• Bestelling gedaan voor mijn kleindochter met "vandaag besteld morgen in huis" via bol.com maar geen fietsje en volgens de t&t nog niet eens in het sorteerproces! Storing bij postnl gaf de medewerker van de webshop aan , zelf naar postnl gebeld en daar gaven ze aan dat er niets bekend is over de zending?

    Door C op 7 mei 2019 Reageer

  • mijn browser kwalificeert de site als "onveilig"

    Door Dirk L.M.L. Weyn op 6 mei 2019 Reageer

  • Verkeerde bestelling gedaan, maar wel al betaald. Direct een mail gestuurd en zelfs met Pasen zeer snel een antwoord dat retour geen probleem en gratis is. Volgende dag geld teruggestort op rekening. Keurig, snel en perfecte service! Alsnog het juiste meubel besteld en deze naar volle tevredenheid geleverd en prima kwaliteit.

    Sterke punten
    Service, bereikbaarheid, snelheid, afspraak = afspraak, kwaliteit product

    Door Floris op 23 april 2019 Reageer

  • Bestel altijd online bij decathlon en ben zeer tevreden. Kan bestelling makkelijk retourneren, ook in de winkel vlakbij mij werk. Super snel, eenvoudig en goede service! En breed assortiment. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, service, breed assortiment!

    Door Marcus op 17 april 2019 Reageer

  • Super bedrijf en een begrip in de regio, vader met kinderen in de winkel, een super bedrijf

    Door Henk op 28 februari 2019 Reageer

  • In september een e bike gekocht voor mijn dochter. Op advies van matra bikes . een fiets uitgezocht die aan onze wensen voldeed. Maar helaas. de fiets houd er na 20 km al mee op( volgens Matra kan de fiets 120Km) nu weet ik dat dit onder de meest gunstige omstandigheden is , maar 20 km is wel heel weinig. Na bijna smeken voor service een nieuwe accu gekregen. Dit bleek niet de oplossing. Ze wilde de fiets wel controleren maar dan moesten wij de retourskosten zelf betalen.. wederom w weken verder eindelijk de fiets opgehaald. (kosten wel betaald door Matra. Wederom weer een fiets terug gekregen die niet functioneerde. Het proces maar weer herhaald . Weer een fiets terug gekregen die niet normaal functioneert inmiddels valt het display uit. Het is nu bijna maart en nog geen oplossing. Matra reageert slecht op onze mail .
    en gaat erg slecht met onze klacht om en het hele proces duurt erg lang.. Ze hanteren algemene voorwaarden , maar vergeten dat de wet boven de algemene voorwaarden staat. Ik houd helemaal niet van reviews geven, maar zij vragen erom . Mijn 2 andere kinderen moeten straks ook een nieuwe fiets. Maar ik ga gewoon weer naar de plaatselijke fietsboer.

    Zwakke punten
    Service en producten

    Door lars kram op 25 februari 2019 Reageer

  • I bought a bike three weeks ago. First, I just got an order confirmation but no bill and no bank account number to pay. A day later I had to ask two times via email to get only a proper bill.
    They wrote that I got an email with the shipping date as well. But I never received one. So I wrote again a week later to their service and asked about that. I waited for 5 days but I got no answer.
    I asked again and complained about the bad service. But three days later the only message I got then was: "I could not reach the manufacturer for you today. The connection for the phone was not possible. I will try to call them again tomorrow."
    By the way, the product I ordered was ON STOCK. And I paid 57€ to deliver it as fast as possible to my home in Germany.
    After that e-mail, I waited for another 3 days,
    but got - you guessed it - no answer.
    Then I called them. The guy on the phone spoke poorly English - which is quite disappointing for a company who ships and sells all over Europe - and I told him my problem with the bike which still hasn't been delivered three weeks after the payment. He responded that a colleague will send me the shipping information in some minutes. But now 5 hours later I still got no information.

    As you can see, the customer service is terrible. In my case they don't care about replying my emails, they aren't even able to send me an order status information. I can't understand why they have so many good reports.

    Zwakke punten
    - Very slow and bad service.
    - No information about your order.
    - Bad communication
    - Slow shipping
    - Poor English

    Door Michael Streibelt op 23 februari 2019 Reageer

  • Deze mensen beloven veel doen weinig voor zijn klanten.terug bellen afspraken niet nakomen. En dan de kwaliteit zeer slecht levensgevaarlijke fietsen .
    Nogmaals koop niks hier.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar geen goede custumer care

    Door Eddy Rietveld op 15 februari 2019 Reageer

  • Onlangs een dildo gekocht om ons seksleven wat op te fleuren. Was zo gedaan via willie.nl en snel en discreet in huis gekregen.

