Wie is Zoemmm.com?

De mooiste naam voor dé stoute winkel voor vrouwen, ZOEMMM, is ontstaan vanwege het zoemende geluid van een vibrator. Zoemmm wordt geschreven met drie maal een M aan het einde omdat mmm staat voor lekker. De website aanduiding Zoemmm.nl verbindt automatisch door naar Zoemmm.com en deze site is geheel in het Nederlands.

De filosofie achter Zoemmm

Voor veel vrouwen is het gebruik van seksspeeltjes of een vibrator nog steeds onbekend terrein. Dit komt misschien ook wel omdat de meeste vrouwen niet snel een seks winkel binnengaan en ook niet zo maar, bijvoorbeeld een vibrator, bij een webshop kopen. Maar toch heeft iedere vrouw stiekem wel iets stouts van binnen en hier begint dan ook de filosofie van Zoemmm.com. Zij willen het taboe op seksspeeltjes doorbreken en daarom vind je in hun winkel alleen mooie vrouwvriendelijke producten van de beste kwaliteit.

Via Zoemmm.com willen zij vrouwen wegwijs maken in de veel te grote aanbieding van seksspeeltjes in nog meer webwinkels op internet. Zij plaatsen geen pornografische afbeeldingen op de verpakking van onze producten en verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verstuurt Zoemmm.com je bestelling dan ook in een neutrale verzenddoos zonder vermelding van hun naam of logo. Als afzender wordt de naam XT vermeld. Hierdoor refereert geen enkele aanduiding naar Zoemmm.com

Zoemmm.nl staat voor vrouwvriendelijke seksspeeltjes

Zoemmm.com levert alleen seksspeeltjes die weekmaker vrij zijn en daarnaast bevatten de wellness-producten geen bedenkelijke ingrediënten. Op Zoemmm.com kun je hele luxe speeltjes kopen maar er staan ook zeer betaalbare speeltjes op de site. Al deze producten zijn samengesteld door vrouwen, voor vrouwen.

Benieuwd welke seksspeeltjes er zijn en de ervaringen ermee? Lees dan het artikel "Erotische producten: mijn favoriete speeltjes en ervaringen".


Artikelen over Zoemmm.com

Zoemmm.com Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Zoemmm.com.

Bezoek Zoemmm.com

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.