Reviews over Websites


  Oplichters opgepast!

  Review over Bandenleader.nl

  2 banden besteld en maar 1 geleverd al 2 weken aan het mailen maar weerleggen elk argument ! Dan is het de fout van het lever bedrijf, nu willen ze het weer in de schoenen van de garage schuiven waar ze zijn geleverd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting!

  Laat je niet foppen!

  Review over Bandenleader.nl

  Laat je niet foppen!. Ik selecteerde winterbanden, maar in het overzicht stonden ook zomerbanden. Bandenleader wilde deze niet terugnemen. Ook niet toen duidelijk werd dat ze nog in de originele verpakking zaten. Er zat vertraging in omdat ik ze had laten leveren bij een garage (uit de lijst van bandenleader), waarvan de eigenaar zo eerlijk was dat hij zei dat hij ze niet kon monteren zonder risico op schade van de velgen. Daarom naar een andere garage, die ontdekte dat het zomer banden waren! Toen ik dat melde, wilden bandenleader ze eerst niet terugnemen omdat ze dachten dat ze al gemonteerd waren geweest. Toen ik kon aantonen met foto's dat ze nog in de originele verpakking zaten, zeiden ze dat ik te laat was. Eigenlijk door hun eigen fout: ze hadden een montage bedrijf op hun lijst gezet die geen 18 inch kon monteren.
  Zo gaan ze met hun klanten om. Super flauw. Liever hier niet bestellen.!

  Zwakke punten
  3 fouten in 1 bestelling. (1) In overzicht van winterbanden ook zomerbanden laten zien (2) in overzicht van montage bedrijven ook bedrijven laten zien die ze niet kunnen monteren (3) nieuwe ongebruikte banden niet terugnemen.

  Koop niet bij fietsenstunt

  Review over Fietsenstunt.nl

  Kan ik ook 0 sterren geven? Weet niet eens waar
  te beginnen...KOOP GEEN FIETS BIJ DIT
  BEDRIJF, waardeloos. Wacht al 3 mnd op m'n
  pestelde fiets, ik moet er zelf achteraan gaar
  anders word ik niet geïnformeerd. Blijkt na 3 mnd
  dat de fiets niet kan worden geleverd, op mijn
  verzoek geven ze 49 euro korting op een andere
  fiets. 49 euro!!! Vervolgens, na 20 dagen!
  antwoord dat ze akkoord gaan met mijn voorstel,
  vraag ik wat de levertijd is: Geen antwoord, ook
  niet als ik bel en ze wederom beloven me te
  mailen. Echt ongelofelijk. Nu wachten op mijn
  geld terug, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik gun
  de medewerkers een cursus sociale
  vaardigheden, wat een slecht beleid hebben ze
  bij Fietsenstunt, het is echt goed mis daar...

  Sterke punten
  Dat ze je goed kunnen voorliegen

  Zwakke punten
  Zie review

  Hier koop je oude spullen

  Review over Bandenleader.nl

  Koop hier nooit je banden en velgen . Hierbij mijn ervaring . Via de site velgen en banden besteld voor een golf 7 en na de betaling mijn huiswerk pas gedaan . Beetje te laat maarja weer van geleerd . Het is een bedrijf in het belasting paradijs Andorra waar je je geld naar overmaakt . Velgen kreeg ik gelukkig na twee weken geleverd en de banden na vier weken . Toen moesten de banden er nog op . Garage kwam er achter dat de banden al 31/2 jaar oud waren en dat de velgen niet passen . Na het bestellen van opvul ringen en €250,00 armer zitten ze erop . Dit was dus een dure les , doe hier je voordeel mee !

  Sterke punten
  Toch nog gekregen ?

  Zwakke punten
  Oude banden dus beslist geen goede winterbanden .
  Velgen passen niet ,ik heb er veel werk aan gehad om wat goedkoper uit te zijn dacht ik maar kwam van een koude kermis thuis .Dit was mijn laatste bestelling

  Oplichting Websa.nl

  Review over Websa.nl

  Besteld,betaald en mail ontvangen dat track&trace nog komt..daarna niets meer vernomen.Op mails wordt niet gereageerd en telefoonnummer blijkt buiten gebruik. Via Pay.nl een dispuut geopend en ook daar werd door websa niet tijdig gereageerd.. Daarna telefonisch contact opgenomen met pay.nl en op die manier mijn geld terug kunnen krijgen.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Oplichting!!!!!

