Reviews over Websites


  Geen Service

  Review over Bandenleader.nl

  ik heb 2 Banden besteld netjes geleverd volgens afspraak.  Alleen nu blijkt na dat de banden om de velg gemonteerd zijn dat 1 van de 2 banden niet te balanceren is. Om uit te sluiten of dit aan de velg ligt hebben we de banden nog van velg gewisseld en het probleem wisselt mee dus 1 van de 2 Nieuwe banden is niet goed en heeft een hoogte slag.  hier op heb ik contact op genomen met Banden leader en die geeft aan dat zij helaas deze band niet terug kunnen nemen door dat de band al gemonteerd is geweest (let wel er is nog geen cm mee gereden wat! hij heeft nog niet een onder de auto gezeten!) nu trekken zij de handjes er van af en geven ze de Fabrikant de schuld. zij kunnen namelijk de fabrikant voor een onderzoek vragen en die kosten 35euro zijn dan voor mij. ik vind dit geen normale manier van zaken doen en ik ga morgen maar even contact opnemen met mijn rechtsbijstand verzekering om te kijken hoe we dit kunnen afhandelen.

  Zwakke punten
  Geen Service

  Ballentent

  Review over Bandenleader.nl

  Afgekeurde troep. 4 Bridgestone banden besteld waarvan er een lek is. 130 euro kwijt, bandenleader is niet van plan iets van service of garantie te verlenen. Kortom, als ze je geld eenmaal hebben gaan ze niks meer voor je doen, kapotte rotzooi of niet, zoek het zelf maar uit is hun motto.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Onbeschofte “service” afdeling, verkopen rommel.

  Voorraad niet in orde!

  Review over Bandenleader.nl

  Ze geven per chat en op de website aan dat het voorradig is maar vervolgens na een week melden dat het er toch niet is. Let op veel positieve reviews op trustpilot zijn nep!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  leveren niet

  Review over Websa.nl

  niets betsellen! oplichters!

  Zwakke punten
  leveren niet

  geen reactie

  4 banden besteld

  Review over Bandenleader.nl

  Ik heb 4 banden besteld 40x15.5r24 dit was een behoorlijk bedrag. Eenmaal besteld had ik meerdere reviews gelezen. Die niet positief waren. Dus ik kreeg wat lichte paniek. Ik kreeg wel een tracking nummer maar ik had geen aflever datum . Afgelopen donderdag besteld en vanmorgen geleverd . Alles was prima. En de juiste banden. Ik heb wel de betaling met Visa gedaan. Niet met ideal. De volgende keer bestel ik weer hier

  Sterke punten
  Snelle levering en prijs

  Zwakke punten
  Geen duidelijke tracking

  Bestel niet bij bandenleader.

  Review over Bandenleader.nl

  Ik zal deze review beginnen met eerst wat achtergrondinformatie. Bandenleader adverteert van bepaalde banden op 2 manieren: nieuwe banden en oudere banden. Uiteraard zijn de nieuw banden duurder. De nieuwe band kost in dit geval 118,89 en de oudere band(DOT2019) kost 87,89  Ik heb een nieuwe voorband besteld a 118,89. Binnen de bezorgtermijn heb ik keurig de band ontvangen echter bleek ik de oudere band te hebben ontvangen(DOT2019) met de prijs op de site van 87,89.  Vanaf dat moment krijg je met de service afdeling te maken en dat is wanneer je er achter komt dat het allemaal niet zo goed gaat bij bandenleader.  Ten eerste zijn ze telefonisch niet bereikbaar en WhatsApp eigenlijk ook niet want het enige wat die doet is je doorsturen naar de site om een ticket aan te maken. Wanneer je een ticket aanmaakt kun je rekenen op een reactie termijn van 2 a 3 dagen per reactie. Als je niet direct een inhoudelijk antwoord krijgt gaan er weken overheen omdat het weekend bandenleader gesloten is. Afijn, de reactietijd is tot daar aan toe, er wordt echter geen enkele verantwoordelijkheid genomen en uiteindelijk na 2 weken verder te zijn komen ze met een aanbod van een korting t.w.v. €17,94. Dit is natuurlijk van de zotte aangezien het verschil op de site tussen de banden €31,00 is. Wanneer je ze daar op wijst krijg ik het excuus dat de marktwaarde iedere dag fluctueert en dat dat op het huidige moment het verschil is. Echter ongeacht welke dag ik kijk,het verschil is altijd hetzelfde gebleven. Het lijkt mij meer dan redelijk dat ik het verschil terugkrijg tussen de 2 banden want met de geboden korting zou ik meer moeten betalen voor een band dan dat ie op hun site staat en dat alles door een foute levering van hun zijde. Een fout kan gebeuren maar los het dan netjes op, maar laat mij niet méér betalen voor jullie eigen fouten.  We zijn nu bijna 2 weken verder en nog altijd geen oplossing.  Mijn advies: blijf weg bij bandenleader. Mocht je bestelling goed aankomen dan heb je geluk. Mocht er iets mis zijn dan ben je aan de beurt met de, in mijn ogen, slechtste klantenservice die ik tot dusver heb meegemaakt.

  Zwakke punten
  Klantenservice

  Manke ketting en dito service

  Review over Tweedehandsfietsen.nl

  In augustus 22 tweedehandsfiets gekocht voor 250 eur! Best een aardig bedrag voor een oude fiets. Levering aan de deur in België. Tot daar best ok. Fiets was jammer genoeg vrij oud en had manke ketting (haperde steeds). Gebeld met het bedrijf en antwoord… je mag dit op onze kosten herstellen maar moet binnen maand. 1. Zoek maar eens een fietsenmaker in de zomervakantie die bereid is het probleem van een andere fietsenwinkel op te lossen. Niet dus. 2. Bovendien wat zitten rondzoeken en tijd, energie ingestopt. Niemand gevonden binnen de maand zodoende geen borg meer!! Uiteindelijk blijven rijden met manke fiets tot ketting het begaf. Nogmaals extra kosten. Kortom bezin eer je begint. Investeer beter in een nieuwe fiets, want goedkoop is duurkoop!

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Zie boven

  Snelle levering en ruim aanbod

  Review over Glijmiddelshop.com

  Wat een assortiment biedt glijmiddelshop.com aan en dat vaak tegen de scherpste prijzen, is mij opgevallen. Bestelling ging erg eenvoudig en de levering super snel. Niet alleen voor glijmiddel maar ook voor andere erotische producten zoals toys / seksspeeltjes kan ik hier terecht. Fijne webwinkel welke ik inmiddels regelmaat bezoek voor bestellingen. Ga zo door!

  Sterke punten
  Assortiment, snelheid, prijs en gemak van de webshop

  1 band geleverd ipv 2

  Review over Bandenleader.nl

  Tot nu toe erg negatief. Twee banden besteld en laten afleveren bij een montageservicecentrum van hun maar blijkbaar is er maar één band afgeleverd. Nu moet ik als klant foto's aanleveren van één band terwijl ze het gewoon met hun montageservicecentrum kunnen regelen. En blijkbaar geen overzicht hebben over wat er geleverd is? Ik zou hier zeker niet nog een keer bestellen op deze manier. Hopelijk word het nog opgelost.

  Not received 3 orders 1 shop

  Review over Aliexpress.com

  December 1 2022 shop 11–051051

  Orders 8158912281451469 not received

  81587961937911469 not received

  8158796158991469 not received

  Seller does not react after several complains.

  Snelle levering en goedkoop

  Review over Glijmiddelshop.com

  By far de goedkoopste glijmiddelen. Vandaar dat ik hier bestel. Eenvoudig en snelle levering.

  Sterke punten
  Snelheid, breed assortiment, goedkoop, betrouwbaar.

  Top winkel fietsenstunt

  Review over Fietsenstunt.nl

  Alleen maar goede ervaringen

  Top winkel Top verkoper Top fiets

  Sterke punten
  Prettige manier van kopen

  Wat een wereld site!

  Review over Lottelust.nl

  Ik vind het oprecht jammer dat ik dit niet eerder wist. Het is zo’n fijne site voor vragen leuke dingen en erotische verhalen!! Echt Lov it!

  Sterke punten
  Horny

  Leerzaam

  Origineel

  Goede informatieve site

  Review over Lottelust.nl

  Lottelust is een prettige site waar veel diverse informatie is te vinden.

  Sterke punten
  duidelijk en leest prettig

  Top website!

  Review over Lottelust.nl

  Fijne info over onderwerpen zoals menstruatie, het vrouwelijk lichaam en anticonceptie. Daarnaast heel veel leuke en sexy artikelen om inspiratie op te doen of om lekker bij weg te zwijmelen (; Ook de podcasts zijn heerlijk om naar te luisteren.

  Sterke punten
  - goede podcasts

  - dagelijks nieuwe posts

  - uiteenlopende onderwerpen

  Verkeerd geleverd

  Review over Bandenleader.nl

  22 inch banden besteld en 16 inch geleverd ! Ik had al besteld voordat ik al deze review had gelezen ! Ik had beter moeten weten !!!!

  Sterke punten
  Mensen oplichten blijkbaar !

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn en een goede klantenservice !

  Snel geregeld en beste keuze

  Review over Frankenergie.nl

  Heb me afgelopen maanden goed verdiept in alle energie verhalen, aanbieders etc. als gevolg van ons energiecontract dat afliep voor de zomer. Eerst nog blijven zitten bij Eneco om de simpele reden dat er geen andere aanbieders waren op dat moment. Voelde al direct dat je als bestaande klant geen kant op kom en klem werd gezet door hen. Zodoende gewacht op andere opties en leveranciers en die zijn er inmiddels gelukkig weer. Hieruit kwam Frankenergie in mijn optiek als beste naar voren. Transparant, leveren de korting door aan gebruiker, proactief geïnformeerd worden over goedkope uren, snel aangesloten en via app en meter ideaal om toch tegen de laagste kosten te kunnen stoken.

  Sterke punten
  Transparant, goede app, direct inzicht in verbruik en kosten, gratis uren, snel en eenvoudig omgezet

  Zwakke punten
  Zonder slimme meter heb je minder profijt

  Top zaak

  Review over Frsfietsen.nl

  Altijd vriendelijk en deskundig

  Waardeloos bedrijf

  Review over Lampgigant.nl

  Na 2 weken al een kapotte streng van de kerstverlichting die IP67 code hebben, dit betekent stof en waterdicht tot 1mtr. diepte en was ook nog proline, hoge kwaliteit, kon zelfs een heel jaar buiten blijven hangen. 6 weken later de 2e. Laat en slechte reactie gehad bij de eerste bij de 2e wel snel antwoord maar kon geld terug krijgen van dat ene snoer of wachten tot november voor een nieuw snoer, was niet meer voorradig en de nieuwe voorraad uit China kwam pas weer in november. Voordat ik de snoeren had opgeruimd! wacht tot half februari nummer 3 kapot, dit alles dus in 3 maanden tijd. maar geen geld terug alleen maar nieuwe snoeren kunnen krijgen of geld retour voor de kapotte snoeren maar dan blijf ik met een hoop incourante rotzooi zitten. eind november 2021 pas de 2 nieuwe strengen binnen gekregen terwijl ze aangaven deze in oktober te versturen, 1 hadden ze er maar wilde die niet vooruit sturen vanwege extra verzendkosten.

  eind november 2022 (dus alles nog geen 2 jaar en 1 maand oud, alles ontvangen 11-11-2020) aardlekschakelaar eruit in huis. kon het eerst niet vinden tot dat ik zag dat er weer een streng uitlag, gaan kijken en nu een stekkerverbinding compleet uit elkaar geploft. Uiteraard weer gemeld maar kreeg als reactie! sorry maar de verlichting is inmiddels meer dan 2 jaar oud, kon half geld terug krijgen. Dit gedaan maar wil het eigenlijk wel aanvechten, heeft iemand hier verstand/ervaring in? Heb een rechtsbijstandsverzekering!!!

  Heb alle correspondentie mail nog alsook alle foto's!!!

  Sterke punten
  Belazeren, een eigen review bijhouden doormiddel van beloningssysteem om je geld terug te verdienen!!!

  Zwakke punten
  Dat ze eigenlijk niet achter hun product staan.

  NIETS BESTELLEN

  Review over Websa.nl

  Na 2 maanden nog niks ontvangen. Al gemaild, telefonisch contact gehad. Het zou allemaal goed komen , maar nog niks gekregen.

  Sterke punten
  Liegen !

  Zwakke punten
  Communicatie, betrouwbaarheid

  Zeer slechte service!

  Review over Gardentrail.nl

  Levering Cosi lampen ca 3 werkdagen. Het zijn er 10 geworden na 4 keer bellen. Eerst werd aangegeven drukte en is verstuurd. Daarna werd aangegeven moet nog verstuurd worden. Vervolgens zij men de volgende dag in huis. Met druk van order annuleren. Het werd weer4 dgn later!! Zeer slechte service! Wij kopen er in ieder geval nooit weer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel beloven en dan vooral niet nakomen!

  Altijd weer tevreden met de se

  Review over Websa.nl

  Altijd weer tevreden met de service van websa!

  Sterke punten
  Snelheid

  Aardig

  Nul service

  Review over Drogisterijplus.nl

  Via bol.com kocht ik een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een maand ging de luchtreiniger stuk. Bij de beschrijving op de website stond dat ik twee jaar garantie op het apparaat heb. Toen ik contact opnam met drogisterij plus zei men dat het defect was veroorzaakt door gebruik en dat ik er daarom geen garantie op heb. Ik vind dit vreemd. Natuurlijk heb ik het apparaat gebruikt! Dat moet toch gewoon kunnen? Het wetboek zegt ook dat er zoiets is als wat men redelijkerwijs van een artikel mag verwachten. Ik raad anderen aan hun geld elders te besteden, geef uw geld uit bij een bedrijf waar je niet als vuil wordt behandeld zodra er iets aan de aankoop mankeert.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantenservice, persoonlijke bejegening. Handelen volgens de wet.

  Niet te klagen gewoon zoals ve

  Review over Websa.nl

  Niet te klagen gewoon zoals verwacht.

  Sterke punten
  Snel

  Netjes

  Nooit meer

  Review over Broyeurwereld.nl

  Ze hadden de verkeerde douchedeur geleverd, het kan gebeuren, binnen 3 dagen was het opgelost. Goede service. Maar nu komt het probleem, bij het omruilen, kwam de juiste deur, met een platte verpakking van nog geen 10 cm dik en 73 cm breed en 2 meter hoog, in een totaal overbodig transport pallet met een basis van 1,10 meter breed en 95 cm lang, en een brede harnas eromheen van 2 meter hoog, en uiteraard 1,10 breed x 95 lang . om de deur te ondersteunen. In die pallet past makkelijk 6 -7deuren bij elkaar. Het paste niet eens door de huisdeur. Ik dacht dat ze de folie om de omvangrijke pallet zouden afsnijden, de deur met de bijhorende verpakking eruit zouden tillen en binnen brengen, pallet terug naar de bestelwagen en Klaar is Kees. Maar nee, hoor. IK moest alles houden, want het was geen Europallet, en daarom mochten ze het niet terug nemen. ?????. Het gevaarte paste niet eens door de huisdeur. Die jongen zei zelf dat de douchedeur naar binnen kon, en ik de pallet voor de deur kon laten staan als grove vuil. Nee. Want grofvuil moet ik zelf naar de milieustraat weg brengen. Daarna werd gezegd dat als ik de Pallet niet wou /kwijt kon / niet door de huisdeur paste kon, ik de levering van de nieuwe deur kon weigeren. ????? Dat is toch van de zotte? De vorige deur kwam gewoon met de deur verpakking, punt uit. Met de nieuwe was niets mis, en kon zo naar binnen worden gebracht. Dus, nadat hij zelf contact had opgenomen om met het magazijn te overleggen, heeft die jongen het gevaarte gesloopt, naar binnen in delen gebracht en vervolgens de deur met 2 handen opgetild en binnen gezet. Dus: Wat moet ik nu met alle ongevraagde hout en plastic van de overbodig reuze transport verpakking die goed was om 6-7 deuren te transporteren ? waarmee ik opgezadeld zit omdat ze er vanaf willen. Jongens: zie de foto's van mijn Google review en geef me antwoord. Dat is niet het probleem van de klant dat jullie niet weten wat te doen met de transport materiaal? die in mijn geval, bovendien, niet eens noodzakelijk was bij het zo een lichte en een platte verpakking?  Nadat ik contact heb opgenomen met Broyeur wereld, kreeg ik als antwoord dat het ze spijten maar dat het niet hun schuld was maar van de transporteur, ze konden er niets aan doen.

  Goed, maar doe er iets aan, want ik zit als klant met een heleboel transport afval die ik niet hoor te hebben omdat het niet bij mijn bestelling hoort, maar bij de transport bedrijf. Die mag weten wat hij met de transport pallets doet nadat het product is afgeleverd. Als klant hoort ik een karton verpakking te hebben waar de deur in zit. En geen transport pallets die goed genoeg zijn om 6-7 deuren mee te vervoeren.

  Sterke punten
  In mijn geval geen

  Zwakke punten
  Bij een klant een palet achterlaten die groot genoeg was om 6-7 douchedeuren. Onder de smoes dat er geen Europallets en niet terug mogen worden genomen. Zeer onbeschoft