Homepage - Superdrogist.com

Superdrogist.com is een drogisterij met een online webshop die gespecialiseerd is in geneesmiddelen, voedingssuplementen, afslank middelen, haarverzorging, kappersproducten, lichaamsverzorging, huishoudelijk, parfums en make-up.


Superdrogist.com Reviews

 • Bestelling onvolledig toegekomen. Wegens corona drukte ...blablabla Alle respect na 3 maanden nog steeds geen reactie , op geen enkele van de aangeboden contactmogelijkheden...

  Sterke punten
  geen tot op heden

  Zwakke punten
  oneerlijk bedrijf

  Door Maureen op 25 juni 2020 Reageer
 • Besteld, betaald, nooit ontvangen. Nooit bereikbaar.

  Door Linda op 24 maart 2020 Reageer
 • Krijg wel een mail dat pakket is verstuurd met bulkverzending. Maar niets ontvangen en ze reageren niet op mail of telefoon. Ik hoop dat de fout heel snel hersteld wordt maar anders sluit ik me aan bij de vorige mailen. Oplichting.

  Door C op 28 januari 2020 Reageer
 • Een bestelling geplaatst en betaald maar nooit wat ontvangen. Op eerste Whatsapp een reactie gekregen op de verdere appjes geen antwoord meer gekregen. Dus geld kwijt en geen producten!!!

  Sterke punten
  Prima website alle lof voor de ontwerpers.

  Zwakke punten
  Als je het mij vraagt zijn het oplichters!!

  Door Wim op 18 januari 2020 Reageer (1 reactie)

Bezoek Superdrogist.com

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.