Tweedehandsfietsen.nl

Het platform voor het vinden van een nieuwe tweedehands fiets is Tweedehandsfietsen.nl. Koop een kwalitatief goede tweedehands fiets op deze website. Met meer dan 5000 tweedehands fietsen heb je hier volop keuze voor de juiste fiets. Alle fietsen worden afgemonteerd door een echte fietsenwinkel of fietsenmaker. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan dan ook voorop op onze website. We hopen met het ons ruime aanbod fietsen en de betrouwbaarheid van de aangesloten fietswinkels het ideale startpunt te zijn voor jouw zoektocht naar een geschikte tweedehands fiets. We wensen je veel succes met de zoektocht tussen alle aangeboden tweedehands fietsen.


Tweedehandsfietsen.nl Reviews

  Slechte site

  Maar 1 foto van de fiets,
  geen omschrijving van de staat van de fiets.
  Km stand wordt niet aangegeven.

  Manke ketting en dito service

  In augustus 22 tweedehandsfiets gekocht voor 250 eur! Best een aardig bedrag voor een oude fiets. Levering aan de deur in België. Tot daar best ok. Fiets was jammer genoeg vrij oud en had manke ketting (haperde steeds). Gebeld met het bedrijf en antwoord… je mag dit op onze kosten herstellen maar moet binnen maand. 1. Zoek maar eens een fietsenmaker in de zomervakantie die bereid is het probleem van een andere fietsenwinkel op te lossen. Niet dus. 2. Bovendien wat zitten rondzoeken en tijd, energie ingestopt. Niemand gevonden binnen de maand zodoende geen borg meer!! Uiteindelijk blijven rijden met manke fiets tot ketting het begaf. Nogmaals extra kosten. Kortom bezin eer je begint. Investeer beter in een nieuwe fiets, want goedkoop is duurkoop!

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Zie boven

  Als dat zo is hè 😂😂😂😂⚠️

  Vrees nu al het ergste betaald nog niks gehad en contact met koeriersdienst is al zeker niet betrouwbaar

  Sterke punten
  Daar wacht ik nog op

  Zwakke punten
  Dat lijkt me duidelijk

  oplichters

  fiets gekocht.. betaald en zou binnen een week bezorgt worden... hoor ik dat ie aan een ander verkocht is... waardeloos.. zo ga je niet met betalende klanten om

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichtets

  Niet te bereiken

  Slecht te bereiken via telefoon of app

  Aanbod op site bestaat niet

  Via deze site een fiets aangeschaft. Wordt een dag later door de winkel gebeld die hem aanbied. Volgens hem zit er een fout in de site die hij meerdere malen heeft gemeld waardoor fietsen die hij niet heeft toch aangeboden worden.
  Via de klantenservice van de website geven ze aan dat de fietsenwinkel een fout in zijn systeem heeft.
  De fiets die ik besteld heb en niet bestaat wordt nu weer aangeboden.
  Onbetrouwbaar verkoper dus.

  Sterke punten
  Groot (niet kloppend) aanbod

  Zwakke punten
  Aanbod klopt niet, fietsen bestaan niet

Bezoek Tweedehandsfietsen.nl

Schrijf een review