    Door Peter op 30 januari 2019 Reageer

  • Al jaren bestel ik trouw al mijn overhemden bij Overhemden.com Elke keer word ik weer positief verrast door de persoonlijke benadering. Mijn profuomo overhemden kan ik overal kopen voor dezelfde prijs, maar weet ik dat ze betrouwbaar zijn, snel leveren en altijd iets persoonlijks hebben. Laatst had ik per ongeluk de verkeerde maat opgegeven en hier werd ik op een positieve manier over gemaild of het wel klopte. Erg persoonlijk, net als de kaarten die in het pakket worden gedaan. TOP!

    Sterke punten
    Concurrerend, service, snelheid en betrouwbaar

    Door John op 26 januari 2019 Reageer

  • Onlangs artikelen besteld op Willie.nl Was zo geregeld en snel bezorgd. Discreet en producten meer dan naar tevredenheid!

    Sterke punten
    Snelheid en kwaliteit

    Door Eva-Marie op 24 januari 2019 Reageer

  • Half september een crossfiets besteld. Kwam maar niet. Na dagen van mailen en bellen eindelijk contact. Uiteindelijk na 2 weken toch gekomen. De fiets was beschadigd en na het monteren (zonder handleiding) bleken de achterremmen niet te werken. De ketting kon ook niet gesteld worden door de ovale tandwielen. Of hij lag eraf of veel te strak. Nu is de voorvork volledig doormidden gebroken in het balhoofd. Een fiets van de sloop is nog van betere kwaliteit

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Kwaliteit zeer slecht. Troep. Service waardeloos. Ze zijn niet te bereiken.

    Door Peter op 17 januari 2019 Reageer

  • Eurofietsen is dan wellicht scherp geprijsd, het nadeel hiervan is te vinden in de zorg rondom een aankoop. Bij problemen loop je als consument het risico dat je weken bezig bent om issues opgelost te krijgen en van harte lijkt dit bij de medewerkers niet te gaan.

    Sterke punten
    Prijs
    Aanbod

    Zwakke punten
    Service
    Klantvriendelijkheid
    Probleemoplossing

    Door SpiritCargo op 17 januari 2019 Reageer

  • Bestel al jaren met enige regelmaat op deze site diverse producten. Echte aanrader! Goedkoop, kwalitatief prima, goede en overzichtelijke site, breed en divers assortiment!! Wellicht wat lange levertijd maar wat wil je voor de prijs.

    Door Joost op 11 januari 2019 Reageer

  • Na twee weken geen progressie in de order heb ik via de email de order geannuleerd. Ik heb een bevestiging ontvangen dat de order geannuleerd zou worden, desondanks zijn de banden enkele dagen later alsnog verzonden.

    In hun algemene voorwaarden hanteren ze een tarief van 25 per band indien de order geweigerd wordt en aangezien het bedrijf gevestigd is in Frankrijk (of Andorra) wil de creditcardmaatschappij niet meewerken aan het terughalen van het geld. Ze maken dus misbruik van het feit dat eigenlijk niemand precies weet waar ze gevestigd zijn. Ik heb op verschillende manieren proberen te achterhalen waar het bedrijf precies gevestigd is, maar dat hebben ze bijzonder lastig gemaakt tot een vestiging in Canada aan toe.

    Doordat het bedrijf nagenoeg niet te achterhalen valt (retour adres is enkel een depot) en communicatie niet mogelijk is raad ik bijzonder af om hier ooit te bestellen. Het risico op problemen is te groot.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Geen communicatie
    Bedrijf niet te achterhalen, dus problemen worden niet opgelost

    Door Ruben op 7 januari 2019 Reageer

  • Een familiebedrijf die echt nog klaarstaat om de klanten te helpen.

    Sterke punten
    service en vakkennis

    Door A Bakker op 14 december 2018 Reageer

  • Topbanden leverde 4 banden die 1-1.5 jaar oud waren. Communicatie verloopt moeizaam omdat men vertaalsoftware gebruikt. Mijn kritiek werd afgedaan met de opmerking dat banden tot 3 jaar oud als nieuw verkocht worden. Dat kan beter.. geen topbanden dus.

    Door Tom op 12 december 2018 Reageer

  • Ik heb op deze site 2x winterbanden besteld en laten bezorgen bij mijn bandenmontage bedrijf. Daar bleek 1 band lek te zijn geweest en was een prop in geschoten, op foto's van deze band is dat heel duidelijk te zien. Ook was de datum van fabricage van beide banden week 26, jaar 2007. Daar schrok ik van. De bandenmonteur vond het ook niet raadzaam om met deze banden rond te rijden. Uiteindelijk heb ik het geld terug gevraagd en ook ontvangen maar de kosten voor montage ad EUR 30 NIET. Ik had dit vergeten aan te geven en achteraf nog een keer bespreekbaar gemaakt echter daar werd niet meer op ingegaan en dus niet vergoed. Had ik wel verwacht en was wel zo netjes geweest. Zo moet ik nu alsnog 2 winterbanden gaan aanschaffen en wederom montagekosten betalen. Een beetje bedrijf die zijn klanten en zijn aftersales serieus neemt zou hier geen probleem van moeten maken. Echter wellicht ben ik weer te goed van vertrouwen.

    Sterke punten
    relatief gunstige prijs

    Zwakke punten
    zwakke aftersales, te oude banden die ze aanbieden, veiligheid is discutabel hiervan, een band die lek is geweest en gerepareerd

    Door branshar op 5 december 2018 Reageer

  • Had al enige tijd last en dacht aan een SOA. Wel wat ongemakkelijk om direct naar een huisarts of kliniek te gaan zonder dat je weet wat je hebt. Zodoende op internet gezocht en terecht gekomen bij thuistesten.com waar ik een test heb besteld. De levering was vrij rap en duidelijk stond omschreven hoe eea in zijn werk zou gaan. Gelukkig had ik geen SOA oid en zijn de klachten inmiddels verdwenen. Voldoende vertrouwen in de uitkomst van de test en fijn dat het tegenwoordig zo kan.

    Sterke punten
    Gebruikersvriendelijk, snel en anoniem!

    Door Jeroen op 22 november 2018 Reageer

  • Net nieuwe winterbanden besteld en laten monteren door kwik-fit. Hebben een makkelijke pagina en snel geregeld. Fijn! Heb wat research gedaan en reviews gelezen, welke over het algemeen positief zijn. Grote voorraad em divers aanbod tegen mi scherpe prijzen. Meer dan tevreden met mijn winterbanden en de service/snelheid van kwik-fit.

    Sterke punten
    Breed aanbod, snelheid, service

    Zwakke punten
    Niet

    Door Joop op 19 november 2018 Reageer

  • Nieuwe winterbanden inlone besteld bij winterbanden.nl Heb wat research gedaan voor mijn winterbanden voor een Clio. Zo kwam ik hier terecht. Alles was duidelijk en bestelling is gegaan zoals men aangaf. Volgen mij prima banden voor weinig geld en zo geregeld.

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, kwalitatief goede banden voor een scherpe prijs

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Joke op 20 oktober 2018 Reageer

  • Via Google bij dokteronline.com terechtgekomen om zo online antwoord/advies te krijgen op een persoonlijk ongemak. Fijn dat dit discreet kan en de info is nuttig en duidelijk. Weet nu hoe of wat, ook als ik toch verder wil laten onderzoeken. Veel info te vinden hier. Mijn ervaring is positief en kan dokteronline.com aanbevelen dus vandaar een positieve review!

    Sterke punten
    Veel info, discreet, eerlijk en informatief en wanneer het niet online kan dan staat er duidelijk wanneer je actie moet ondernemen en waar je moet zijn.

    Zwakke punten
    ?

    Door Harm op 4 oktober 2018 Reageer

  • Online een kinderfiets gekocht na gedegen onderzoek. Alles is volgens wens verlopen en ook snel. Tevreden over proces en aankoop!

    Sterke punten
    Duidelijk, mooi product, goed genformeerd

    Zwakke punten
    Bezorgkosten

    Door Wilfred op 4 oktober 2018 Reageer

  • Zowel oveulatietesten en zwangerschapstesten besteld via drogisterij.net en in alle gevallen een snelle levering, erg discreet (daarom bestel ik ze online) en goede producten. Kies wel voor de gemiddelde prijs i.p.v. goedkoopste en ik vind de tests betrouwbaar in mijn geval. Goede website!

    Sterke punten
    Snelle levering, ruim assortiment, discretie, goedkoop

    Zwakke punten
    Misschien teveel keuze, waardoor het lastig was de juiste zwangerschapstest te kiezen. Wat meer advies is wenselijk.

    Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

  • Via fietsuniek.nl onlangs een fiets voor mijn neefje besteld. Was voor mij nieuw om online een fiets te kopen maar na wat research hier terecht gekomen en prima ervaring! Moest even zoeken naar de juiste framemaat maar mbv info op fietsenwinkelsvergelijken.nl is dit gelukt. Vervolgens via supersimpel menu waarin je keuzes moet maken en zo tot je voorkeurs fiets komt en deze besteld. Bezorging ging vlot en service lijkt ook perfect.

    Sterke punten
    Snelle levering die ook nog gratis is
    Makkelijk menu dat je naar de juiste en gewenste fiets leidt


    Door Elsa op 6 september 2018 Reageer