Hoe kun je anoniem seksspeeltjes kopen?

13 mei 2019

Hulpmiddelen voor onder de lakens, de nieuwste willie's ofwel speelgoed voor volwassenen. Wie je ook in de buurt belt of bezoekt, de kans is groot dat je geen fatsoenlijke selectie seksspeeltjes zult vinden in een winkel. Hoewel de meeste fysieke winkeliers meestal niet zo enthousiast zijn om seksspeeltjes in te slaan, bieden online winkels u doorgaans graag een brede selectie aan. Mits je weet wat je moet kopen en waar  je moet kopen. Maar hoe weet je nou of de online aanbieder betrouwbaar is en de bestelling discreet bij je bezorgd? Hieronder lees je waar je op moet letten alvorens de eerste online bestelling een feit is.

Controleer vooraf op giftige materialen in het gewenste seksspeeltje

Het eerste waar je op moet letten bij online aankopen, is dat er bepaalde soorten materiaal zijn die je moet vermijden bij de aanschaf van het speeltje dat je van plan bent te plaatsen op of in gevoelige lichaamsdelen. Hoewel er tal van online sites zijn die legitieme bedrijven runnen, is er niet veel regelgeving over welke chemicaliën er wel en niet kunnen en mogen worden gebruikt in speelgoed voor volwassenen. Dit betekent dat zelfs betrouwbare sites 'nieuwigheden' kunnen verkopen die ongezond zijn voor je lichaam.
In het kort; probeer PVC-speelgoed met ftalaten te vermijden. Ftalaten kunnen behoorlijk slecht zijn voor je gezondheid, vooral als ze gedurende een lange periode worden gebruikt. In sommige gevallen kun je niet-giftige kunststoffen krijgen. Ideale alternatieven zijn siliconen-, metalen- of glazen speelgoed. Deze zijn vaak iets duurder, maar het is de moeite waard op de lange termijn.
Als het gaat om het identificeren van speelgoed met twijfelachtige toxiciteit, dan is het advies om rekening te houden met de geur - als u online winkelt, moet u uw items zeker eerst controleren voordat u ze krijgt. PVC-speelgoed heeft de neiging een ​​chemische geur te hebben en te behouden. Doorzichtig speelgoed heeft ook een grotere kans om van ongezonde kunststoffen te zijn gemaakt.

Wat u moet weten van materialen van vibrators en seks speeltjes.

Vind veilige online winkels

Niet alle online winkels zijn veilig en betrouwbaar. Als je weet wat je wil kopen en zeker weet dat het seksspeeltje is gemaakt van veilig, niet-giftig materiaal, moet je nog steeds een betrouwbare online winkel zien te vinden. Gelukkig bestaat het internet lang genoeg om betrouwbare websites te kunnen vinden die jouw product veilig en discreet bezorgen.
Hieronder websites / online winkels gespecialiseerd in seksspeeltjes welke op basis van onderzoek op internet (onder andere reviews, website, eigen ervaringen) zijn aan te raden:

De lijst eindigt hier ook niet. Als je op zoek bent naar meer opties of er juist achter wil komen of een website betrouwbaar is, is het advies om op internet te zoeken naar reviews over een bepaalde online winkel.

Discretie en anonieme bezorging van seksspeeltjes

Zelfs de meest comfortabele en ruimdenkende persoon wil waarschijnlijk niet dat een doos met "Willie's Dildo en Vibrator Paleis" in grote letters voor de deur verschijnt. Gelukkig zijn de meeste grotere winkels zich hiervan bewust en bieden ze een discrete verzending.
Winkels hebben verschillende benaderingen van dit beleid. Sommige winkels zijn vanaf het begin tot het einde zo discreet mogelijk en presenteren zich zelfs als online als beauty- of gezondheidsproducten winkel. Anderen zijn misschien veel botter tijdens het winkelen, maar verzenden pakketten wel met onopvallende labels.
Wanneer je op een site winkelt, controleer je de "veelgestelde vragen" of bekijk je de pagina met beleid voor verzending en discretie.

Zodra je het vermelde beleid hebt gevonden, dan kan het geen kwaad om toch recensies of feedback van klanten te checken. Amazon, bijvoorbeeld, is meestal best tevreden over hun discrete verzending, maar soms kan het zo zijn dat er bij hen één of twee buttplugs doorheen glippen, valt te lezen op review pages. Hoewel deze beoordelingen kunnen helpen bij het vinden van winkels die niet altijd aan hun beleid voldoen, benadrukt het ook een simpele waarheid: je neemt een heel klein risico, wat je ook doet. Als je de garantie wilt dat echt niemand het ziet, dan kun je altijd een postbus instellen.

 


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites