• Niet bestellen banden worden niet geleverd.... klantendienst niet te bereiken....

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jacky Maes op 19 september 2019 Reageer

  • Genoeg te vinden en snel geregeld! Ivm andere sites vind ik deze gebruikersvriendelijker dus koop voortaan hier online

    Sterke punten
    Eenvoudig, uitgebreid assortiment, goed betaalbaar

    Door Johan op 4 september 2019 Reageer

  • fijne site hoor iwvs.nl, spannend en ondeugend

    Door sandra op 4 september 2019 Reageer

  • Pas een quooker kraan gekocht om oude te vervangen. Op Fonq is deze het goedkoopste en gezien grootte webshop ook genoeg keuze. Besteld en alles ging vervolgens zeer snel en goed. Geïnstalleerd en erg blij met nieuwe cooker. Aanrader is Fonq voor beste prijs, ruime keuze en snelle en goede levering!

    Sterke punten
    Prijs, betrouwbaarheid, ruim assortiment, snelle levering

    Door Maria op 31 augustus 2019 Reageer

  • Totally unreliable service. Staff is either incompetent or lying shamelessly. Also, do no believe that indications on the webpage that bikes would be in stock etc... Do yourself a favour and order elsewhere

    Sterke punten
    There are none

    Zwakke punten
    Incompetent/lying staff
    Understaffed hotline
    worthless indications on homepage
    Still do not have my bike, btw (they took they money long ago, of course)

    Door Markus Weingarth op 31 augustus 2019 Reageer

  • Ik heb onlangs lottelust.nl ontdekt en echt een fijne en vrouwvriendelijke site.

    Door Marlein op 30 augustus 2019 Reageer (1 reactie)

  • plus: Natural Greatness Chicken brest 70gr: Goede product. Voor de rest slechte service lange levertijden EN je moet zelf aan de bel trekken omdat men gewoon "vergeet" te leveren.

    Er kan wel eens iets fout gaan? Dit is dus de tweede keer dat het ons is overkomen.

    Service:?? zeer slecht en dat terwijl het geen goedkoop product is.

    Hier kopen we dus niet meer en zoeken een andere winkel.

    Sterke punten
    goed product

    Zwakke punten
    Levering moet je zelf achteraan zitten. Zwakke excusses wanneer er dingen fout gaan.

    Door Hans op 20 augustus 2019 Reageer

  • Men geeft niet thuis bij een defecte levering geen service geen nazorg, absurd slecht.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen nazorg

    Door alias op 16 augustus 2019 Reageer

  • Op zoek naar een goede webshop voor tuinmaterialen? Zoek niet verder, want ik heb zeer positieve ervaringen met deze webshop. Snel, Breed assortiment en betaalbaar met goede service

    Sterke punten
    Producten, snelheid, service!!

    Door Simone van Schaik op 21 juni 2019 Reageer

  • Wat een top website is dit. Geeft een nieuwe dimensie op het gebied van daten! Was wat huiverig, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het klopt allemaal en alles is conform hetgeen beloofd wordt door de site. Ik zeg aanmelden bij date4cash en op deze nieuwe manier daten maar!

    Sterke punten
    Transparant, goede communicatie, geweldige dates gehad

    Door Damian op 21 juni 2019 Reageer

  • Al jaren koop ik onze seksspeeltjes en producten hier naar volle tevredenheid.is snel, anoniem en goede producten. Aanrader voor de liefhebber.

    Sterke punten
    Snelheid, assortiment en kwaliteit

    Door J v Es op 21 juni 2019 Reageer

  • Mooie meubels, maar niet te bereiken bedrijf. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Wel per mail bereikbaar als je nog moet bestellen :-s
    Teleurstellend. Levertijd 1-2 dagen. Is nu dag 7 en geen reactie meer. Al wel betaald.
    Pas goed op met de afspraken die met hen maakt.
    Ik blijf hopen dat het goed komt. (voor nu)

    Sterke punten
    site

    Zwakke punten
    niet bereikbaar

    Door klant op 14 juni 2019 Reageer

  • Balkon kas
    Ik heb een balkon kas gekocht met 4 etages. Er staat een hele reeks aan 5 sterren recensies onder het artikel. Dit had al alarmbellen af moeten laten gaan. Makkelijk te monteren staat er en zonder gereedschap. Mooi zou je zeggen. Grove leugens. Niet in elkaar te krijgen zonder 3 rollen plakband. Je drukt hier en het floept aan de andere kant er weer uit. Klantenservice is open van 10:00 tot 14:00 dus als DHL om 13:00 het ding komt brengen en je na een uur prutsen, frustratie en gevloek de klanten service wil bellen mag je wachten tot morgen! En wil je de rommel terug sturen? Mag je doen op je EIGEN kosten. Oplichters zijn het. Ik heb mijn les geleerd.

    Door Natascha op 12 juni 2019 Reageer

  • Eindelijk een mooi tasje gevonden voor mijn display,maar zag dat ze ook nog bumpers hadden.

    Sterke punten
    Duidelijk ook over ap of tel.

    Zwakke punten
    Geen ontdek

    Door Hans op 9 juni 2019 Reageer

  • Bestelling gedaan voor mijn kleindochter met "vandaag besteld morgen in huis" via bol.com maar geen fietsje en volgens de t&t nog niet eens in het sorteerproces! Storing bij postnl gaf de medewerker van de webshop aan , zelf naar postnl gebeld en daar gaven ze aan dat er niets bekend is over de zending?

    Door C op 7 mei 2019 Reageer

  • mijn browser kwalificeert de site als "onveilig"

    Door Dirk L.M.L. Weyn op 6 mei 2019 Reageer

  • Verkeerde bestelling gedaan, maar wel al betaald. Direct een mail gestuurd en zelfs met Pasen zeer snel een antwoord dat retour geen probleem en gratis is. Volgende dag geld teruggestort op rekening. Keurig, snel en perfecte service! Alsnog het juiste meubel besteld en deze naar volle tevredenheid geleverd en prima kwaliteit.

    Sterke punten
    Service, bereikbaarheid, snelheid, afspraak = afspraak, kwaliteit product

    Door Floris op 23 april 2019 Reageer

  • Bestel altijd online bij decathlon en ben zeer tevreden. Kan bestelling makkelijk retourneren, ook in de winkel vlakbij mij werk. Super snel, eenvoudig en goede service! En breed assortiment. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, service, breed assortiment!

    Door Marcus op 17 april 2019 Reageer

  • Super bedrijf en een begrip in de regio, vader met kinderen in de winkel, een super bedrijf

    Door Henk op 28 februari 2019 Reageer

  • In september een e bike gekocht voor mijn dochter. Op advies van matra bikes . een fiets uitgezocht die aan onze wensen voldeed. Maar helaas. de fiets houd er na 20 km al mee op( volgens Matra kan de fiets 120Km) nu weet ik dat dit onder de meest gunstige omstandigheden is , maar 20 km is wel heel weinig. Na bijna smeken voor service een nieuwe accu gekregen. Dit bleek niet de oplossing. Ze wilde de fiets wel controleren maar dan moesten wij de retourskosten zelf betalen.. wederom w weken verder eindelijk de fiets opgehaald. (kosten wel betaald door Matra. Wederom weer een fiets terug gekregen die niet functioneerde. Het proces maar weer herhaald . Weer een fiets terug gekregen die niet normaal functioneert inmiddels valt het display uit. Het is nu bijna maart en nog geen oplossing. Matra reageert slecht op onze mail .
    en gaat erg slecht met onze klacht om en het hele proces duurt erg lang.. Ze hanteren algemene voorwaarden , maar vergeten dat de wet boven de algemene voorwaarden staat. Ik houd helemaal niet van reviews geven, maar zij vragen erom . Mijn 2 andere kinderen moeten straks ook een nieuwe fiets. Maar ik ga gewoon weer naar de plaatselijke fietsboer.

    Zwakke punten
    Service en producten

    Door lars kram op 25 februari 2019 Reageer

  • I bought a bike three weeks ago. First, I just got an order confirmation but no bill and no bank account number to pay. A day later I had to ask two times via email to get only a proper bill.
    They wrote that I got an email with the shipping date as well. But I never received one. So I wrote again a week later to their service and asked about that. I waited for 5 days but I got no answer.
    I asked again and complained about the bad service. But three days later the only message I got then was: "I could not reach the manufacturer for you today. The connection for the phone was not possible. I will try to call them again tomorrow."
    By the way, the product I ordered was ON STOCK. And I paid 57€ to deliver it as fast as possible to my home in Germany.
    After that e-mail, I waited for another 3 days,
    but got - you guessed it - no answer.
    Then I called them. The guy on the phone spoke poorly English - which is quite disappointing for a company who ships and sells all over Europe - and I told him my problem with the bike which still hasn't been delivered three weeks after the payment. He responded that a colleague will send me the shipping information in some minutes. But now 5 hours later I still got no information.

    As you can see, the customer service is terrible. In my case they don't care about replying my emails, they aren't even able to send me an order status information. I can't understand why they have so many good reports.

    Zwakke punten
    - Very slow and bad service.
    - No information about your order.
    - Bad communication
    - Slow shipping
    - Poor English

    Door Michael Streibelt op 23 februari 2019 Reageer

  • Deze mensen beloven veel doen weinig voor zijn klanten.terug bellen afspraken niet nakomen. En dan de kwaliteit zeer slecht levensgevaarlijke fietsen .
    Nogmaals koop niks hier.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar geen goede custumer care

    Door Eddy Rietveld op 15 februari 2019 Reageer

  • Onlangs een dildo gekocht om ons seksleven wat op te fleuren. Was zo gedaan via willie.nl en snel en discreet in huis gekregen.

    Door Peter op 30 januari 2019 Reageer

  • Al jaren bestel ik trouw al mijn overhemden bij Overhemden.com Elke keer word ik weer positief verrast door de persoonlijke benadering. Mijn profuomo overhemden kan ik overal kopen voor dezelfde prijs, maar weet ik dat ze betrouwbaar zijn, snel leveren en altijd iets persoonlijks hebben. Laatst had ik per ongeluk de verkeerde maat opgegeven en hier werd ik op een positieve manier over gemaild of het wel klopte. Erg persoonlijk, net als de kaarten die in het pakket worden gedaan. TOP!

    Sterke punten
    Concurrerend, service, snelheid en betrouwbaar

    Door John op 26 januari 2019 Reageer

  • Onlangs artikelen besteld op Willie.nl Was zo geregeld en snel bezorgd. Discreet en producten meer dan naar tevredenheid!

    Sterke punten
    Snelheid en kwaliteit

    Door Eva-Marie op 24 januari 2019 Reageer


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.