Alles over Pjur glijmiddellen

Alles over Pjur glijmiddellen

Alles over Pjur glijmiddellen
28 september 2022

Pjur produceert en levert premium glijmiddellen met uitstekende smeereigenschappen. Dit merk wordt vaak door gebruikes aangeschaf en staat bekend om de kwaliteit, prettige ervaringen en hoge scores van gebruikers. 
Je kunt Pjur glijmiddelen perfect gebruiken voor seks, masturbatie en bij het gebruik van seksspeeltjes. 
De formule op waterbasis blijft lang vochtig. Dit glijmiddel is niet plakkerig en voelt prettig aan voor de huid. Het is dermatologisch getest op huidverdraagzaamheid.

pjur - Origineel glijmiddel - 250 ml - 1 stuk : Amazon.nl: Gezondheid &  persoonlijke verzorging

Er zijn verschillende soorten Pjur glijmiddelen ontwikkeld, zodat er voor elke doelgroep een oplossing is. 
Het totale aanbod van Pjur kun je vinden op Glijmiddelshop.com, dé nr 1 webshop voor hem en haar. Hier vind je ook verschillende hoeveelheden en aanbiedingen, zodat er voor ieder wat wils aanwezig is om online te bestellen en snel en eenvoudig discreet in huis te halen.

Wat en waarom Pjur Aqua

De Pjur Aqua is het meest verkochte glijmiddel van Pjur. Het is op waterbasis (aqua) en kan daardoor goed samen met alle speeltjes. Het glijmiddel bevat geen vetten en is daardoor ook goed voor de huid zonder dat het plakkerig wordt. Een fijn glijmiddel voor optimaal comfort met een neutrale geur en smaak.
De kwaliteit spreekt voor zich en heeft een Excellent beoordeling gekregen van "Stiftung Warentest", een onafhankelijke Duitse consumentenorganisatie. 
De zachte en hoogwaardige formule van deze Pjur Aqua wordt volledig door de huid opgenomen, waardoor een prettig gevoel ontstaat. Het hydrateert, is nooit plakkerig en is vrij van petroleum, olie en parfums, waardoor het zeer zacht is voor uw huid en slijmvliezen. 
Pjur Aqua's ultra zachte en langdurige formule voedt en beschermt tegen een droge, beschadigde huid. Als een CE-gecertificeerd medisch product, is het veilig en geschikt voor dagelijks gebruik. 
Je kunt de Pjur gebruiken voor anaal gebruik, massages, speeltjes en aftrekken. 
Of het nu voor dagelijks intiem genieten is of een regelmatige lichaamsverzorging: Pjur Aqua voelt altijd goed. 

pjur AQUA

Ingrediënten: Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Extra info Pjur Aqua

Premium glijgel op waterbasis - hoogwaardige glijgel (250ml) met uitstekend glijvermogen Je begeleider voor vaginaal en anaal geslachtsverkeer, mastrubatie en seksspeeltjes.
Verzorgt en hydrateert - het glijmiddel op waterbasis blijft lang vochtig, trekt in de huis in en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Blijft lang vochtig zonder te plakken.
Dermatologisch getest  - Pjur AQUA heeft geen aanvullende geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen nodig. Huidvriendelijkheid is dermatologisch getest en goedgekeurd.
Geschikt voor seksspeeltjes en condooms - het product bevat geen olie of vet en is geschikt voor condooms (latex). Omdat het siliconenvrij is, is het geschikt voor gebruik met seksspeeltjes!
100% made in Duitsland - de naam pjur staat sinds 1995 betrouwbaarheid, veiligheid en 'Made in Germany'. De doelstelling van pjur is om de kwaliteit van het (liefdes)leven van mensen wereldwijd te verbeteren.

Pjur Aqua 250 ml 2-pack

Pjur AQUA glijmiddel is een op watergebaseerde formule in twee handige flessen van 250 ml. In totaal dus 500 ml welke snel een eenvoudig kunnen worden besteld en uiteraard discreet thuisbezorgd.
De watergebaseerde formule in pjur AQUA glijmiddel - 250 ml 2 Pack is een CE-gecertificeerd medisch product van de hoogst mogelijke kwaliteit en met het meest hoge gehalte aan gebruikersgenot welke er op dit moment te verkrijgen is op de markt. De huid- en slijmvliesverdraagzaamheid van deze 250 ml 2-Pack zijn dermatologisch zijn bevestigd alsmede de verdraagzaamheid in combinatie met latexcondooms doordat de formule olie- en vetvrij zijn.

Pjur Aqua glijmiddel waterbasis - 2x250ml (2-pack)

- Te gebruiken met latex condooms en seksspeeltjes
- Parfumvrij
- Vocht inbrengend
- Geen voorbehoedmiddel
- Smaak- en geurneutraal is
- Aangeraden voor dagelijks gebruik
- Verzorgt en beschermt de droge en belaste huid
- Volledig in de huid intrekt en laat een zijdeachtig gevoel op de huid achter

Waarom glijmiddel gebruiken?

Je hebt glijmiddel op basis van water, olie en siliconen. Glijmiddel op waterbasis is handig wanneer je een condoom gebruikt. Glijmiddel op oliebasis is vooral prettig voor mensen die geen condoom gebruiken, omdat deze makkelijker kan scheuren. Het glijmiddel op siliconenbasis is extra prettig als je seks hebt onder de douche. Heb je bepaalde allergieën of een gevoelige huid? Kies dan voor een organisch product.
Glijmiddelen kunnen worden gebruikt om de penetratie soepeler (gladder) te laten verlopen. De bloedaanvoer in en rond de vagina zorgt ervoor dat er fijne druppeltjes vocht door de vaginawand lekken en zo de gehele vulva bevochtigen. Glijmiddel kan de seks een stuk fijner en minder pijnlijk maken. Hoe vochtig je vagina wordt, hangt af van hormone schommelingen. Het kan dus zijn dat hij droog blijft, ook al ben je opgewonden. Vooral penetratie kan dan erg pijnlijk zijn. Glijmiddel is dan de oplossing! 
Hoewel je misschien denkt dat glijmiddel vooral handig is voor vrouwen op leeftijd, omdat hun vagina droger is, kan het voor iedereen een fijn hulpmiddel zijn. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op de 3 vrouwen weleens pijn tijdens de seks ervaart. Glijmiddel is niet alleen handig voor penetratie, maar ook voor anale seks, een massage of aftrekken. Voor iedere behoefte is er wel een oplossing in de vorm van een speciaal ontwikkelde glijmiddel.

Welke soorten Pjur glijmiddelen zijn er nog meer?

Pjur Original

Het all-round glijmiddel voor maximaal plezier. Pjur Original is de eerste en één van de bestverkopende persoonlijke siliconen glijmiddel ter wereld. Het biedt een aangenaam, langdurig vochtig gevoel, terwijl het uw huid glad en zijdezacht maakt. Pjur Original is supergeconcentreerd en de juiste keuze voor intieme, spannende uren. Als een veilig en betrouwbaar glijmiddel, belooft Pjur Original een goede tijd. Zoals vanzelfsprekend is het smaakloos en reukloos, en zeer goed voor uw huid. pjur Original is ook ideaal voor een zachte lichaamsmassage, deze ontspant elke gespannen spier. Laat uw verbeelding, fantasieën en verlangens vrij. Probeer het zelf! pjur Original is de beste keuze voor nieuwe gebruikers en liefhebbers tegelijk.

pjur ORIGINAL

Pjur Aqua glijmiddel op waterbasis 

Zoals hierboven uitgebreid beschreven is dit klassieke glijmiddel op waterbasis en kan daardoor goed samen met alle speeltjes. Het glijmiddel bevat geen vetten en is daardoor ook goed voor de huid zonder dat het plakkerig wordt. Een fijn glijmiddel voor optimaal comfort.

Pjur Woman Aqua glijmiddel op waterbasis

Is speciaal voor de gevoelige vrouw. De watergebaseerde formule in pjur® AQUA (glijmiddel) is een CE-gecertificeerd medisch product van de hoogst mogelijke kwaliteit en met het meest hoge gehalte aan gebruikersgenot welke er op dit moment te verkrijgen is.

Pjur Woman - Siliconenbasis Glijmiddel - 100 ml

Pjur Aqua met Panthenol

Dit glijmiddel van Pjur met Panthenol is een premium glijmiddel op waterbasis met een langdurige werking. Pathenol is het werkende ingrediënt dat een voedende en herstellende werking heeft. Ook laat het de huid zijdezacht aanvoelen. Dit glijmiddel is veilig te gebruiken met siliconen toys en plakt niet. Op zoek naar een premium glijmiddel op waterbasis met dat speciale beetje extra? Dat is pjur aqua Panthenol! Geniet van een langdurig glijvermogen en een aangenaam gevoel op de huid. Panthenol werkt verzorgend en herstellend. Werkt vochtinbrengend en duurzaam verzorgend voor de huid.

Pjur Aqua - Glijmiddel met Panthenol - 100 ml

Pjur Superhero

Met een extra dosis pjur-gevoel voor iedereen die meer wil. Prestatieverhogende Ginkgo-extracten zijn verwerkt met het derde natuurlijke ingrediënt in de speciale productserie ter stimulatie. Het premium glijmiddel op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor mannen die hun kracht willen benutten en verlengen. Ginkgo wordt met name in de Chinese geneeskunde al eeuwenlang gebruikt en wordt gewaardeerd om het verbeteren van de bloedcirculatie. Het staat synoniem voor groei, kracht en energie. pjur superheld heeft een versterkend en versterkend effect.

Pjur Superhero - Delayspray - Stel je Zaadlozing Uit - 20ml

Pjur Backdoor comfort glijmiddel

Is een glijmiddel op waterbasis, die speciaal is ontwikkeld voor intense anale sex. De toevoeging van Hyaluronic zuur met extra vochtinbrengende eigenschappen vormt kleine water kussentjes om het glijvermogen extra te ondersteunen. Dit op water gebaseerde glijmiddel Pjur Backdoor Comfort Slide (voor anaal gebruik), dat bijna aanvoelt als silicone, een zeer langdurig glijvermogen heeft en toch alle voordelen van water heeft. Het glijmiddel is niet kleverig en smaak- en reukloos.
Door de hoge concentratie is BACK DOOR Comfort Water Anal Glide bijzonder goed geschikt voor intensieve anale seks en ook voor alle erotische speeltjes.

Pjur Back Door Glide - Anaal Glijmiddel - 100 ml

Alternatieve glijmiddelen voor Pjur?

Indien je op zoek bent naar een alternatief glijmiddel voor Pjur met wel minimaal dezelfde kwaliteit, dan wordt aangeraden om de producten van Liquid Silk en/of ID Glide eens te bekijken en proberen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden