Zoemmm.com

Wie is Zoemmm.com?

De mooiste naam voor dé stoute winkel voor vrouwen, ZOEMMM, is ontstaan vanwege het zoemende geluid van een vibrator. Zoemmm wordt geschreven met drie maal een M aan het einde omdat mmm staat voor lekker. De website aanduiding Zoemmm.nl verbindt automatisch door naar Zoemmm.com en deze site is geheel in het Nederlands.

De filosofie achter Zoemmm

Voor veel vrouwen is het gebruik van seksspeeltjes of een vibrator nog steeds onbekend terrein. Dit komt misschien ook wel omdat de meeste vrouwen niet snel een seks winkel binnengaan en ook niet zo maar, bijvoorbeeld een vibrator, bij een webshop kopen. Maar toch heeft iedere vrouw stiekem wel iets stouts van binnen en hier begint dan ook de filosofie van Zoemmm.com. Zij willen het taboe op seksspeeltjes doorbreken en daarom vind je in hun winkel alleen mooie vrouwvriendelijke producten van de beste kwaliteit.

Via Zoemmm.com willen zij vrouwen wegwijs maken in de veel te grote aanbieding van seksspeeltjes in nog meer webwinkels op internet. Zij plaatsen geen pornografische afbeeldingen op de verpakking van onze producten en verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verstuurt Zoemmm.com je bestelling dan ook in een neutrale verzenddoos zonder vermelding van hun naam of logo. Als afzender wordt de naam XT vermeld. Hierdoor refereert geen enkele aanduiding naar Zoemmm.com

Zoemmm.nl staat voor vrouwvriendelijke seksspeeltjes

Zoemmm.com levert alleen seksspeeltjes die weekmaker vrij zijn en daarnaast bevatten de wellness-producten geen bedenkelijke ingrediënten. Op Zoemmm.com kun je hele luxe speeltjes kopen maar er staan ook zeer betaalbare speeltjes op de site. Al deze producten zijn samengesteld door vrouwen, voor vrouwen.

Benieuwd welke seksspeeltjes er zijn en de ervaringen ermee? Lees dan het artikel "Erotische producten: mijn favoriete speeltjes en ervaringen".


Artikelen over Zoemmm.com

Zoemmm.com Reviews

  Oplichterij

  Bestellen en betalen gaat zeer vlot. Daarna hoor je niets meer. Ik probeer al enkele dagen te bellen, maar lijn loopt dood. Mailen naar 'klantendienst' heeft ook geen zin, want ze antwoorden niet. Valse website?

  Sterke punten
  Mooie valse website

  Zwakke punten
  Na het betalen ontvang je niets en ben je je geld kwijt.

Bezoek Zoemmm.com

Schrijf een review