Bol.com

Welke producten kun je op Bol.com kopen?

Inmiddels heeft Bol.com meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België. Het biedt online meer dan 19 miljoen artikelen aan. Hiermee is Bol.com één van de populairste online winkels in  Nederland en België. Door de eenvoudige navigatie en prettige, overzichtelijke website, vindt u eenvoudig het juiste en meeste geschikte product.
De producten die worden aangeboden bestaat uit vierentwintig categorieeën. Onder andere Nederlandse en buitenlandse boeken, muziek, films, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen vindt u op Bol.com, maar ook alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd en persoonlijke verzorging.

Kortingscodes Bol.com

Er zijn verschillende kortingscode websites die aangeven korting te geven voor uw aankoop bij Bol.com. Onderzoek en ervaring leert dat niet altijd alle aanbiedingen juist en/of geldig zijn. Het advies is dan ook vooraf een check te doen op internet en goed te kijken welke kortingscodes er eventueel zijn en op de betreffende site goed de voorwaarden te lezen. Indien u twijfelt over de kortingscode, wordt aangeraden rechtstreeks met Bol.com contact op te nemen. Vaak worden de beste prijzen en aanbiedingen op Bol.com zelf aangeboden en weergeven. Omdat er meerdere aanbieders zijn van dezelfde producten, kunt er ervan uitgaan dat zij onderling de scherpste prijzen aanbieden, iets dat in het voordeel is van de consument.

Reviews & ervaringen

Bol.com scoort gemiddeld een "goed" op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot. Deze goed is gebaseerd op 24722 reviews van consumenten die eerder wat hebben gekocht.
Een aantal quotes / ervaringen leest u hieronder:

"Ik ben een tevreden klant bij bol.com. Wij hebben plafond ventilator met verlichting lamp deed het goed allen ventilator deed het niet we kregen een nieuwe toegestuurd het lag aan het zendertje ander erin gedaan nieuwe weer retour. ik ben een tevreden klant servers is geweldig"

"Heb op 24/7, voor 23.30, 2 opklapbare stoelen besteld. Op 25/7 1 stoel op tijd geleverd. Volgens de bezorger, zou de 2e stoel met een andere wagen geleverd moeten worden. Bij de klantenservice nagevraagd, de stoel was aangemeld en ik zou kunnen volgen wanneer de stoel geleverd zou gaan worden. Men kon niet zeggen wanneer. Op vraag, waarom geen 1 pakket, het pakket zou dan de groot zijn. Complete onzin. Om 16.00 weer bij de voortgang gekeken, de levering was verschoven naar de volgende middag. Weer thuisblijven en afwachten."

"1 cd nieuw en 1cd tweede hands besteld en binnen 4 werkdagen binnen stomweg super snel en heel fijn dat je van te voren te horen krijgt wanneer je pakketje word bezorgd. Echt helemaal SUPER"

Bol.com Sterke punten

 • Betrouwbaar
 • Concurrerende prijzen
 • Product snel in huis
 • Service service en bereikbaarheid

Bol.com Zwakke punten


Artikelen over Bol.com

Geborduurde artikelen op Bol.com

Bol.com biedt een breed scala aan geborduurde artikelen, waaronder gepersonaliseerde geborduurde kleding, handdoeken, tassen en andere accessoires. Om deze artikelen te vinden, kun je de zoekfunctie gebruiken en zoeken op "geborduurde" of specifieke productnamen, zoals "geborduurde handdoeken" of "gepersonaliseerde geborduurde kleding". Je kunt ook de categorieën "Huis & Tuin", "Kleding" ... [...]

Bol.com Reviews

  Alles te koop tegen de beste prijzen en garantie

  Bol.com is echt ideaal voor bijna alle aankopen voor jezelf of thuis! Breed assortiment met meerdere aanbieders die al gecheckt zijn waardoor de prijzen scherp zijn en de garantie en service top! Ik bestel bijna alles via Bol en altijd zeer tevreden en positieve ervaringen!

  Sterke punten
  Service, garantie, prijzen, aanbod

Bezoek Bol.com

Schrijf een review