Wat zijn de beste en meest gewilde FM-transmitters voor in de auto?

Wat zijn de beste en meest gewilde FM-transmitters voor in de auto?

16 juni 2022

Ben je op zoek naar FM-transmitter voor in de auto en wil je de beste vinden? Lees dan onderstaande artikel met de meest gewilde FM-transmitters voor in je auto, de makkelijkste manier om via bluetooth of AUX-aansluiting naar muziek te luisteren in je auto. Tevens kun je de FM-transmitter eenvoudig gebruiken om handsfree te bellen, te luisteren naar DAB+-radio en voor stemnavigatie over de speakers. Ideaal dus en een handig accessoire waarmee je eenvoudig allerlei moderne mogelijkheden toevoegt aan jouw (oudere) autoradio.

De bronafbeelding bekijken                            ElQing FM Transmitter Bluetooth - Draadloze Carkit - 2x Fastcharger USB Poort - Handsfree Bellen - Voor Alle Telefoons - FM Transmitter Auto

Beste FM-transmitter kopen: waarop letten?

Wil je de beste FM-transmitter voor in de auto kopen en ben je benieuwd waarje op mooet letten, nemen dan eerst onderstaande tips door:

  • Handsfree carkit: de meeste FM-transmitters kun je ook gebruiken als een handsfree carkit. Handig, omdat je de handen vrij hebt tijdens het bellen, zodat je dit ook onderweg op een veilige manier kunt doen.
  • USB-poort of micro-SD-kaart: de beschikbare USB-poorten en slots voor micro-SD-kaarten maken het mogelijk om ook vanaf een kaartje of een USB-stick muziek af te spelen in bijvoorbeeld het MP3- en WMA-formaat.
  • DAB+-radio: sommige FM-transmitters voor in de auto maken daar ook meteen een DAB+-radio van. Je luistert dan in hoge digitale kwaliteit naar duizenden extra radiozenders, die je via hun naam eenvoudig kunt opzoeken.
  • Bluetooth: de FM-transmitter gebruikt bluetooth om te verbinden met jouw smartphone of een ander apparaat. Let op de ondersteuning voor A2DP, zodat je in high definition naar de muziek kunt luisteren.
  • Opladen smartphone: is er een extra USB-poort beschikbaar op de FM-transmitter? Dan kun je daarmee jouw smartphone of een ander apparaat opladen als je onderweg bent, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten.

Wil je gelijk een FM transmitter kopen, kijk dan direct online bij Coolblue!

Wat is eigenlijk een FM-transmitter en hoe werkt het?

Een FM-transmitter is een kleine accessoire dat het muzieksignaal van jouw smartphone of een ander apparaat omzet naar de FM-radio in de auto.
Je sluit de transmitter in de meeste gevallen aan op de 12V- of 24V-aansluiting in de auto. Op die manier is er stroom beschikbaar om de transmitter werkbaar te maken. Je maakt via bluetooth of de AUX-aansluiting verbinding met je smartphone of ander apparaat en kunt zo je muziek afspelen. Zowel op de FM-transmitter als op de autoradio stel je dezelfde (vrije) FM-frequentie in, om de muziek over de autoradio te horen. Je kiest je favoriete nummers op de telefoon en kunt deze direct in de auto beluisteren.

De beste FM-transmitters voor in de auto

Hierbij een overzicht van de populairste en beste modellen FM-transmitters:

Imperial Dabman 65

De Imperial Dabman 65 is een FM-transmitter, waarmee je via het FM-signaal kunt luisteren naar DAB+-radio. En naar jouw favoriete muziek, dankzij bluetooth om ook dit naar het apparaat te kunnen streamen. Zodat je naar jouw muziek in Spotify, naar de podcasts en naar andere muziek op jouw apparaat kunt luisteren. Bij jou in de auto en over de autoradio, die je ook gebruikt om telefoongesprekken te voeren. Dankzij de DAB+-ontvanger op de Imperial Dabman 65 luister je in de hoogste kwaliteit en ruisvrij naar radio. Met de keuze uit duizenden extra zenders en met de mogelijkheid om naar jouw eigen muziek te luisteren. Vanaf jouw mobiele apparaat of via een SD-kaart, die je er eenvoudig in kunt plaatsen. Om de muziek via FM naar jouw autoradio te streamen, zodat je daar geen kabeltjes en andere aansluitingen voor hoeft te gebruiken.
De Imperial Dabman 65 is meteen een handsfree carkit, met een interne microfoon. Zodat de ander jou goed kan verstaan, terwijl je het geluid van je gesprekspartner hoort over de speakers in de radio. Om op een comfortabele manier te bellen als je onderweg bent, waarmee je het bovendien helemaal veilig houdt.
Wil je de Imperial Dabman 65 bestellen? Dat kan online bij Bol.com voor €85,-

