Op iBood vind je elke dag deals van bekende merken tegen de beste prijzen. Restpartijen worden aangeboden tegen hoge kortingen - deze kunnen zelfs oplopen tot 80% - waardoor je er snel bij moet zijn om te kunnen profiteren van de dagdeals op iBood.com. Naast een "maindeal, zijn er iedere dag andere interessante aanbiedingen.
Iedere dag zijn er verschillende stuntaanbiedingen waarmee iBood tot de goedkoopste dag- en groupdeal aanbieders van Europa behoort, zo niet de goodkoopste. Alle kortingen zijn verwerkt in een bepaalde aanbieding, waardoor je het betreffende product nergens anders goedkoper kunt vinden. En ben je net te laat of staat het gewenste product er niet tussen, dan heb je de volgende dag alweer een nieuwe kans!

Hoe werkt een dagdeal?

Dat is heel simpel: allerlei leveranciers kunnen bij iBood hun producten(en) aanbieden en zorgen dat deze op voorraad komen te liggen bij iBood, waardoor zij de zekerheid hebben om op tijd te kunnen uitleveren en kunnen voldoen aan de klantverwachtingen en betrouwbaarheid. De producten zijn vaak gewilde restpartijen,, waardoor de vraag van consumenten enorm is, zeker met de hoge korting. Het doel van leveranciers is enerzijds om van hun laatste voorraad af te komen en ruimte te creeëren voor nieuwe voorraad, maar ook om nag wat geld te krijgen voor hun voorraad. Tevens is het voor een aanbieder van een product via iBood de bedoeling om naamsbekendheid voor het bedrijf te genereren in de hoop dat consumenten door de dagdeal vaker rechstreeks gaan bestellen.

Wat is het verdienmodel van iBood?

Van de omzet gaat een deel naar iBood. Hiervoor wordt het product door hen verkocht, de levering geregeld en alle marketing gedaan. Gezien het enorme volume dat iBood heeft door het gigantische aantal dagdeals middels  groepdeals, zijn de inkomsten stabiel en meer dan goed wat heeft geresulteerd in een gezond en gewild online bedrijf.

Productenaanbod iBood.com

De dagdeals die iBood aanbiedt zijn electronica producten (o.a. TV's, laptops), gadgets, sport & fashion (merkkleding) producten, lifestyle (BBQ), gereedschappen en nog meer. Home & Living, iBOOD Sports & Fashion.

Reviews & ervaringen iBood

Op Trustpilot, een onafhankelijke review website, scoort iBood gemiddeld een "goed" op basis van 6896 reviews. Gezien de feedback, score en het aantal reviews, kun je concluderen dat iBood een zeer betrouwbare, goede en plezierige website is voor online aankopen. Een aantal quates van eerdere iBood.com bezoekers vind je hieronder.

"Snelle levering, goede communicatie en een goede deal. Alles dik in orde dus!"

"Goed product en sneller dan verwacht geleverd. Zeer tevreden."

"Af en toe hele leuke aanbiedingen, bestelproces is eenvoudig, meestal aantrekkelijke prijs (maar vergelijken is wel verstandig), levertijd over het algemeen niet in de volgende dagen (dit wordt trouwens duidelijk gecommuniceerd). Al met al ben ik een tevreden en terugkerende klant! :-)"

"Goede en snelle levering, echter is Ibood niet bepaald zuinig, de 32 scheermesjes zaten in een doos waar wel 100 pakjes in verpakt kunnen worden!"  


Artikelen over Ibood.nl

Ibood.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ibood.nl.

Bezoek Ibood.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites