• Half september een crossfiets besteld. Kwam maar niet. Na dagen van mailen en bellen eindelijk contact. Uiteindelijk na 2 weken toch gekomen. De fiets was beschadigd en na het monteren (zonder handleiding) bleken de achterremmen niet te werken. De ketting kon ook niet gesteld worden door de ovale tandwielen. Of hij lag eraf of veel te strak. Nu is de voorvork volledig doormidden gebroken in het balhoofd. Een fiets van de sloop is nog van betere kwaliteit

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Kwaliteit zeer slecht. Troep. Service waardeloos. Ze zijn niet te bereiken.

    Door Peter op 17 januari 2019 Reageer

  • Eurofietsen is dan wellicht scherp geprijsd, het nadeel hiervan is te vinden in de zorg rondom een aankoop. Bij problemen loop je als consument het risico dat je weken bezig bent om issues opgelost te krijgen en van harte lijkt dit bij de medewerkers niet te gaan.

    Sterke punten
    Prijs
    Aanbod

    Zwakke punten
    Service
    Klantvriendelijkheid
    Probleemoplossing

    Door SpiritCargo op 17 januari 2019 Reageer (1 reactie)

  • Bestel al jaren met enige regelmaat op deze site diverse producten. Echte aanrader! Goedkoop, kwalitatief prima, goede en overzichtelijke site, breed en divers assortiment!! Wellicht wat lange levertijd maar wat wil je voor de prijs.

    Door Joost op 11 januari 2019 Reageer

  • Na twee weken geen progressie in de order heb ik via de email de order geannuleerd. Ik heb een bevestiging ontvangen dat de order geannuleerd zou worden, desondanks zijn de banden enkele dagen later alsnog verzonden.

    In hun algemene voorwaarden hanteren ze een tarief van €25 per band indien de order geweigerd wordt en aangezien het bedrijf gevestigd is in Frankrijk (of Andorra) wil de creditcardmaatschappij niet meewerken aan het terughalen van het geld. Ze maken dus misbruik van het feit dat eigenlijk niemand precies weet waar ze gevestigd zijn. Ik heb op verschillende manieren proberen te achterhalen waar het bedrijf precies gevestigd is, maar dat hebben ze bijzonder lastig gemaakt tot een vestiging in Canada aan toe.

    Doordat het bedrijf nagenoeg niet te achterhalen valt (retour adres is enkel een depot) en communicatie niet mogelijk is raad ik bijzonder af om hier ooit te bestellen. Het risico op problemen is te groot.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Geen communicatie
    Bedrijf niet te achterhalen, dus problemen worden niet opgelost

    Door Ruben op 7 januari 2019 Reageer

  • Een familiebedrijf die echt nog klaarstaat om de klanten te helpen.

    Sterke punten
    service en vakkennis

    Door A Bakker op 14 december 2018 Reageer

  • Topbanden leverde 4 banden die 1-1.5 jaar oud waren. Communicatie verloopt moeizaam omdat men vertaalsoftware gebruikt. Mijn kritiek werd afgedaan met de opmerking dat banden tot 3 jaar oud als nieuw verkocht worden. Dat kan beter.. geen topbanden dus.

    Door Tom op 12 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb op deze site 2x winterbanden besteld en laten bezorgen bij mijn bandenmontage bedrijf. Daar bleek 1 band lek te zijn geweest en was een prop in geschoten, op foto's van deze band is dat heel duidelijk te zien. Ook was de datum van fabricage van beide banden week 26, jaar 2007. Daar schrok ik van. De bandenmonteur vond het ook niet raadzaam om met deze banden rond te rijden. Uiteindelijk heb ik het geld terug gevraagd en ook ontvangen maar de kosten voor montage ad EUR 30 NIET. Ik had dit vergeten aan te geven en achteraf nog een keer bespreekbaar gemaakt echter daar werd niet meer op ingegaan en dus niet vergoed. Had ik wel verwacht en was wel zo netjes geweest. Zo moet ik nu alsnog 2 winterbanden gaan aanschaffen en wederom montagekosten betalen. Een beetje bedrijf die zijn klanten en zijn aftersales serieus neemt zou hier geen probleem van moeten maken. Echter wellicht ben ik weer te goed van vertrouwen.

