Emob.eu is uw partner bij uitstek voor de inrichting van uw huis of appartement. Deze webshop heeft een ruim aanbod aan meubelen en accessoires van gerenommeerde merken. Bij Emob koop je niet alleen de meubelen van je dromen, maar staan erop om je ook de beste service aan te bieden.


Emob.eu Reviews

 • Artikel retour gestuurd maar geld terugkrijgen ho maar wacht sinds 6 maart op míjn geld welke elke keer wordt gezegd dat het druk is en dat het goed komt maar tot op heden heb ik niets ontvangen

  Zwakke punten
  Ze lappen de wet aan hun laars zoals meerdere sites klantenservice is ECHT bagger

  Door Dijkgraaf op 15 mei 2020 Reageer
 • Nachtkastjes worden zwaar beschadigd geleverd, maar de retour kosten moet de klant betalen. Het is grote troep wat geleverd wordt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Troep

  Door Sandra op 20 januari 2020 Reageer
 • helaas -

  Mooie meubels, maar niet te bereiken bedrijf. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Wel per mail bereikbaar als je nog moet bestellen :-s Teleurstellend. Levertijd 1-2 dagen. Is nu dag 7 en geen reactie meer. Al wel betaald. Pas goed op met de afspraken die met hen maakt. Ik blijf hopen dat het goed komt. (voor nu)

  Sterke punten
  site

  Zwakke punten
  niet bereikbaar

  Door klant op 14 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Emob.eu

Schrijf je eigen review



Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites