Wij vinden dat SOA- en HPV testen toegankelijk moeten zijn, onafhankelijk van of je een hoog-risico groep bent of niet. Neem bijvoorbeeld een SOA-test. Je moet eerst naar de GGD, waar een dokter een test bij je afneemt. Daar betaal je vervolgens 350 euro voor, wat niet vergoed wordt door je zorgverzekering. Na een tijdje krijg je je uitslag binnen, en afhankelijk van jouw testresultaten moet je naar de dokter om je te laten behandelen. Wij denken dat dit gemakkelijker én goedkoper kan, zonder dat je daarvoor aan kwaliteit hoeft in te leveren. Daarom hebben wij thuistesten.com opgezet. Bij ons kan je dezelfde testen kopen die de GGD ook gebruikt, maar dan voor thuisafname. Jouw test wordt in een gespecialiseerd laboratorium geanalyseerd, en je weet precies wanneer je je uitslag kan verwachten en online kan opvragen. En als je positief test, dan kan je van ons een uitgebreid rapport krijgen wat je aan je huisarts kan overhandigen. Voor de analyse van de testen werken we samen met het laboratorium Microbiome. Hier worden alle testen geanalyseerd door labanalisten. Echte mensen dus, die jouw test vakkundig en betrouwbaar analyseren.


Thuistesten.com Reviews

  • Had al enige tijd last en dacht aan een SOA. Wel wat ongemakkelijk om direct naar een huisarts of kliniek te gaan zonder dat je weet wat je hebt. Zodoende op internet gezocht en terecht gekomen bij thuistesten.com waar ik een test heb besteld. De levering was vrij rap en duidelijk stond omschreven hoe eea in zijn werk zou gaan. Gelukkig had ik geen SOA oid en zijn de klachten inmiddels verdwenen. Voldoende vertrouwen in de uitkomst van de test en fijn dat het tegenwoordig zo kan.

    Sterke punten
    Gebruikersvriendelijk, snel en anoniem!

    Door Jeroen op 22 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Thuistesten.com

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites