Easytoys.nl

Easytoys is een sexwinkel en beoogt met de verkoop van de meest spannende speeltjes, zoals van vibrators, dildo's dames- en heren lingerie, BDSM, condooms en nog veel meer, mensen te helpen bij het verkrijgen van een beter seksleven. De slogan van Easytoys is: Better Toys - Greater Joys. Zij hopen door de verkoop van seksspeeltjes het seksleven spannender te maken. Bij Easytoys kunt u een keuze maken uit meer dan 14.000 erotische artikelen. Het zijn sekstoys voor hem én sekstoys voor haar. Voor elke seksuele voorkeur kan hier wel iets gevonden worden.

Easytoys.nl - grootste erotische webshop van België en Nederland

Easytoys heeft de grootste webshop in Nederland en België en meer dan 100.000 klanten bezoeken gemiddeld elke dag de webshop. De uitgifte van de artikelen vind plaats in Veendam waar een warehouse van ruim 7000 vierkante meter staat. Van hieruit wordt dag en nacht gewerkt om alle pakketten te verwerken en wereldwijd te verzenden. Via een online magazine wordt ook informatie gegeven over seks, relaties en lichaam. Er is een seksuoloog in dienst bij Easytoys.

Hier lees je meer over welke seksspeeltjes er zijn en ervaringen ermee.

Easytoys.nl mag certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren

Sinds 12 januari 2010 mag EasyToys het certificaat Thuiswinkel waarborg voeren. De bij deze certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Levering bestelling via EasyToys.nl

Wanneer u één van de producten van Easytoys bestelt dan wordt dit alleen verstuurd naar het opgegeven adres en altijd discreet verzonden. Bent u op moment van levering niet thuis dan laat de pakketdienst een berichtje achter en zal het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden worden. Mocht u dan ook niet thuis zijn dan kunt u uw pakket ophalen op het adres dat u vind op de brief die de pakketbezorger bij u in de brievenbus heeft gedaan. Er bestaat ook een mogelijkheid om uw product bij de receptie van  Easytoys af te halen. De openingstijden van Easytoys zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het adres van Easytoys vindt u op de website Easytoys.nl

Reviews van easytoys.nl

Op Facebook scoort Easytoys een 4,8 van 5, op basis van de opinie van 16 personen. Op Kieskeurig scoort EasyToys.nl een 8.4 Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

Karel 31-08-2018 via Kieskeurig: Uitgebreid assortiment, probleemloze levering. De reviews hieronder, wel, het is niet mijn ervaring. Er zijn trouwens ook betere te lezen! Volgens mij doen ze erg hun best.

Pieter : 13-02-2019 - Pluspunten: Snel thuis geleverd! Gebeurt anoniem! Via site staat er niet veel details over wat in bepaalde boxen zit —> wat ik positief vind, aangezien het een grote verrassing is als het thuis aankomt! Hele mooie aanbiedingen voor veel verschillende prijzen! Verbeterpunten: Wat leuk zou zijn is een persoonlijk briefje waarin ze ons bedanken voor de aankoop & iets korts zoals: ‘veel plezier’. Dit is maar een tipje hoor dat ik geef.


Artikelen over Easytoys.nl

Easytoys.nl Reviews

  Komt levertijd NOOIT na

  Belooft zeer snel te leveren maar kan dit niet.
  Meerdere keren veel te laat bezorgd, geeft altijd de schuld aan het postbedrijf, wat zeer onterecht is want ze adverteren zelf met levering binnen 1 dag. Je zou ook denken dat als ze 7 dagen in de week bezorgen dat het dan de volgende dag bezorgd word, maar niks is minder waar. Ipv 1 dag wachten op de bezorging mag ik 4 dagen wachten. Misleidende beloftes waarvan ze weten dat ze die niet na kunnen komen.

  Sterke punten
  De producten op zich

  Zwakke punten
  Levertijd 4x zo lang dan belooft.
  Na veel ergenis en teleurstelling zou ik het toch afraden om hier iets te bestellen.

Bezoek Easytoys.nl

Schrijf een review