    Sterke punten
    relatief gunstige prijs

    Zwakke punten
    zwakke aftersales, te oude banden die ze aanbieden, veiligheid is discutabel hiervan, een band die lek is geweest en gerepareerd

    Door branshar op 5 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had al enige tijd last en dacht aan een SOA. Wel wat ongemakkelijk om direct naar een huisarts of kliniek te gaan zonder dat je weet wat je hebt. Zodoende op internet gezocht en terecht gekomen bij thuistesten.com waar ik een test heb besteld. De levering was vrij rap en duidelijk stond omschreven hoe eea in zijn werk zou gaan. Gelukkig had ik geen SOA oid en zijn de klachten inmiddels verdwenen. Voldoende vertrouwen in de uitkomst van de test en fijn dat het tegenwoordig zo kan.

    Sterke punten
    Gebruikersvriendelijk, snel en anoniem!

    Door Jeroen op 22 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Net nieuwe winterbanden besteld en laten monteren door kwik-fit. Hebben een makkelijke pagina en snel geregeld. Fijn! Heb wat research gedaan en reviews gelezen, welke over het algemeen positief zijn. Grote voorraad em divers aanbod tegen mi scherpe prijzen. Meer dan tevreden met mijn winterbanden en de service/snelheid van kwik-fit.

    Sterke punten
    Breed aanbod, snelheid, service

    Zwakke punten
    Niet

    Door Joop op 19 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nieuwe winterbanden inlone besteld bij winterbanden.nl Heb wat research gedaan voor mijn winterbanden voor een Clio. Zo kwam ik hier terecht. Alles was duidelijk en bestelling is gegaan zoals men aangaf. Volgen mij prima banden voor weinig geld en zo geregeld.

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, kwalitatief goede banden voor een scherpe prijs

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Joke op 20 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Google bij dokteronline.com terechtgekomen om zo online antwoord/advies te krijgen op een persoonlijk ongemak. Fijn dat dit discreet kan en de info is nuttig en duidelijk. Weet nu hoe of wat, ook als ik toch verder wil laten onderzoeken. Veel info te vinden hier. Mijn ervaring is positief en kan dokteronline.com aanbevelen dus vandaar een positieve review!

    Sterke punten
    Veel info, discreet, eerlijk en informatief en wanneer het niet online kan dan staat er duidelijk wanneer je actie moet ondernemen en waar je moet zijn.

    Zwakke punten
    ?

    Door Harm op 4 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Online een kinderfiets gekocht na gedegen onderzoek. Alles is volgens wens verlopen en ook snel. Tevreden over proces en aankoop!

    Sterke punten
    Duidelijk, mooi product, goed genformeerd

    Zwakke punten
    Bezorgkosten

    Door Wilfred op 4 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zowel oveulatietesten en zwangerschapstesten besteld via drogisterij.net en in alle gevallen een snelle levering, erg discreet (daarom bestel ik ze online) en goede producten. Kies wel voor de gemiddelde prijs i.p.v. goedkoopste en ik vind de tests betrouwbaar in mijn geval. Goede website!

    Sterke punten
    Snelle levering, ruim assortiment, discretie, goedkoop

    Zwakke punten
    Misschien teveel keuze, waardoor het lastig was de juiste zwangerschapstest te kiezen. Wat meer advies is wenselijk.

    Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via fietsuniek.nl onlangs een fiets voor mijn neefje besteld. Was voor mij nieuw om online een fiets te kopen maar na wat research hier terecht gekomen en prima ervaring! Moest even zoeken naar de juiste framemaat maar mbv info op fietsenwinkelsvergelijken.nl is dit gelukt. Vervolgens via supersimpel menu waarin je keuzes moet maken en zo tot je voorkeurs fiets komt en deze besteld. Bezorging ging vlot en service lijkt ook perfect.

