Reviews van deze auteur

Update: Alweer slecht

Review over Slajeslag.nl

Update :
Ik kreeg zomaar antwoord met het verzoek mijn meldingscode door te sturen. Verzoek ontving ik per mail dus antwoord gegeven op dezelfde mail en dezelfde dag nog. Misschien gaat dat sneller (dacht ik nog). Dus niet. Alweer 3 weken verder , druk met uitzoeken hoe het zit. Ik heb alle begrip voor drukte bij een klantenservice maar deze wachttijd slaat alles. Ze hebben gewoon sch**t aan klanten die problemen hebben. Zo moeilijk is het niet. Stuur of 2 wasstraat -vouchers door of geld terug. Gelukkig was mijn aankoop niet zo duur maar een principe kwestie.
Dus we wachten wel weer.....

**
Alweer slecht
Wat een slechte klantenservice. Vorig jaar kreeg ik een kortingscode als verjaardagspresentje. Code doet het niet. Een wasstraatvoucher via de veiling gewonnen. Na het inwisselen van de eerste krijg je automatisch de 2e en 3e. De eerste heb ik gekregen , 2e en 3e niet. Over beide punten een mail gestuurd. Niemand geeft antwoord. Inmiddels is alles qua datum verlopen natuurlijk. Was een duur ritje door de wasstraat. De klantenservice reageert gewoon niet. Mensen , let op wat je koopt. Ik ben er klaar mee en ze zijn inderdaad goed in het dreigen met incasso . Laat je niet bang maken !!

Sterke punten
Zo traag als de klantenservice van slajeslag is niemand

Zwakke punten
Op moment alles. Geven totaal geen respons

Alweer slecht

Review over Slajeslag.nl

Wat een slechte klantenservice.
Vorig jaar kreeg ik een kortingscode als verjaardagspresentje. Code doet het niet.

Een wasstraatvoucher via de veiling gewonnen. Na het inwisselen van de eerste krijg je automatisch de 2e en 3e. De eerste heb ik gekregen , 2e en 3e niet.

Over beide punten een mail gestuurd. Niemand geeft antwoord. Inmiddels is alles qua datum verlopen natuurlijk. Was een duur ritje door de wasstraat.

De klantenservice reageert gewoon niet. Mensen , let op wat je koopt. Ik ben er klaar mee en ze zijn inderdaad goed in het dreigen met incasso . Laat je niet bang maken !!

Sterke punten
Dreigen met incasso

Zwakke punten
Slechte klantenservice

Zo slecht

Review over Slajeslag.nl

Kijk uit wat je koopt bij slajeslag Zaklamp besteld. Handig via usb op te laden. Opladen via laptop. Maakt zaklamp kortsluiting met laptop. LAPTOP KAPOT. Wat kun je krijgen ? Nieuwe zaklamp. Waardeloos. Dankzij slajeslag is mijn
laptop naar de maan
Klantenservice is zo slecht en denken niet mee. Nieuwe zaklamp ? Wat denk jezelf , vergoeding laptop

mensen kijk ajb uit wat je waar koop. Ik wilde een manager spreken. Dat mag niet, een manager mag niet bellen. Lang leve
@SlaJeSlag_nl

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Totaal niet klantvriendelijk.

reacties: