SlaJeSlag | Online veilingen – Sla je Slag en Scoor !

Dagelijks duizenden veilingen: van gadgets tot gereedschap, elektronica en horloges. Bied mee vanaf €1. Sla je Slag en Scoor!


Slajeslag.nl Reviews

 • 3 x wat gekocht via Sla-je-Slag en 2x moeten retourneren. 1x niet werkend product en 1x heel slechte kwaliteit. Beide keren wel mijn geld retour gekregen, maar MINUS verzendkosten heen, verzendkosten retour, en administratie kosten. Dus voor een koptelefoon heb ik 28 euro betaald en uiteindelijk maar 14 euro terug gehad. Em met wat googelen later, kwam ik het zelfdr apparaat tegen voor precies die 26 euro bij Bol terwijl er op de Sla-Je-Slag website een richtprijs van 68 euro aangegeven werd. Verder is heel het magere aanbod van twijfelachtige kwaliteit en herkomst. Met andere woorden, laatte keer dat ik via deze waardeloze site iets koop.

  Sterke punten
  Simpele website

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit artikelen. Mager aanbod. Duur.

  Door Nivo op 28 mei 2020 Reageer
 • Heb iets retour gedaan een messenset.4 weken later niets gehoord van sla je slag.bewijzen geleverd voor retour zending maar sturen geen geld.en lossen het niet op.sla je slag .maar niet meer bij hun.

  Sterke punten
  Niks afhandelen van klachten.

  Zwakke punten
  Klantenservice slecht.

  Door Jakob op 21 april 2020 Reageer
 • Win -

  Ik wil graag Marloes veilngadviseur van sla je slag graag bedanken voor de prijs die ik gewonnen heb maar nooit gekregen

  Door Ron op 28 maart 2020 Reageer
 • Sla je slag bied een reroplatenspeler aan met een adviesprijs van 129,95 DEZELFDE retroplatenspeler staat bij action voor een bedrag van 29,95 (op 16-12-2019) Dus kijk uit met bieden

  Sterke punten
  Sommige

  Zwakke punten
  Veel

  Door Hans op 16 december 2019 Reageer (1 reactie)

Bezoek Slajeslag.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.