Dahon-vouwfietsen.nl

Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Of je nude hele weg moet fietsen of ga een deel van de weg met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, uw Dahon vouwfiets gaat waar u gaat. Door zijn compactheid, kan uw Dahon gemakkelijk binnen worden opgeslagen, veilig tegen mogelijke diefstal of vandalisme. Dahon is 's werelds grootste fabrikant van vouwfietsen - en is al meer dan 30 jaar. Meer dan 95% + van alle vouwfietsen op de markt rekenen op baanbrekende Dahon technologie. Alle Dahon vouwfietsen worden professioneel afgemonteerd geleverd inclusief eventuele accessoires. De Dahon fietsen worden geleverd in de originele doos! 


Informatie over Dahon-vouwfietsen

Dahon-Vouwfietsen.nl bestaat uit een jong en ambitieus team met een passie voor fietsen, fietsstoeltjes en fietsonderdelen. Totaal met meer dan 15 jaar ervaring in de fietsen branche. Hierdoor kan de team de consument goed adviseren door middel van de informatie die beschikbaar is op de site. Dahon wordt al 30 jaar gemaakt en 95% van alle vouwfietsen wereldwijd rekenen op baanbrekende Dahon technologie.

Webshop Keurmerk: Ja

Thuiswinkel waarborg: Nee

Type fietsen: Vouwfietsen

Merken: Dahon

Levertijd: per fiets afhankelijk

Bezorgkosten: >100 EUR gratis

Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

Onderhoud/Service: niet inbegrepen

Fysieke winkels: Nee


Dahon-vouwfietsen.nl Reviews

  Nu weet ik waarom ik een vouwfiets zou kunnen aanschaffen

  Natuurlijk had ik wel van de vouwfiets gehoord, maar om serieus na te denken over de aanschaf ervan of om me er verder in te verdiepen niet. Nu wilde ik natuurlijk weten voor fietsenwinkelsvergelijken.nl wat dahon-vouwfietsen te bieden heeft en ben ik direct meegenomen in de wereld van de "vouwfiets". Veel praktische aspecten waren me onbekend en worden op deze site duidelijk (per fiets staat beschreven wat het specifiek te bieden heeft). Ik ben er inmiddels achter dat het een hoop praktische oplossingen biedt, dus begin serieus te denken aan een vouwfiets voor mezelf. De site laat per fiets zien dat er verschillen zijn en waar je op moet letten. Algemene informatie over het waarom van de vouwfiets en waar je op moet letten bij het maken van een keuze kan worden toegevoegd.
  Kortom; een prettige en overzichtelijke site die veel te bieden heeft.

  Sterke punten
  Goede en nuttige informatie per fiets, zeker voor een leek ohgv vouwfietsen
  Breed assortiment
  Overzichtelijk alle fietsen op een rij

  Zwakke punten
  Teksten op de site ogen wat simpel en amateuristisch
  Site is gericht op vouwfiets liefhebbers, alegemene info over het waarom en waar op te letten bij de aanschaf zou mij helpen

Bezoek Dahon-vouwfietsen.nl

Schrijf een review