Wegman Bluetooth FM transmitter (tip)

Deze Wegman Bluetooth FM Transmitter maakt het makkelijk om onderweg te genieten van al jouw favoriete muziek. Ook als jouw autoradio geen bluetooth heeft en als er ook geen AUX-aansluiting beschikbaar is. Dankzij de FM-transmitter, zodat je gewoon gebruik kunt maken van een vrije FM-frequentie.
Dankzij bluetooth 5.0 kun je ongestoord genieten van jouw favoriete muziek. Via jouw smartphone of door gebruik te maken van een SD-kaart. En word je onderweg gebeld? De Wegman Bluetooth FM Transmitter met SD-kaart geldt ook meteen als handsfree carkit en is bovendien een USB-oplaadpunt voor jouw mobiele apparaat. Ideaal voor de navigatie en een aantal andere functies, waarmee je van jouw autoradio ineens een moderne toepassing maakt. 
Je sluit de Wegman Bluetooth FM Transmitter met SD-kaart aan op de 12V- of 24V-aansluiting van de auto. Vervolgens verbind je die via bluetooth met jouw smartphone of een ander mobiel apparaat. Om de muziek af te spelen die op de telefoon staat, of die je streamt via Spotify, in een podcast of door gebruik te maken van internetradio.

Wegman Bluetooth FM Transmitter - Autolader
€ 24,95 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Athletix FM transmitter

De Athletix FM Transmitter is een 5-in-1-oplossing, waar je op een aantal manieren gebruik van kunt maken. Sluit het apparaatje aan via de 12V- of 24V-aansluiting in de auto. En gebruik op die manier een FM-transmitter, een handsfree carkit en een smartphone-oplader. Zodat je al jouw favoriete muziek kunt afspelen, je telefoongesprekken over de autoradio voert en je ondertussen jouw smartphone kunt opladen. De bediening is heel makkelijk en met de Athletix FM Transmitter zorg je ervoor dat je een autoradio zonder bluetooth toch draadloos kunt verbinden. Via het FM-signaal, dat je ook kunt gebruiken om handsfree te bellen. Met het geluid over de speakers in de auto. En heeft jouw telefoon of mobiele apparaat geen bluetooth? Er is ook een 3,5mm jack-aansluiting beschikbaar. Op die manier speel je al jouw favoriete muziek eenvoudig af in de auto. De autohouder voor de Athletix FM Transmitter is 360-graden draaibaar, om die altijd makkelijk te bedienen en goed op te kunnen kijken. Bovendien zorgt de Shockproof-ring ervoor dat het geheel netjes blijft zitten, ondanks de trillingen in de auto.
Je kunt de Athletix FM Transmitter online kopen bij Bol.com voor €29,95 

Imperial Dabman 61+

De Imperial Dabman 61+ is een FM-transmitter en een DAB+-radio, zodat je in de hoogste kwaliteit naar radio kunt luisteren. Of om muziek te streamen die je op jouw smartphone of een ander mobiel apparaat afspeelt. Te horen via de autoradio, dankzij de bluetooth-verbinding die je daarvoor kunt gebruiken. Bovendien werkt de Imperial Dabman 61+ meteen als een carkit, zodat je voortaan handsfree gesprekken kunt voeren. Waarbij je de gesprekken hoort over de autoradio, waardoor je de ander altijd perfect kunt verstaan. De interne microfoon van de Imperial Dabman 61+ zorgt ervoor dat de ander jou ook goed kan horen, om een fijn gesprek te voeren als je onderweg bent.
De Imperial Dabman 61+ zet jouw muziek of de DAB+-radio om naar een FM-signaal, om dat via de autoradio af te kunnen spelen. Dat betekent dat je er ineens duizenden zenders bij krijgt en dat je ook jouw favoriete muziek via Spotify, uit podcasts of op jouw smartphone of tablet af kunt spelen. Bovendien kun je er een SD-kaart in stoppen, met de muziek die je graag wilt horen. 

Kenwood DAB+ adapter

De Kenwood DAB+ Adapter is een FM-transmitter en bovendien meer dan dat. Dankzij de ontvangst van het ruisvrije DAB+-signaal, om in hogere kwaliteit naar radio in de auto te luisteren. En door zenders op naam te zoeken, in plaats van aan de hand van hun frequentie. Tegelijkertijd is het een FM-transmitter, om via bluetooth eenvoudig muziek naar jouw radio te streamen. Vanaf een smartphone of een ander mobiel apparaat, dat je draadloos met de autoradio kunt verbinden.
De Kenwood DAB+ Adapter maakt van jouw FM-radio een DAB+-radio en zorgt er bovendien voor dat je via bluetooth muziek kunt streamen. Zodat je altijd kunt luisteren naar jouw favoriete nummers, onafhankelijk van waar je op dat moment zin in hebt. 
Let op: de Kenwood DAB+ Adapter FM-transmitter heeft helaas geen USB-poort om jouw telefoon mee op te laden. Zorg ervoor dat er een ander oplaadpunt in de auto beschikbaar is, als je wilt voorkomen dat de accu snel leeg gaat.

XIB Bluetooth FM transmitter

De XIB Bluetooth FM Transmitter helpt je om jouw muziek naar de autoradio te streamen. Als die zelf niet beschikt over bluetooth of een AUX-aansluiting. Om toch draadloos naar jouw favoriete muziek te luisteren, gewoon door een vrij FM-kanaal te kiezen en daar ook de autoradio op in te stellen. Bovendien kun je de XIB Bluetooth FM Transmitter gebruiken om jouw smartphone op te laden, waarmee je voorkomt dat je onderweg zonder acculading komt te zitten. Je gebruikt de stroom van de auto om op te laden.
Stream muziek vanaf jouw smartphone, bijvoorbeeld met muziekbestanden die je daarop hebt staan. Of gebruik de USB-aansluiting om er een USB-stick in te spelen. Waarmee je bestanden in MP3 en WMA kunt afspelen. En verbind je jouw smartphone via bluetooth? Dan kun je muziek via Spotify, uit podcasts en via internetradio afspelen. Gewoon via de speakers van de autoradio, waardoor dit geweldig klinkt en je er onderweg ontspannen van kunt genieten.

Wegman Bluetooth FM transmitter

Gebruik de Wegman Bluetooth FM Transmitter om draadloos muziek te streamen, handsfree te bellen en bijvoorbeeld soepel te navigeren. Allemaal mogelijkheden die je toevoegt aan een oudere autoradio, die niet beschikt over bluetooth. Dankzij de FM-transmitter voor in de auto, op een vrije frequentie waar je draadloos verbinding mee kunt maken.
Met de Wegman Bluetooth FM Transmitter kun je rekenen op kristalhelder geluid, heb je een fijne carkit bij de hand en kun je gebruik maken van Fast Charge voor jouw mobiele apparaat. Dat betekent dat je zorgeloos en zonder ruis naar muziek kunt luisteren. En dat je gesprekken kunt voeren met iedereen die je wilt bellen, dankzij de ingebouwde microfoon die je daarvoor kunt gebruiken.
Dankzij de USB 3.0-poort kun je bovendien jouw smartphone of een ander mobiel apparaat opladen, waardoor je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Gewoon via de 12V- of de 24V-aansluiting in de auto, zodat je er in alle merken en modellen zonder problemen gebruik van kunt maken.

DW-G Bluetooth FM transmitter

De DW-G Bluetooth FM Transmitter verbindt jouw smartphone via bluetooth aan de FM-radio in de auto. Een handig accessoire, waarmee je ervoor zorgt dat je ook met een oudere autoradio naar al jouw favoriete muziek kunt luisteren. In Spotify en van een podcast, net als via internetradio die je op jouw telefoon afspeelt.
De FM-transmitter voor in de auto kun je aansluiten op de 12V- of 24V-aansluiting in de auto, zodat die altijd voldoende stroom heeft. Koppel het apparaatje via bluetooth aan jouw smartphone, om alle muziek af te spelen die je wilt. Kies op de autoradio een vrije FM-frequentie en stel de DW-G Bluetooth FM Transmitter ook daarop in. Zodat je via FM naar de muziek kunt luisteren en alles klaar is voor gebruik.
Deze DW-G Bluetooth FM Transmitter is tegelijkertijd een bluetooth handsfree carkit voor in de auto. En dankzij de 3.0 USB-aansluiting kun je daar jouw mobiele telefoon ondertussen mee opladen. Je kunt de FM-transmitter voor in de auto kopen bij Bol.com voor €24,95 

Caliber PMT557BT transmitter

De Caliber PMT557BT is een FM-transmitter, waarmee je van de autoradio bovendien een handsfree-kit kunt maken. Om voortaan met de handen vrij te kunnen bellen, zodat je dat tijdens het autorijden op een veilige manier kunt doen. Je gebruikt de Caliber PMT557BT om gebruik te maken met jouw smartphone. Dat doe je via bluetooth, waardoor je er met praktisch iedere moderne mobiele telefoon gebruik van kunt maken. Om ruzie te streamen via een vrije FM-zender en om te bellen als je een gesprek ontvangt of zelf contact met iemand wilt opnemen. Je hoort jouw gesprekspartner voortaan over de speakers van de radio, om hee, comfortabel een gesprek te kunnen voeren.
En wil je naar jouw eigen muziek luisteren? Je sluit de Caliber PMT557BT aan via bluetooth. Al kun je ook gebruik maken van ingangen voor AUX, USB en SD-kaarten. Bijvoorbeeld om jouw smartphone of tablet erop aan te sluiten, zodat je die via de USB-kaart ook meteen op kunt laten. Op die manier is de Caliber PMT557BT een heel complete keuze, als je zoekt naar meer dan een FM-transmitter voor in de auto alleen. 

Caliber PMT557BT Main Image

Elqing EQ FM transmitter

De Elqing EQ FM Transmitter laat je overal naar jouw favoriete muziek luisteren. Bijvoorbeeld als jouw autoradio zelf geen bluetooth heeft en als je ook geen AUX-aansluiting op het apparaat kunt gebruiken. Dankzij deze FM-transmitter voor in de auto creëert zo’n aansluiting, door gebruik te maken van het FM-signaal op een vrije frequentie.
Bovendien beschikt de Elqing EQ FM Transmitter over 2 USB-poorten. Dat betekent dat je ondertussen jouw telefoon of een ander mobiel apparaat kunt opladen. En heb je muziek staan op een USB-stick? Ook die kun je aansluiten, waarmee je ervoor zorgt dat je daar in de auto lekker ontspannen naar kunt luisteren.
Het LCD-scherm op de FM-transmitter zorgt ervoor dat je eenvoudig de frequentie kunt aanpassen, om die vervolgens ook op de autoradio in te stellen.
De Elqing EQ FM Transmitter werkt daarnaast als een handsfree carkit. Dankzij de (bluetooth) verbinding met jouw smartphone kun je voortaan handsfree bellen, met gesprekken over de autoradio.
Aansluiten is eenvoudig, omdat je voor de FM-transmitter gewoon gebruik kunt maken van de 12V of 24V-aansluiting in de auto. Op die manier maak je meteen gebruik van de Elqing EQ FM Transmitter, waarmee je naar al jouw favoriete muziek kunt luisteren. 

Denver DAB-11 transmitter

Kristalhelder geluid, extra zenders en de mogelijkheid om jouw eigen muziek af te spelen via een FM-transmitter in de auto: het kan met de Denver DAB-11. Een handige adapter, die het DAB+-signaal ontvangt en dit vervolgens via FM doorstuurt naar jouw autoradio.
En maak je verbinding met jouw smartphone of een ander mobiel apparaat? Dan kun je de muziek afspelen die daarop staat. Het is op die manier een handige oplossing voor in de auto, die je op een aantal verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt de Denver DAB-11 via de 12V-aansluiting in de auto aansluiten, zodat die altijd de benodigde stroom ontvangt. De meegeleverde DAB+-antenne voor het model kun je zelf monteren op de voorruit. Via AUX of een FM-frequentie zal de Denver DAB-11 verbinding maken met de autoradio, om het geluid daarover af te spelen. Bovendien kun je jouw smartphone meteen opladen met de USB-aansluiting. 
Let op: deze FM-transmitter voor in de auto heeft geen bluetooth.

WISEQ Bluetooth transmitter

De WISEQ Bluetooth Transmitter maakt van jouw (oudere) autoradio een heel modern apparaat, waar je draadloos jouw muziek naartoe kunt streamen. Vanaf een smartphone, een tablet of een ander mobiel apparaat. Dat je via bluetooth kunt verbinden met de FM-transmitter in de auto. Die het signaal doorstuurt via een vrije FM-frequentie, om dat af te spelen over de speakers van de autoradio.
Bovendien is het een klein en compact apparaat, dat je met de afmeting van 4cm haast onzichtbaar kunt wegwerken in de auto. Ondertussen kun je rekenen op high definition-geluidskwaliteit, zodat je daar zelfs thuis gebruik van zou kunnen maken met de home cinema set of de televisie.
Met de WISEQ Bluetooth Transmitter maak je van een normale (auto)radio een bluetooth-apparaat, om muziek te streamen en daar in hoge kwaliteit naar te luisteren. Door eenmalig te koppelen met jouw smartphone zorg je er vervolgens voor dat je bijvoorbeeld in de auto gebruik kunt maken van een FM-transmitter die ervoor zorgt dat je luistert naar alle muziek waar je onderweg zin in hebt. Je kunt de WISEQ Bluetooth Transmitter kopen bij Bol.com voor €39,95 

TopKing Draadloze Bluetooth audio adapter

Draadloos naar jouw muziek luisteren, ook als de autoradio niet beschikt over bluetooth? Via de AUX-aansluiting heb je toch de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen, zowel vanaf jouw smartphone als een ander mobiel apparaat.
Je maakt draadloos verbinding met de TopKing Draadloze Bluetooth Audio Adapter, die je in de AUX-aansluiting hebt zitten. Om op die manier in de auto en op andere plekken waar je een radio hebt staan te luisteren naar al jouw favoriete muziek.
De tweezijdige 3,5mm jack zorgt ervoor dat je naar jouw muziek kunt luisteren, terwijl je daarnaast de beschikking hebt over een oplaadpoort, een microfoon en een LED-indicator. Je kunt er zowel in de auto als op andere plekken gebruik van maken, zelfs op de accu. Op die manier kun je tot 8 uur muziek afspelen, binnen een straal van 10 meter. De makkelijkste manier om de autoradio toch te voorzien van bluetooth, net als andere apparaten die je daarmee wilt uitbreiden.

S7 FM Radio transmitter

Deze S7 FM Radio Transmitter is makkelijk in het gebruik, biedt verschillende opties en zorgt ervoor dat je zelfs de oudste autoradio op een heel moderne manier kunt gebruiken. Dankzij een bluetooth-verbinding met jouw smartphone of een ander mobiel apparaat. En met een FM-signaal dat je via de autoradio kunt afspelen, om te luisteren naar de muziek waar je onderweg zin in hebt.
De S7 FM Radio Transmitter sluit je aan via de 12V-aansluiting in de auto. Op die manier is er altijd voldoende stroom beschikbaar, zowel voor de FM-transmitter in de auto als om jouw telefoon ondertussen mee op te laden. Ideaal, bijvoorbeeld als je de S7 FM Radio Transmitter ook wilt gebruiken voor stemnavigatie over de autoradio, zodat je de instructies duidelijk zal horen en je altijd jouw weg kunt vinden. Verder kun je de S7 FM Radio Transmitter gebruiken als een handsfree carkit, als je even wilt bellen in plaats van luisteren naar jouw favoriete muziek. Zodat je de FM-transmitter op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken. 

Adge Bluetooth FM transmitter

De Adge Bluetooth FM Transmitter is universeel te gebruiken en dus geschikt voor alle merken en modellen. Bovendien kun je de FM-transmitter voor in de auto koppelen met een iPhone, iPad, iPod, MP3-spelers, Android-toestellen en andere apparaten. Om muziek af te spelen die je daarop lokaal hebt opgeslagen, die je afspeelt via Spotify of internetradio.
Bovendien is de installatie van de Adge Bluetooth FM Transmitter in de auto ook heel eenvoudig. Het is voldoende om die op een vrije FM-frequentie in te stellen, en de autoradio daarop ook af te stemmen. Vervolgens kun je via bluetooth of de AUX-aansluiting verbinding maken met jouw smartphone of een ander mobiel apparaat. De volgende keer zal de koppeling automatisch gaan, zodat je daar meteen weer gebruik van kunt maken.
Je kunt de Adge Bluetooth FM Transmitter gebruiken om in de auto naar jouw favoriete muziek te luisteren. Daarnaast is het meteen een handsfree carkit en zorg je er bijvoorbeeld voor dat je gebruik kunt maken van stemnavigatie over de speakers in de auto. Op het LCD-scherm van de FM-transmitter voor in de auto kun je de frequentie instellen en bovendien de naam van de nummers zien die je afspeelt. En word je gebeld? Dan kun je op het scherm zien wie dat is, zodat je alvast weet wie je daarna aan de lijn krijgt. Wil je de Adge Bluetooth FM Transmitter kopen? Dat kan online bij Bol.com voor €297,95 

Uniq Accessory Bluetooth FM transmitter

De Uniq Accessory Bluetooth FM Transmitter maakt van jouw autoradio een bijzonder modern apparaat. Ook als de radio geen bluetooth heeft, niet beschikt over een AUX-aansluiting en eigenlijk geen verbindingen toestaat. Dankzij de FM-transmitter voor in de auto kun je toch draadloos luisteren naar jouw favoriete muziek.
Sluit de Uniq Accessory Bluetooth FM Transmitter aan op de 12V- of 24V-aansluiting in de auto. Voor voldoende stroom, zowel om muziek te streamen als om jouw smartphone ondertussen op te laden. Maak via bluetooth verbinding met jouw telefoon en stel de FM-transmitter in op een vrije frequentie. Als je de autoradio daar ook op instelt zal je de muziek horen zoals je die afspeelt op jouw mobiele telefoon. Bovendien kun je de Uniq Accessory Bluetooth FM Transmitter gebruiken als een handsfree carkit en bijvoorbeeld om de stemnavigatie via de autoradio af te spelen. Een bijzonder veelzijdig apparaat, dat op een eenvoudige manier werkt.
Tip: heb je muziek staan op een USB-stick? Ook die kun je in de Uniq Accessory Bluetooth FM Transmitter steken om te luisteren naar jouw favoriete afspeellijsten of albums.

Xiaomi Roidmi 3S FM transmitter

De Xiaomi Roidmi 3S FM Transmitter maakt het mogelijk om jouw smartphone te verbinden met de autoradio. Heeft die radio geen bluetooth en is er ook geen AUX-aansluiting beschikbaar? Iedere autoradio beschikt over FM, zodat je met dit accessoire eenvoudig naar jouw favoriete muziek kunt luisteren. Je kunt de Xiaomi Roidmi 3S FM Transmitter aansluiten op de 12V-aansluiting. Maak vervolgens via bluetooth verbinding met jouw smartphone of een ander mobiel apparaat. Kies een vrije FM-frequentie en stel daar ook de autoradio op in, zodat je via de Xiaomi Roidmi 3S FM Transmitter naar de muziek op jouw telefoon kunt luisteren. 
Maak van jouw autoradio een bijzonder moderne keuze, ook als die niet beschikt over allerlei aansluitmogelijkheden. Om onderweg naar jouw favoriete muziek te luisteren, die je op jouw telefoon afspeelt via Spotify, in een podcast of met muziekbestanden die je op het interne geheugen hebt staan. Voorkom dat je steeds naar de leukste radiozender moet zoeken. Of dat je eindeloos moet wachten tot eindelijk jouw favoriete nummer gespeeld wordt. Door het heft zelf in handen te nemen en voortaan alleen nog maar te luisteren naar waar jij zin in hebt.