  Oplichting

  Review over Superdrogist.com

  Zoutjes bestel en betaald maar nooit ontvangen. Ook geen geld terug gehad na beloftes.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten.

  Ik doe, jij deed, wij daten

  Review over Chisple.com

  Ben een spontaan en vrolijke jongen die erg actief is. Ben een veelzijdige persoon die zich bezig houdt met veel verschillende dingen. Maar dat mag je nog allemaal ontdekken.😉

  Leuk je te leren kennen.
  Ik ben op zoek naar een leuke dame, ben jij dat?

  Abonnement opzeggen bedenktijd

  Review over Autoweek.nl

  Ik ben recent een abonnement aangegaan op Autoweek via DPG Media en heb binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen besloten om op te zeggen. Tot mijn verbazing loopt het abonnement alsnog door voor 12 maanden, wat volgens mij in strijd is met de consumentenrechten. Ik adviseer toekomstige klanten om voorzichtig te zijn bij het afsluiten van een abonnement bij DPG Media, aangezien mijn ervaring leert dat opzeggen binnen de bedenktijd niet zonder problemen gaat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet gehoord, voel mij opgelicht

  Tuinset niet geleverd.

  Review over Slajeslag.nl

  Tuinset gekocht. Niet geleverd. Sla je Slag neemt hierin geen verantwoording. Verwijst terug naar de leverancier. Ze zijn alleen per mail bereikbaar, niet klantvriendelijk en nemen geen verantwoording. Geld storten ze niet terug. Ik had de algemene voorwaarden maar moeten lezen!

  Sterke punten
  Soms artikelen voor een leuke prijs

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar. Geen verantwoording nemen als er iets mis gaat. Problemen afschuiven op de klant.

  Slechte site

  Review over Tweedehandsfietsen.nl

  Maar 1 foto van de fiets,
  geen omschrijving van de staat van de fiets.
  Km stand wordt niet aangegeven.

  Fout product, geen retour

  Review over Bandenleader.nl

  Ze hebben een fout product op de foto en accepteren niet dat ze een fout hebben gemaakt: "de foto's zijn slechts een indicatie". Het betreft een volledig ander product, maar ze accepteren geen retour. Ben nu al een paar weken bezig met deze onzin, maar het contact verloopt stroef. Daarnaast komen dezelfde banden uit dezelfde bestelling uit Duitsland en van verschillende adressen, en nu willen ze de retouren ook naar verschillende adressen verstuurd hebben.

  Sterke punten
  Marketing

  Zwakke punten
  Foute foto's bij de producten, slechte klantenservice, ondoorzichtige voorwaarden en lange levertijd (ivm magazijn in het buitenland).

  Stelletje dieven Bandenleader

  Review over Bandenleader.nl

  Twee banden besteld, eentje bezorgd gekregen. Geen telefoonnummer te vinden. Klacht via mail en ticket aangemaakt op hun website. Geen reactie.

  Betwistformulier ingevuld en voorzien van alle bewijzen opgestuurd aan de creditcard maatschappij. Nu hopen dat ze het betaalde bedrag blokkeren en terugstorten.

  Advies: nooit bestellen bij Bandenleader.nl

  **Ik loof tevens 500 euro uit voor de naam en adresgegevens van de baas van Bandenleader.nl

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service
  Afspraken nakomen
  Contact

  NIET BIJ BESTELLEN!!!!!!!!!!!!

  Review over Bandenleader.nl

  3 banden besteld ( een voor reservewiel ) 1 geleverd. twee niet. Niemand weet waar ze zijn en Bandelleader geeft 1 x een standaard reactie dat ze het gaan uitzoeken ( Ene Katrien ) verder hoor je niks meer van ze, 200 Euro weg.

  Sterke punten
  zijn goed met misleidende informatie op hun website

  Zwakke punten
  Geen verantwoordelijkheid nemen en het stelen van geld

  Geen Service

  Review over Bandenleader.nl

  ik heb 2 Banden besteld netjes geleverd volgens afspraak.

  Alleen nu blijkt na dat de banden om de velg gemonteerd zijn dat 1 van de 2 banden niet te balanceren is. Om uit te sluiten of dit aan de velg ligt hebben we de banden nog van velg gewisseld en het probleem wisselt mee dus 1 van de 2 Nieuwe banden is niet goed en heeft een hoogte slag.

  hier op heb ik contact op genomen met Banden leader en die geeft aan dat zij helaas deze band niet terug kunnen nemen door dat de band al gemonteerd is geweest (let wel er is nog geen cm mee gereden wat! hij heeft nog niet een onder de auto gezeten!) nu trekken zij de handjes er van af en geven ze de Fabrikant de schuld. zij kunnen namelijk de fabrikant voor een onderzoek vragen en die kosten 35euro zijn dan voor mij. ik vind dit geen normale manier van zaken doen en ik ga morgen maar even contact opnemen met mijn rechtsbijstand verzekering om te kijken hoe we dit kunnen afhandelen.

  Zwakke punten
  Geen Service

  Ballentent

  Review over Bandenleader.nl

  Afgekeurde troep. 4 Bridgestone banden besteld waarvan er een lek is. 130 euro kwijt, bandenleader is niet van plan iets van service of garantie te verlenen. Kortom, als ze je geld eenmaal hebben gaan ze niks meer voor je doen, kapotte rotzooi of niet, zoek het zelf maar uit is hun motto.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Onbeschofte “service” afdeling, verkopen rommel.

  Voorraad niet in orde!

  Review over Bandenleader.nl

  Ze geven per chat en op de website aan dat het voorradig is maar vervolgens na een week melden dat het er toch niet is. Let op veel positieve reviews op trustpilot zijn nep!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  leveren niet

  Review over Websa.nl

  niets betsellen! oplichters!

  Zwakke punten
  leveren niet
  geen reactie

  4 banden besteld

  Review over Bandenleader.nl

  Ik heb 4 banden besteld 40x15.5r24 dit was een behoorlijk bedrag. Eenmaal besteld had ik meerdere reviews gelezen. Die niet positief waren. Dus ik kreeg wat lichte paniek. Ik kreeg wel een tracking nummer maar ik had geen aflever datum . Afgelopen donderdag besteld en vanmorgen geleverd . Alles was prima. En de juiste banden. Ik heb wel de betaling met Visa gedaan. Niet met ideal. De volgende keer bestel ik weer hier

  Sterke punten
  Snelle levering en prijs

  Zwakke punten
  Geen duidelijke tracking

  Bestel niet bij bandenleader.

  Review over Bandenleader.nl

  Ik zal deze review beginnen met eerst wat achtergrondinformatie. Bandenleader adverteert van bepaalde banden op 2 manieren: nieuwe banden en oudere banden. Uiteraard zijn de nieuw banden duurder. De nieuwe band kost in dit geval 118,89 en de oudere band(DOT2019) kost 87,89

  Ik heb een nieuwe voorband besteld a 118,89. Binnen de bezorgtermijn heb ik keurig de band ontvangen echter bleek ik de oudere band te hebben ontvangen(DOT2019) met de prijs op de site van 87,89.

  Vanaf dat moment krijg je met de service afdeling te maken en dat is wanneer je er achter komt dat het allemaal niet zo goed gaat bij bandenleader.

  Ten eerste zijn ze telefonisch niet bereikbaar en WhatsApp eigenlijk ook niet want het enige wat die doet is je doorsturen naar de site om een ticket aan te maken. Wanneer je een ticket aanmaakt kun je rekenen op een reactie termijn van 2 a 3 dagen per reactie. Als je niet direct een inhoudelijk antwoord krijgt gaan er weken overheen omdat het weekend bandenleader gesloten is. Afijn, de reactietijd is tot daar aan toe, er wordt echter geen enkele verantwoordelijkheid genomen en uiteindelijk na 2 weken verder te zijn komen ze met een aanbod van een korting t.w.v. €17,94. Dit is natuurlijk van de zotte aangezien het verschil op de site tussen de banden €31,00 is. Wanneer je ze daar op wijst krijg ik het excuus dat de marktwaarde iedere dag fluctueert en dat dat op het huidige moment het verschil is. Echter ongeacht welke dag ik kijk,het verschil is altijd hetzelfde gebleven. Het lijkt mij meer dan redelijk dat ik het verschil terugkrijg tussen de 2 banden want met de geboden korting zou ik meer moeten betalen voor een band dan dat ie op hun site staat en dat alles door een foute levering van hun zijde. Een fout kan gebeuren maar los het dan netjes op, maar laat mij niet méér betalen voor jullie eigen fouten.

  We zijn nu bijna 2 weken verder en nog altijd geen oplossing.

  Mijn advies: blijf weg bij bandenleader. Mocht je bestelling goed aankomen dan heb je geluk. Mocht er iets mis zijn dan ben je aan de beurt met de, in mijn ogen, slechtste klantenservice die ik tot dusver heb meegemaakt.

  Zwakke punten
  Klantenservice

  Manke ketting en dito service

  Review over Tweedehandsfietsen.nl

  In augustus 22 tweedehandsfiets gekocht voor 250 eur! Best een aardig bedrag voor een oude fiets. Levering aan de deur in België. Tot daar best ok. Fiets was jammer genoeg vrij oud en had manke ketting (haperde steeds). Gebeld met het bedrijf en antwoord… je mag dit op onze kosten herstellen maar moet binnen maand. 1. Zoek maar eens een fietsenmaker in de zomervakantie die bereid is het probleem van een andere fietsenwinkel op te lossen. Niet dus. 2. Bovendien wat zitten rondzoeken en tijd, energie ingestopt. Niemand gevonden binnen de maand zodoende geen borg meer!! Uiteindelijk blijven rijden met manke fiets tot ketting het begaf. Nogmaals extra kosten. Kortom bezin eer je begint. Investeer beter in een nieuwe fiets, want goedkoop is duurkoop!

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Zie boven

  Snelle levering en ruim aanbod

  Review over Glijmiddelshop.com

  Wat een assortiment biedt glijmiddelshop.com aan en dat vaak tegen de scherpste prijzen, is mij opgevallen. Bestelling ging erg eenvoudig en de levering super snel. Niet alleen voor glijmiddel maar ook voor andere erotische producten zoals toys / seksspeeltjes kan ik hier terecht. Fijne webwinkel welke ik inmiddels regelmaat bezoek voor bestellingen. Ga zo door!

  Sterke punten
  Assortiment, snelheid, prijs en gemak van de webshop

  1 band geleverd ipv 2

  Review over Bandenleader.nl

  Tot nu toe erg negatief. Twee banden besteld en laten afleveren bij een montageservicecentrum van hun maar blijkbaar is er maar één band afgeleverd. Nu moet ik als klant foto's aanleveren van één band terwijl ze het gewoon met hun montageservicecentrum kunnen regelen. En blijkbaar geen overzicht hebben over wat er geleverd is? Ik zou hier zeker niet nog een keer bestellen op deze manier. Hopelijk word het nog opgelost.

  Not received 3 orders 1 shop

  Review over Aliexpress.com

  December 1 2022 shop 11–051051
  Orders 8158912281451469 not received
  81587961937911469 not received
  8158796158991469 not received
  Seller does not react after several complains.

  Snelle levering en goedkoop

  Review over Glijmiddelshop.com

  By far de goedkoopste glijmiddelen. Vandaar dat ik hier bestel. Eenvoudig en snelle levering.

  Sterke punten
  Snelheid, breed assortiment, goedkoop, betrouwbaar.

  Top winkel fietsenstunt

  Review over Fietsenstunt.nl

  Alleen maar goede ervaringen
  Top winkel Top verkoper Top fiets

  Sterke punten
  Prettige manier van kopen