Wanneer u een herenfiets koopt verwacht u natuurlijk een stevige fiets met een goede prijs- kwaliteitsverhouding en tegen de beste voorwaarden. Bij 123HerenFietsen bent u dan ook aan het juiste adres! Met een uitgebalanceerd assortiment aan herenfietsen van een aantal bekende en de wat minder bekende merken tegen de scherpste prijzen


Extra info

Keurmerk website: Ja
Type fietsen: Herenfietsen
Merken: Corina, Giant, Popal, Cheetah, Pointer, BSP, Ghost
Bezorgkosten: Ja, 2-3 werkdagen bezorgd
Garantie: Ja, fabrieks
Fysieke winkels: Ja, Eindhoven


Wie is 123fietsen?

123-Fietsen bestaat uit 5 webshops en bestaat al enkele jaren. Ze gebruiken graag de slogan: ‘de meest complete fietsenwebshop van Nederland’. Voor elke ‘doelgroep’ is er een online webshop. Op deze manier kunt u overzichtelijk uw nieuwe fiets vinden. En u kunt de sites combineren, waardoor u zowel voor uzelf als voor de kinderen nieuwe fietsen bij één aanbieder kunt bestellen.

De webshops die onder 123-Fietsen vallen zijn:

 • 123Herenfietsen.nl
 • 123Damesfietsen.nl
 • 123Kinderfietsen.nl
 • 123Sportfietsen.nl
 • 123Elektrischefietsen.nl

Klantervaring

"Deze review geldt voor alle websites van 123 fietsen, aangezien zij per type een aparte website hebben. Dit vind ik persoonlijk positief en duidelijk. De website staat bv in het teken van alleen kinderfietsen, sportfietsen of elektrische fietsen. De inhoud staat volledig in het teken van het type waar je naar op zoek bent. Het komt zelden voor dat je meerdere typen zoekt en overigens zit je snel op een andere site van 123fietsen. Hiermee onderscheidt men zich m.i. van andere online aanbieders, die alle type fietsen bundelen op een site. Ik vind dit prettig en positief en de inhoud is goed, uitgebreid en geeft focus, wel zo makkelijk."

Kortingscode voor 123-Fietsen?

Wanneer u voornemens bent om via één van de 5 webshops van 123-Fietsen uw fiets(en) te bestellen, dan krijgt u automatisch de maximale korting.
De scherpe prijzen die er al worden aangeboden worden niet nog lager door acties of kortingscodes buiten hun eigen websites om. Wel zou u via een andere website doorgelinkt kunnen worden naar de betreffende actie, maar altijd naar één van de 5 sites zelf. Dit betekent dat 123-Fietsen een provisie moet afstaan aan de leadgever, maar nog meer extra korting voor de consument is er niet. Mocht u toch een extra korting aantreffen op een andere website, dan is die niet geldig. Alleen op de 5 websites staan de meest scherpe prijzen en aanbiedingen die op dat moment geldig zijn.

Online shoppen op 123-Fietsen

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, dan kunt u deze zoeken via de zoekbalk bovenin op één van de websites. Op de pagina van de betreffende fiets vindt u alle informatie over de fiets, de nodige extra aanbiedingsinformatie en de levertijden en bezorgkosten.
U kunt uw nieuwe fiets ook vinden via de verschillende filters. Zoek bijvoorbeeld binnen 123damesfietsen.nl op moederfietsen, kleur, aantal versnellingen en framemaat. Check vervolgens ook eens de bundelproducten voor extra voordeel. Voor vragen kunt u rechtstreeks terecht via de "live" chatfunctie.
Tips waar u bij de online fietsaankoop op dient te letten leest u hier.

Fysieke winkel

Op de Paulus Potterstraat 3 in Eindhoven heeft 123-Fietsen een fysieke winkel. In een showroom van 1100m2 worden zo veel mogelijk fietsen uit het assortiment getoond. Zo kunt u fietsen die u op het oog heeft met elkaar te vergelijken. In de winkel zijn adviseurs en monteurs aanwezig die u kunnen voorzien van deskundig advies, gezien hun jarenlange ervaring en gezien het feit dat ze op de hoogte zijn van de laatste modellen en technologieën. In de winkel kunt u ook uw bestelde fiets(en) afhalen.

Waarom 123-Fietsen

 • Snelle levering: gezien de grote eigen voorraad kan uw fiets snel thuis geleverd worden. Er wordt een levertijd gehanteerd van 1 tot 3 werkdagen.
 • Groot assortiment: met het 123-Fietsen-concept switcht u gemakkelijk tussen de verschillende 123-sites: 123HerenFietsen – 123DamesFietsen – 123SportFietten – 123KinderFietsen – 123ElektrischeFietsen
 • Veilig betalen: bij 123-Fietsen betaalt u in een veilig omgeving. Waar de meeste klanten via iDeal dienen te betalen, bieden ze hier ook andere betaalmethoden aan als Creditcard en Paypal. Ook achteraf betalen is een optie
 • 123-Fietsen heeft het Webshop Keurmerk
 • Deskundig én direct advies
 • Hoge kortingen: bij 123-Fietsen vindt u merken waarbij ze standaard de maximale kortingen geven, ook op de nieuwste collecties. Daarnaast hebben ze ook een ruime keus aan overjarige modellen van merken als Giant, Cortina, Sparta en Ghost die ze met een extra hoge korting aanbieden
 • 100% rijklaar: dit geldt voor álle fietsen van fietsen met een wielmaat van 22 inch of groter.


123herenfietsen.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 123herenfietsen.nl.

Bezoek 123herenfietsen.nl

Schrijf je eigen review