Daily Logix Bluetooth FM transmitter

De Daily Logix Bluetooth FM Transmitter helpt je jouw telefoon eenvoudig te verbinden met de autoradio. Via bluetooth, ook als jouw autoradio daar niet over beschikt. En als er zelfs geen AUX-aansluiting beschikbaar is, omdat je die dankzij de FM-transmitter voor in de auto niet meer nodig hebt.
Bovendien kun je met de Daily Logix Bluetooth FM Transmitter handsfree bellen, kun je stemnavigatie over de autoradio gebruiken en kun je zowel jouw smartphone als een ander mobiel apparaat opladen. Allemaal handige functies, die het een geweldig accessoire voor in de auto maken.
Je verbindt de Daily Logix Bluetooth FM Transmitter via bluetooth met jouw smartphone, die je via een beschikbare USB-poort ook meteen kunt opladen. Speel op jouw telefoon de muziek af die je graag wilt horen, bijvoorbeeld via Spotify of in een podcast. Selecteer op de Daily Logix Bluetooth FM Transmitter een vrije FM-frequentie en stel ook de autoradio op in. Op die manier kun je luisteren naar jouw favoriete muziek, door op een draadloze manier verbinding te maken.
Voor muziek in hoge kwaliteit en voor geweldige gesprekken, dankzij de handsfree carkit die je op deze manier automatisch hebt geïnstalleerd. Zodat jij en de ander elkaar goed kunnen verstaan, en jij ook onderweg veilig kunt bellen. 

Exilien Draadloze FM transmitter

Zin in een leuke roadtrip en daarvoor jouw autoradio verbinden met je mobiele telefoon? Gebruik de Exilien Draadloze FM Transmitter, als er geen AUX-aansluiting of bluetooth beschikbaar is. Zodat je toch draadloos kunt streamen, met allerlei aansluitmogelijkheden op het apparaat.
De FM-transmitter voor in de auto stel je in op een vrije FM-frequentie. Met de autoradio op dezelfde frequentie hoor je de muziek die je wilt afspelen. Op de Exilien Draadloze FM Transmitter zitten aansluitingen voor een micro-SD-kaart en voor AUX via een 3,5mm jack. Bovendien kun je verbinden via bluetooth, om helemaal draadloos naar jouw muziek te luisteren.
Bovendien kun je de USB-poort op de Exilien Draadloze FM Transmitter gebruiken om jouw telefoon of een ander apparaat op te laden. En navigeer je met jouw mobiele telefoon? Je hoort de stemnavigatie via de autoradio, zodat je altijd precies weet waar je naartoe moet. Op een vergelijkbare manier kun je ook handsfree bellen en zelfs gebruik maken van Siri of de Google Assistent, zelfs als je een oude autoradio hebt van ver voor die periode. 

WISEQ Bluetooth transmitter & receiver

De WISEQ Bluetooth Transmitter & Receiver maakt van jouw autoradio een bluetooth-ontvanger, ook als het apparaat daar zelf nog niet over beschikt. Dat betekent dat je voortaan kunt luisteren naar jouw favoriete muziek, door verbinding te maken met jouw smartphone. Je gebruikt een 3,5mm jack-aansluiting in de AUX-aansluiting op de autoradio. Daarin steek je de WISEQ Bluetooth Transmitter & Receiver, die ontzettend klein en licht van gewicht is. 
Dankzij de ondersteuning voor A2DP-audio kun je daar in high definition naar luisteren. Het garandeert een goede geluidskwaliteit in de auto, op het moment dat je jouw muziek via bluetooth naar de WISEQ Bluetooth Transmitter & Receiver streamt. Vanaf jouw smartphone of een ander apparaat. Bijvoorbeeld als je onderweg wilt luisteren via Spotify, naar een podcast of naar internetradio die je via het mobiele apparaat afspeelt.

 
Wellicht ook op zoek naar een telefoonhouder voor in je auto? Bekijk hier de meest populaire telefoonhouders voor in de auto. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden