Het zelf bijhouden van de gezondheid wordt steeds populairder. Zelftesten maken het mogelijk om beter inzicht te krijgen op je gezondheid. Tegenwoordig zijn er zelftesten voor de zwangerschap maar ook voor bijvoorbeeld cholesterol, allergieen en chlamydia testen. Hoe fijn is het om de mogelijkheid te hebben thuis te testen want voor sommige problemen is het toch fijner om dit anoniem te doen.


Artikelen over Bol.com

Wie is Bol.com - Reviews en ervaringen

In 1999 is Bol.com opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG en het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De naam 'Bol' was een afkorting voor Bertelsmann On-Line. Het zal u dan ook niet verbazen dat Bol.com een webwinkel is, inmiddels één van de grootste in Nederland en Be [...]

Bol.com Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bol.com.

Bezoek Bol.com

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.