    Sterke punten
    Snelle levering die ook nog gratis is
    Makkelijk menu dat je naar de juiste en gewenste fiets leidt


    Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had al een tijdje last en dacht aan een soa. Om nou direct naar de dokter te gaan vond ik niet nodig, maar eigenlijk te spannend en persoonlijk. Via internet hier terecht gekomen en een test online besteld en gedaan. Fijn dat dit discreet kan tegenwoordig en ook snel een uitslag. Traject ging boven verwachting snel en ook zeer discreet (directe omgeving weet van niets) en dat is wel fijn want is toch een gevoelig en genant onderwerp. De uitkomst was wel minder waardoor ik alsnog naar de dokter moest bellen en langskomen voor een recept. Wellicht is dat de volgende stap? Goede site, discreet en snel en voor mij erg prettig voor een first opinion.

    Sterke punten
    Discreet, snel, betrouwbaar

    Door Marlies op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mooie Gazelle Esprit gekocht in zoetermeer en deze thuis af laten leveren. Mooie showroom met veel keuze en professionele medewerkers: behulpzaam en kundig! Terplekke bestellen en thuis in den haag laten was geen probleem, wel zo makkelijk voor mij. En ook nog 2 jaar service! Erg tevreden en hierom plaats ik een review ter promotie van bikesplaza.nl

    Sterke punten
    Flexibel, kennis van zaken, klantgericht en service op de fiets!!

    Zwakke punten
    Vooralsnog geen en verwacht ik ook niet

    Door Marlies op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Natuurlijk had ik wel van de vouwfiets gehoord, maar om serieus na te denken over de aanschaf ervan of om me er verder in te verdiepen niet. Nu wilde ik natuurlijk weten voor fietsenwinkelsvergelijken.nl wat dahon-vouwfietsen te bieden heeft en ben ik direct meegenomen in de wereld van de "vouwfiets". Veel praktische aspecten waren me onbekend en worden op deze site duidelijk (per fiets staat beschreven wat het specifiek te bieden heeft). Ik ben er inmiddels achter dat het een hoop praktische oplossingen biedt, dus begin serieus te denken aan een vouwfiets voor mezelf. De site laat per fiets zien dat er verschillen zijn en waar je op moet letten. Algemene informatie over het waarom van de vouwfiets en waar je op moet letten bij het maken van een keuze kan worden toegevoegd.
    Kortom; een prettige en overzichtelijke site die veel te bieden heeft.

    Sterke punten
    Goede en nuttige informatie per fiets, zeker voor een leek ohgv vouwfietsen
    Breed assortiment
    Overzichtelijk alle fietsen op een rij

    Zwakke punten
    Teksten op de site ogen wat simpel en amateuristisch
    Site is gericht op vouwfiets liefhebbers, alegemene info over het waarom en waar op te letten bij de aanschaf zou mij helpen

    Door J&M op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het vertrouwen spat van de site af. Misschien komt dit ook door de bekendheid van Stella door alle reclames. De banners kortingen op de site schrikken niet af. Als je alles goed door leest, dan wordt dat vertrouwen bevestigd. Men komt zelfs langs voor een proefrit, zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Lange garantie van 5 jaar en ze stralen hun onderscheidende positie goed uit online. Is inderdaad een uniek concept en alles wordt zeer uitgebreid en duidelijk toegelicht op de site. ook de aanvraag van de brochure verloopt soepel en geeft vervolgens duidelijk weer wat Stella te bieden heeft en hoe het werkt, complimenten!

