Coolblue.nl

Inmiddels kent het gros van Nederland en België Coolblue wel. Hun motto luidt "Alles voor een glimlach". Coolblue is in 2018/2019 uitgeroepen tot de beste webwinkel.
20 jaar gelden is het bedrijf door studenten opgestart en uitgegroeid tot snelgroeiende webwinkel met 10 fysieke winkels gevestigd in Nederland en België. Het productenaanbod blijft ook toenemen, waardoor het voor consumenten plezierig is om online te "shoppen".

Welke producten kun je op Coolblue kopen?

Oorspronkelijk is Coolblue gestart met de specialisatie en verkoop van consumentenelektronica. Inmiddels is het productenaanbod dusdanig uitgbreid dat de consument meer dan alleen maar elektronica online kan bestellen. De tien hoofdcategorieën van Coolblue zijn:

1. Computers & Tablets, 2. Beeld & Geluid, 3. Telefonie, 4. Huishouden & Wonen, 5. Sport & Verzorging, 6. Foto & Video, 7. Navigatie, 8. Reizen & Fashion, 9. Tuin & Klussen en 10. Zonnepanelen.

Op hun site kun je eenvoudig per hoofdcategorie de subcategorieën vinden en verder navigeren naar het gewenste product. De website is overzichtelijk en duidelijk, ondanks het enorme aanbod van producten. Zo vind je snel het gewenste product. Indien je een bestelling voor 23.59u besteld, wordt deze de volgende dag gratis bezorgd, zelfs op zondag. Retouren zijn gratis.

Kortingscode Coolblue

Coolblue heeft geen kortingscodes die je op een andere website klunt vinden. Alle aanbiedingen van Coolblue vind je rechtstreeks op hun site. Mocht je denken een kortingscode te hebben gevonden, dan zijn dit kortingen die standaard zijn. Zo kun je via Google kortingscodes vinden voor gratis bezorging of 20% op een bepaald product. Dit zijn geen extra kortingen maar promoties van websites om zelf te kunnen profiteren en dus niet voor de consument. Bespaar je dus de moeite en bezoek direct Coolblue.nl en pak daar de eventuele korting.

Reviews & ervaringen

Coolblue scoort op Nederlandreview.nl gemiddeld een 6,8 op basis van 103 reviews. Op Trustpilot is de gemiddelde score (9787 reviews) een goed.
Een aantal quotes / ervaringen van klanten:

"Alles voor een glimlach, nou dat spreekt aan. We bestellen een ventilator. En inderdaad deze wordt vlot bezorgd. Helaas voldoet hij niet aan onze verwachtingen. We pakken hem, volledig ongebruikt weer snel in en sturen hem terug. Netjes ingepakt in de originele verpakking en bescherming.
Krijgen we vervolgens van Cool Blue foto's van een beschadigde geretourneerde ventilator kado met als positieve geste dat we toch nog 70% van het bedrag terug krijgen.
Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet positief. Kloppen die foto's wel, is hij niet bij hen beschadigd. Bij ons is het niet gebeurd in ieder geval. Maar bellen, mailen het helpt allemaal niets. Retourneren is onze verantwoordelijkheid en daarmee is de kous af.
Het is wat ons betreft wel een grimlach geworden en Coolblue een klant armer."

"Perfect apparaat deze apple ipad 9,7 inch.
Goed en snel geleverd door een fietskoerier, ondanks de zeer hoge temperatuur. Vriendelijk en correct."

"Mijn nieuwe oortelefoon was 1 dag later dan dat ze hadden gezegd, maar toch snel geleverd vind ik. Op andere sites was de levertijd sowieso langer. En ik had 's avonds laat pas besteld. Normaal zijn ze wel 1 dag later altijd in huis. Alles weer leuk verpakt en ze waren goedkoper dan andere winkels. Ik koop hier vaker dingen omdat ze vaak het goedkoopste zijn en een snelle levertijd hebben. En ik vaak geen zin heb om de deur uit te gaan naar een winkel."

"Perfect apparaat deze apple ipad 9,7 inch.
Goed en snel geleverd door een fietskoerier, ondanks de zeer hoge temperatuur. Vriendelijk en correct."


Artikelen over Coolblue.nl

Coolblue.nl Reviews

    Geweldige online winkel voor elektronica

    By far de beste online winkel voor de aanschaf van elektronica. Eigenlijk alles, van wasmachine tot tv, koop ik via Coolblue. Ruim assortiment, scherpe prijzen en geweldige service bieden ze!

    Sterke punten
    Service, snelheid, transparantie, prijs/kwaliteit

Bezoek Coolblue.nl

Schrijf een review