Geef je huis wat fonQ. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Op fonQ.nl vind je naast een groot aanbod voor je interieur ook keuzehulp en inspiratie. Shop de collectie!


Artikelen over Fonq.nl

Wie is FonQ - Reviews en ervaringen

Over Fonq.nl FonQ is de online winkel gespecialiseerd in woonproducten. Een ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie moeten helpen om thuis de gewenste inrichting te krijgen.  FonQ.nl is in 2003 opgericht en heeft webshops in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd [...]

Fonq.nl Reviews

  • Pas een quooker kraan gekocht om oude te vervangen. Op Fonq is deze het goedkoopste en gezien grootte webshop ook genoeg keuze. Besteld en alles ging vervolgens zeer snel en goed. Ge├»nstalleerd en erg blij met nieuwe cooker. Aanrader is Fonq voor beste prijs, ruime keuze en snelle en goede levering!

    Sterke punten
    Prijs, betrouwbaarheid, ruim assortiment, snelle levering

    Door Maria op 31 augustus 2019 Reageer

Bezoek Fonq.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.