecht vallen. Als een levering mislukt weigeren ze een terugbetaling. De Europese ombudsdienst voor consumenten is hiervan op de hoogte en voert een onderzoek met hun inspectiedienst. Maar helaas zullen ze niet veel kunnen doen omdat het bedrijf niet binnen Europa gevestigd is. Ze raden aan hier niet te bestellen maar indien je het toch doet, betaal dan met VISA of MASTERCARD. Bij hen kan je een terugbetaling regelen buiten het bedrijf om. Vermijd een hoop gedoe en betaal een paar euro meer bij een online webshop dat wel gevestigd is binnen de Europese Unie.

  Slecht - Review over B2ctelecom.nl

  Hoesje besteld met eigen ontwerp maar werd verkeerd geprint door hun, maar ze geven de klant de schuld en willen je niet helpen, ze zijn onbeschoft via de mail

  Sterke punten
  Geen, helemaal niks, nog nooit zoiets meegemaakt

  Zwakke punten
  Die zijn er alleen maar, er is niks goed aan deze webwinkel

  Super - Review over Ledshop-groenovatie.com

  Erg goede service aangeboden en de retour snel verwerkt

  Geen refund of vervanging voor defecte product - Review over Esupplies.nl

  Ik bestel al een tijdje poppers bij net zoals afgelopen keer. Maar toen ik de poppers had opgehaald bij een postnl punt en niet zoals ik gevraagd had bij een pakketautomaat, bleek na het openen van een van de flesje viel me op dat er geen geluid van gas onder druk ontsnapte en toen rook ik een heel ander geur dan ik normaal ruik uit dit het flesje van dit merk en er was getotaal geen werking voor de zekerheid de andere 2 gechecked en die hadden exact hetzelf 1 geen drukverlies bij het openen. 2 geen werkend stof. Natuurlijk na zoveel jaar klant verwacht je dat je klacht wordt afgehandeld en je word vergoed of de defecte producten worden vervangen. Maar het tegendeel is waar, nadat ik mijn bevindingen had geëmailed. In de reply van hun werd er vertelt dat de produkt en altijd de zelfde geur hebben en dat er geen verandering was van de samenstelling. Bullshit natuurlijk wan de flesjes zijn verzegeld dus je kan dat niet weten en zeiden ze dat ik de andere 2 niet open had moeten maken nu heb ik geen recht op geld terug op van de 2 flesjes, maar wat about die andere dan ik heb er toch 3 besteld. Dus Ik kan fluiten naar mijn centen eigenlijk omdat ik dit soort produkten anoniem bestel kan ik er geen zaak van maken en naar Emmen rijden voor 28 euro is de moeite niet waard.

  Sterke punten
  Hoog aanbod

  Zwakke punten
  Slechte service en garantie afhandeling

  goed kwaliteit led verlichting! - Review over Ledshop-groenovatie.com

  Erg mooie producten, aardige medewerkers en hele goede service; AANRADER!

  Sterke punten
  Goed verpakt, Snel verzonden

  Zwakke punten
  Geen

  Top - Review over Ledshop-groenovatie.com

  lampen werken goed en zien er degelijk uit.

  Erg goed - Review over Ledshop-groenovatie.com

  snel geleverd en de kwaliteit ziet er tot nu toe erg goed uit.

  Tevreden - Review over Gardentrail.nl

  Snelle reacties

  Sterke punten
  Transparant