Tuinvoordeel.eu

Tuinvoordeel.eu is een webshop voor tuin- en terras artikelen. Zij zijn specialist op het gebied van bloempotten en plantenbakken die ze in verschillende maten en materialen online aanbieden. Maar ook voor o.a. tuinverlichting, parasols, hangmatten en tuingereedschap kun je bij hen terecht. 
De voordelen van tuinvoordeel.eu:
• Groot aanbod voor tuin en terras
• Brede doelgroep, zowel particulier als zakelijk
• Bekende merken
• Gratis verzending boven € 99,-
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Creditcard of overboeking.

Naast tuinvoordeel.eu beheren zij de webshops Lichtdiscounter.nl - webshop voor binnenverlichting en buitenverlichting - en Zwembadexpress.nl - webshop voor tuinzwembaden van opblaasbaar kinderbadje tot Ultra Frame zwembad van bijna 10 meter.

Productassortiment Tuinvoordeel.eu

De website is ingedeeld in hoofdcategorieën, te weten: Bloembakken, Tuininrichting, Tuinhaarden, Water, Tuinverlichting, Tuingereedschap, Schaduwdoeken, Hangmatten, Zwembaden
en Parasols. Per categorie vind je vervolgens subcategorieën waar je vervolgens de producten vindt. Deze indeling zorgt voor overzicht en een gemakkelijke navigatie. Merken die onder andere worden verkocht zijn Vondom, Philips, Bloom!, Einhell, KS verlichting

Online bestellen

Op tuinvoordeel.eu kun je 24 uur per dag, online winkelen, 7 dagen per week. Zowel tuinbezitters, hoveniers en tuinarchitecten kunnen, gezien het brede assortiment, bij hen terecht. Een bestelling wordt boven de €99,- gratis bezorgd door PostNL of transporteur.

Kortingscodes Tuinvoordeel.eu

Op kortingpakkers.nl vind je met enige regelmaat kortingscodes voor tuinvoordeel.eu Overige kortingscodes zijn niet te vinden en in veel gevallen word je door kortingensites doorverwezen naar de acties en aanbiedingen op Tuinvoordeel.eu zelf.

Reviews & Ervaringen

Vooralsnog zijn er weinig tot geen reviews of ervaringen van klanten online te vinden, waardoor het lastig is te bepalen wat deze zijn. Op de website van Tuinvoordeel zelf, wordt er een gemiddelde score van 9,5 op basis van 22 onafhankelijke en geverifieerde reviews.


Artikelen over Tuinvoordeel.eu

Tuinvoordeel.eu Reviews

    Zoek niet verder!

    Op zoek naar een goede webshop voor tuinmaterialen? Zoek niet verder, want ik heb zeer positieve ervaringen met deze webshop. Snel, Breed assortiment en betaalbaar met goede service

    Sterke punten
    Producten, snelheid, service!!

Bezoek Tuinvoordeel.eu

Schrijf een review