• Ik heb hier in totaal 2 x besteld en nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Snap sommige reacties niet, maar mensen als het jullie niet bevalt koop dan lekker bij Kwik Fit of bezoek een fysieke bandengarage. Normaliter schrijf ik nooit reviews, maar deze mensen verdienen echt een schouderklopje. Levering via DPD binnen 2 dagen. Altijd de juiste banden ontvangen met een DOT van max 1 jaar oud. In ieder geval ben ik een zeer tevreden klant tot zover.

    Sterke punten
    Originele banden (ik spreek dan hier voor Hankook, made in Korea) Snelle levering DOT is OK.

    Zwakke punten
    Op de website moeten ze duidelijk hun bedrijfsprofiel even vermelden. Vestigingsadres ontbreekt. Ik heb gezien dat mijn levering wel via DPD in Duitsland is aangemeld, maar dit mag wat duidelijker omschreven worden om de vetrouwen van de klant te winnen.

    Door Orn K op 28 juni 2020 Reageer
  • Bestelling onvolledig toegekomen. Wegens corona drukte ...blablabla Alle respect na 3 maanden nog steeds geen reactie , op geen enkele van de aangeboden contactmogelijkheden...

    Sterke punten
    geen tot op heden

    Zwakke punten
    oneerlijk bedrijf

    Door Maureen op 25 juni 2020 Reageer
  • Mooie winkel, super snel geleverd.

    Door Dennis op 21 juni 2020 Reageer
  • Ik bestel op de 14e een fiets voor mijn dochter die voorradig is en reken hem af, er komen nog 30 verzendkosten bij, beetje jammer meeste hebben gratis bezorgd, maar goed, alles betaald. Leuk verjaardagscadeau! Levering binnen 3 dagen, na 2 dagen geen reactie maar eens mailen, krijg ik g...d als reactie: De specifieke fiets is niet voorradig en je geld wordt terug gestort, WTF, geen fatsoenlijk alternatief of excuses of een tegoedbon of een telefoontje om tot een oplossing te komen, mijn beklag over het mailtje gedaan, geen enkele reactie meer. Ik heb zelf bijna 5 jaar in de fietsenzaak gestaan en weet hoe het spel met klanten werkt maar zeker niet zo! Website en voorraad dus niet up2date en bij het maken van een fout is regel 1 maak het weer goed met de klant, want de concurrentie is moordend, en dan dit bah!

    Door Barry op 17 juni 2020 Reageer
  • Ik bestel op de 14e een fiets voor mijn dochter die voorradig is en reken hem af, er komen nog 30 verzendkosten bij, beetje jammer meeste hebben gratis bezorgd, maar goed, alles betaald. Leuk verjaardagscadeau! Levering binnen 3 dagen, na 2 dagen geen reactie maar eens mailen, krijg ik g...d als reactie: De specifieke fiets is niet voorradig en je geld wordt terug gestort, WTF, geen fatsoenlijk alternatief of excuses of een tegoedbon of een telefoontje om tot een oplossing te komen, mijn beklag over het mailtje gedaan, geen enkele reactie meer. Ik heb zelf bijna 5 jaar in de fietsenzaak gestaan en weet hoe het spel met klanten werkt maar zeker niet zo! Website en voorraad dus niet up2date en bij het maken van een fout is regel 1 maak het weer goed met de klant, want de concurrentie is moordend, en dan dit bah!

    Sterke punten
    Snel geld incasseren, ging echt goed!

    Zwakke punten
    Alles, communicatie, en een oplossing bieden alles zwaar beneden peil

    Door Barry op 17 juni 2020 Reageer
  • Geld - Review over Depaarsekeizerin.nl

    Krijg geen geld terug omdat ik dubbel heb betaald

    Zwakke punten
    Ik heb 2x betaald en krijg mijn geld niet terug en ook niet eens een reactie op mijn mails. Ze nemen ook steeds niet op.

    Door Jeroen op 13 juni 2020 Reageer
  • Bestel hier niets! "Bandenleader.nl" is een criminele oplichtersbende evenzo ook actief in Duitsland (ReifenLeader) en UK (TyreLeader). Het is geen Nederlands bedrijf maar een bedrijf uit Andorra, genaamd AD Tyres International. Bestellingen die je plaatst worden met opzet incompleet of (deels) foutief geleverd. Het verdienmodel is erop gericht om verdere opvolging van de klant te ontmoedigen doordat de openstaande bedragen vaak te laag zijn om juridisch te procederen in Andorra. Ook reageren ze niet of laat met standaard emails. Nogmaals: negeer dit bedrijf. Het zijn oplichters en dieven van het ergste soort.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Oplichting en diefstal

    Door Don Storm op 12 juni 2020 Reageer
  • Ze zetten een specificatie niet volledig online bij een band, ik merk dit pas op na ontvangst en men komt doodleuk vertellen dat ik zelf retourkosten mag betalen omdat ik het pakket had moeten weigeren. In de orderbevestiging staat dit voorbehoud niet, alleen in het mailtje waarin wordt verwezen naar vervoersinfo die er vervolgens niet in staat en ik online in mijn account moet ophalen. Koop er al jaren met meerdere accounts, dat is bij deze klaar.

    Sterke punten
    De site is opzich overzichtelijk maar kennelijk staan ze niet in voor de kwaliteit van informatie.

    Zwakke punten
    Oplossend vermogen na eigen foute specificatie online: 0,0

    Door Jacco op 9 juni 2020 Reageer
  • 3 x wat gekocht via Sla-je-Slag en 2x moeten retourneren. 1x niet werkend product en 1x heel slechte kwaliteit. Beide keren wel mijn geld retour gekregen, maar MINUS verzendkosten heen, verzendkosten retour, en administratie kosten. Dus voor een koptelefoon heb ik 28 euro betaald en uiteindelijk maar 14 euro terug gehad. Em met wat googelen later, kwam ik het zelfdr apparaat tegen voor precies die 26 euro bij Bol terwijl er op de Sla-Je-Slag website een richtprijs van 68 euro aangegeven werd. Verder is heel het magere aanbod van twijfelachtige kwaliteit en herkomst. Met andere woorden, laatte keer dat ik via deze waardeloze site iets koop.

    Sterke punten
    Simpele website

    Zwakke punten
    Slechte kwaliteit artikelen. Mager aanbod. Duur.

    Door Nivo op 28 mei 2020 Reageer
  • Zolang alles goed gaat een goed bedrijf. Als er iets verkeerd gaat is de klantenservice NIET te bereiken. Kortom wij als zakelijke partner doen vanaf heden geen samenwerking met dit bedrijf. Kijk uit voor AD TYRES!

    Door R op 26 mei 2020 Reageer
  • By far de beste online winkel voor de aanschaf van elektronica. Eigenlijk alles, van wasmachine tot tv, koop ik via Coolblue. Ruim assortiment, scherpe prijzen en geweldige service bieden ze!

    Sterke punten
    Service, snelheid, transparantie, prijs/kwaliteit

    Door Marco op 24 mei 2020 Reageer
  • Artikel retour gestuurd maar geld terugkrijgen ho maar wacht sinds 6 maart op míjn geld welke elke keer wordt gezegd dat het druk is en dat het goed komt maar tot op heden heb ik niets ontvangen

    Zwakke punten
    Ze lappen de wet aan hun laars zoals meerdere sites klantenservice is ECHT bagger

    Door Dijkgraaf op 15 mei 2020 Reageer
  • Prima - Review over Carpardoo.nl

    Diverse onderdelen besteld voor onderhoud. Levering 3-4 dagen, moest uit Duitsland komen. Geen klachten.

    Door Peter op 15 mei 2020 Reageer
  • Beste mensen Ga hier niet aan beginnen is regelrechte oplichting en misleiding net als hun partners second love,badoo,tinder,ouer time noem ze maar op Fake en nog eens fake Koop liever een bos bloemen voor iemand of kijk op sexjobs Heb je in ieder geval waar voor je geld

    Sterke punten
    Goede leugenaars

    Door Braboo op 23 april 2020 Reageer
  • Heb iets retour gedaan een messenset.4 weken later niets gehoord van sla je slag.bewijzen geleverd voor retour zending maar sturen geen geld.en lossen het niet op.sla je slag .maar niet meer bij hun.

    Sterke punten
    Niks afhandelen van klachten.

    Zwakke punten
    Klantenservice slecht.

    Door Jakob op 21 april 2020 Reageer
  • Vader en zoons die al jaren hun service hoog in het vaandel houden

    Sterke punten
    klantvriendelijk, kennis en service

    Zwakke punten
    -

    Door Leo op 2 april 2020 Reageer
  • Win - Review over Slajeslag.nl

    Ik wil graag Marloes veilngadviseur van sla je slag graag bedanken voor de prijs die ik gewonnen heb maar nooit gekregen

    Door Ron op 28 maart 2020 Reageer
  • Besteld, betaald, nooit ontvangen. Nooit bereikbaar.

    Door Linda op 24 maart 2020 Reageer
  • Is een top top site met info over erotiek en intimiteit. Veel en deskundige informatie te vinden maar ook een breed assortiment met leuke artikelen.

    Sterke punten
    Variatie, aanbod, kwaliteit en deskundig

    Door Jannes op 24 maart 2020 Reageer
  • heb op www.snutsproducts.com een bank besteld misten 1 onderdeel na levering goed geregeld.

    Door hugo op 17 maart 2020 Reageer
  • Geen verrassingen, maar gevonden wat ik als vrouw zoek. Geen nepprofielen te vinden en wat je ziet is echt. Voor vrouwen de site om te daten als je het mij vraagt.

    Sterke punten
    Geen nepprofielen What you see is what you get Groot aanbod voor bi seksuele vrouwen

    Door Mieke op 1 maart 2020 Reageer
  • 1: Leveren te laat en elders dan afgesproken. 2: Het kost ze bijna 2,5 maand tijd om een retour verzoek te verwerken 3: En als de retour dan verwerkt is, dan hebben ze ook nog het lef om €100,- in te houden op de terugbetaling voor de verzending (die uberhaupt nooit in mijn bezit is geweest) Sterk staaltje oplichting in mijn optiek!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ze lijken het concept van klantenservice in de verste verte niet te verstaan, daar ze alleen maar per mail bereikbaar zijn.

    Door Anne op 16 februari 2020 Reageer
  • Erg goed geholpen!

    Door David op 14 februari 2020 Reageer
  • Geen woord gelogen van wat ze schrijven. Is anoniem, bieden heel veel aan tegen prima prijzen en top kwaliteit. Ik zat eerst bij Willie, waar ik ook tevreden over ben, maar zoek het nu ook op X-toys en raad het iedereen aan die betrouwbare, erotische producten zoekt!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, discreet, kwaliteit, ruim assortiment.

    Door Marjoleine R. op 5 februari 2020 Reageer
  • Krijg wel een mail dat pakket is verstuurd met bulkverzending. Maar niets ontvangen en ze reageren niet op mail of telefoon. Ik hoop dat de fout heel snel hersteld wordt maar anders sluit ik me aan bij de vorige mailen. Oplichting.

    Door C op 28 januari 2020 Reageer

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites