Dokteronline.com is een online dokterservicedienst en geen online apotheek of internetapotheek. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt bezoekers desgewenst in online contact met medische specialisten en/of apotheken. Dokteronline.com verkoopt noch levert genoemde producten en biedt deze ook niet (namens apotheken of derden) aan. Dokteronline.com verstrekt slechts productinformatie en prijzen van derden (o.a. (online) apotheken). De door derden aangeboden producten kan men veilig (en anoniem) via Dokteronline.com bestellen. Op Dokteronline.com staan meerdere artikelen en diensten genoemd. Voor sommige is een doktersrecept nodig en andere artikelen zijn gewoon vrij te bestellen.


Dokteronline.com Reviews

 • Via Google bij dokteronline.com terechtgekomen om zo online antwoord/advies te krijgen op een persoonlijk ongemak. Fijn dat dit discreet kan en de info is nuttig en duidelijk. Weet nu hoe of wat, ook als ik toch verder wil laten onderzoeken. Veel info te vinden hier. Mijn ervaring is positief en kan dokteronline.com aanbevelen dus vandaar een positieve review!

  Sterke punten
  Veel info, discreet, eerlijk en informatief en wanneer het niet online kan dan staat er duidelijk wanneer je actie moet ondernemen en waar je moet zijn.

  Zwakke punten
  ?

  Door Harm op 4 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Dokteronline.com

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.