    Sterke punten
    Veel en goede informatie over het product
    Unieke formule die wordt toegelicht
    Overzichtelijke website die mij vertrouwen geeft in het merk en product

    Zwakke punten
    Niet rechtstreeks op Stella.nl te bestellen (maar misschien is dit juist een pro)

    Door J&M op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb goed kunnen vergelijken.

    Door Marijke op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Handig snel de verschillende leveranciers van E-bikes te kunnen vergelijken.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, snel kunnen doorklikken.

    Door Johannes op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze review geldt voor alle websites van 123 fietsen, aangezien zij per type een aparte website hebben. Dit vind ik persoonlijk positief en duidelijk. De website staat bv in het teken van alleen kinderfietsen, sportfietsen of elektrische fietsen. De inhoud staat volledig in het teken van het type waar je naar op zoek bent. Het komt zelden voor dat je meerdere typen zoekt en overigens zit je snel op een andere site van 123fietsen. Hiermee onderscheidt men zich m.i. van andere online aanbieders, die alle type fietsen bundelen op een site. Ik vind dit prettig en positief en de inhoud is goed, uitgebreid en geeft focus, wel zo makkelijk.

    Sterke punten
    Per type een aparte site aangemaakt, wel zo overzichtelijk
    Diepte informatie per type per site bij 123 fietsen en dus focus op wat je zoekt
    Volledig in het teken van het type wat je zoekt zonder afleiding van andere type advertenties e.d.

    Zwakke punten
    Wel veel foto's op de sites, waardoor het wat onrustig oogt. Kan nog strakker is de tip

    Door J&M op 25 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Divers aanbod, snel en betrouwbaar! Had nog een vraag na levering en die is snel en goed beantwoord, aanrader! De site vond ik overzichtelijk en ik had snel de gewenste fiets gevonden. Bestellen was zo gepiept zonder vervelende banners tussendoor.

    Sterke punten
    Snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid vond ik goed. Webwinkel werkt uitstekend en een fiets is gemakkelijk te vinden en te bestellen op fietsuniek.nl

    Zwakke punten
    Tot op heden geen

    Door Joost op 24 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De website oogt rustig, professioneel en logisch ingedeeld. Geen fratsen over onnodige reclames. Wel valt het op dat bikefactory vier merken voert mij niet heel bekend in de oren klinken. Ze bieden alle type fietsen aan en de navigatie is zeer vriendelijk. Wat meer info over hoe je bepaalt welke maten e.d. je n odig hebt is wenselijk

    Sterke punten
    Overzichtelijk en oogt rustig zeer goed en prettig navigeerbaar, goede verhouding foto's en teksten. Niet onnodig veel banners.

    Zwakke punten
    Onbekende merken en informatie over hoe je een keuze maakt is te beperkt

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Website is kort en overzichtelijk en voor mij te beperkt. Weinig informatie en (te) veel foto's. Heb je een fiets uitgezocht, dan dien je deze via een dealer te bestellen. Maar welke, hoe en waarom wordt onduidelijk. Meer info is hier gewenst, m.n. over de fietsen zelf en het bestelproces.

    Sterke punten
    Erg overzichtelijk en focus op een merk en type fiets (bakfiets)

    Zwakke punten
    Info te beperkt
    Veel foto's, weinig tekst
    Bestellen via dealer, rechtstreeks niet mogelijk. Hoe of wat verder zou meer toegelicht moeten worden

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De site straalt direct vertrouwen en professionaliteit uit. Er is rust in de site ingebouwd en door de fysieke locatie die men heeft icm de vele (positieve) reviews die worden gedeeld ontstaat dit beeld. Lekker overzichtelijk welke merken en fietsen er zijn.

    Sterke punten
    Rust, vertrouwen, delen van alle reviews van verschillende sites en de webwinkel die overzichtelijk en gebruikersvriendelijk is.

    Zwakke punten
    Onduidelijk wie hun focusdoelgroep is
    Hoge kosten voor bezorging
    Proces van bezorgen is niet direct te vinden evenals de garantie op de fietsen

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.