Wat is Gun Oil en waarom Gun Oil glijmiddel gebruiken?

Wat is Gun Oil en waarom Gun Oil glijmiddel gebruiken?

24 december 2022

Misschien wel het beste glijmiddel op waterbasis dat er bestaat, de Gun Oil H2O. Het heeft de eigenschappen van een silicone glijmiddel maar is echt op waterbasis en daarom uitstekend te gebruiken in combinatie met condooms, latex en sextoys. Het vlekt niet en is makkelijk te reinigen. Dit glijmiddel op waterbasis zorgt voor uitstekende smering en bevat daarnaast vitamine E en Aloë Vera, wat huidirritatie helpt voorkomen. Een paar druppels zijn genoeg, het gaat lang mee en droogt niet snel op.

Gun Oil H2O
Daarnaast is er de siliconen variant van het merk Gun Oill welke condoomvriendelijk en hypoallergeen is. Deze bevat ook het vitamine E en Aloë Vera om huidirritatie te voorkomen. Eén keer Gun Oil en je wilt nooit anders meer. 
Andere varianten die worden geleverd zijn de hybride gel en masturbatiecrème.

Wat is Gun Oil en wat maakt het het beste glijmiddel ter wereld?

Gun Oil is een glijmiddel dat speciaal is ontworpen voor gebruik tijdens seks. Het is gemaakt van hoogwaardige, medicinale kwaliteit ingrediënten en is bedoeld om de gebruiker een soepele en comfortabele ervaring te bieden. Gun Oil is ook gemaakt om langdurig te blijven werken en is gemakkelijk afwasbaar. Het is aanbevolen om het glijmiddel te gebruiken met condooms om infectierisico's te verminderen. Als je overweegt om Gun Oil te gebruiken, is het aan te raden om de instructies op de verpakking te lezen en ervoor te zorgen dat je het product op de juiste manier gebruikt.

Wereldwijd worden de glijmiddelen van GunOil H2O als één van de beste gezien, dit komt onder meer door de eigenschappen van het product, het zorgvuldig doorontwikkelen van dit glijmiddel in combinatie met de zeer goede reviews en ervaringenover de hele wereld van gebruikers. 
Met name het assortiment op waterbasis, maar met de eigenschappen van siliconen, zorgt voor een uniek en uitstekend product, welke je hierdoor kunt gebruiken voor diverse onderdelen in bed.
Daarnaast is er dus rekening gehouden met de gevoelige huid in de vorm van o.a. vitamine E en heb je slechts een paar druppels nodig die niet snel opdorgen.
Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de verkoop van de Gun Oil H2O glijmiddelen gigantisch is en eigenlijk in alle goede erotische (web)winkels in de schappen ligt.

Gemaakt van de beste ingrediënten en altijd vrij van parabenen en glycerine, biedt Gun Oil de langste en meest consistente glijdende beweging die een man kan krijgen. De hoogwaardige glijmiddelen zijn ontworpen op siliconenbasis, waterbasis, hybride gel en masturbatiecrème om aan alle behoeften in de slaapkamer te voldoen. 
Of je nu solo bent of met een enthousiaste partner, Gun Oil levert altijd een zeer bevredigende seksuele ervaring terwijl het de vitale uitdrukking van mannelijke voldoening verhoogt.

Welke soorten Gun Oil zijn er?

Zoals hierboven beschreven heb je dus de waterbasis variant (Gun Oil H2O) en de siliconen variant (Gun Oil). Deze glijmiddelen zijn er in verschillende hoeveelheden, te weten.

Gun Oil Siliconen

De meest populaire formule en het product dat Gun Oil tot een begrip heeft gemaakt. Het is gemaakt van een gepatenteerde siliconenmix van drie moleculen die ultrageconcentreerd, ongelooflijk glad en waterbestendig is. Het breekt niet af en droogt niet uit. Er is vitamine E en aloë vera toegevoegd om wrijving te minimaliseren en weefsels te beschermen en te herstellen.


- Hypoallergeen
- Waterafstotend
- Versterkt met speciale plantenextracten
- Veilig voor de meeste niet-poreuze speeltjes
- Ongeparfumeerd
- Zonder smaak
- Glycerine vrij
- Vrij van parabenen

Gun Oil H2O

De hoogste kwaliteit glijmiddel op waterbasis die je kunt kopen. Het betreft een gezuiverd glijmiddel op waterbasis dat lichtgewicht is, lang meegaat en opmerkelijk soepel is. Ginseng- en Guarana-extracten zijn toegevoegd om de doorbloeding en gevoeligheid te verhogen, en extracten van Aloë Vera en Haver om irritatie te minimaliseren en weefsels te helpen herstellen.


- Gezuiverd op waterbasis
- Hypoallergeen
- Veilig voor alle speeltjes
- Versterkt met speciale plantenextracten
- Glycerine-vrij
- Vrij van parabenen
- Ongeparfumeerd
- Zonder smaak

Gun Oil Force Recon

Deze revolutionaire, speciale hybride siliconengel is gemaakt om het langdurige glijden van siliconen te bieden met de gemakkelijke reiniging van een formule op waterbasis. Het is dik en druipt niet, maar met een luxueuze, gladde textuur, perfect voor anaal, speeltjes en masturbatie.


- Geconcentreerde water/siliconen hybride
- Hypoallergeen
- Veilig voor de meeste niet-poreuze speeltjes
- Flip-top, gemakkelijk te doseren tube
- Glycerine-vrij
- Vrij van parabenen
- Ongeparfumeerd
- Zonder smaak

Gun Oil voor speeltjes

Ben je dol op spelen met speeltjes? Zo ja, dan is de  nieuwe Gun Oil Toy glijmiddel op waterbasis precies wat je zoekt. Toy is de revolutionaire lichtgewicht gel die net dik genoeg is om te blijven waar je hem neerzet waardoor hij geweldig is voor spelen met speelgoed, wederzijdse masturbatie en anale gemeenschap. Er is grapefruitzaadextract toegevoegd om je slaapkamerspeelgoed schoon te houden.


- Gezuiverde gel op waterbasis
- Hypoallergeen
- Veilig voor al het speelgoed
- Glycerine-vrij
- Vrij van parabenen
- Ongeparfumeerd en zonder smaak
- Grapefruitzaadextract toegevoegd voor antimicrobiële voordelen
- Voorheen Gun Oil Gel

Gun Oil crème

Deze hybride crèmemix op waterbasis voelt aan als zijde op je lichaam met 5% siliconen toegevoegd om het zo lang mee te laten gaan als je wilt. Iets dikker dan de reguliere Gun Oil glijmiddelen op water- of siliconenbasis,. Is ook populair voor voorspelmassage.


- Gezuiverd op waterbasis
- 5% siliconen toegevoegd
- Hypoallergeen
- Veilig voor al het speelgoed
- Glycerine-vrij
- Vrij van parabenen
- Ongeparfumeerd 
- Zonder smaak

Gun Oil tactical crème

Tactical Cream is de nieuwe masturbatiecrème op waterbasis die kant-en-klaar is wanneer je maar wilt. Deze nieuwe formule begint razendsnel waardoor je die soepele strijkactie krijgt, direct uit de pot. Perfect voor solo-actie en masturbatiespeelgoed. Er is slechts een vleugje siliconen toegevoegd om de huid ultrazacht en glad te laten aanvoelen.


- Voor supersnelle solo-actie voor de man die veel onderweg is.
- Op waterbasis met slechts een vleugje siliconen voor een ultrazachte huid.
- Ongeparfumeerd en smaakvrij voor een natuurlijke, bevredigende ervaring.
- Deze romige formule druipt nooit, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt.
- Ideaal voor afwisselend gebruik, zoals spelen met masturbatiespeelgoed en massage. 
- Alleen voor uitwendig gebruik; niet condoom compatibel.

Gun Oil Stroke 29

Dit glijmiddel begint dik, luxueus en romig. Dan, terwijl je eraan werkt, begint de formule energie van wrijving en lichaamswarmte te absorberen en verandert rond de 29e slag in een heldere, ultragladde vloeistof voor een superlange glijpartij. Je zult de verandering voelen terwijl het gebeurt en je naar een geheel nieuw niveau van zelfgenoegzaamheid wordt gebracht. De Vitamine E en Aloë Vera zijn toegevoegd om irritatie te minimaliseren, de huid te verzachten en weefsels te beschermen. Zie wat de 29e slag voor jou in petto heeft!


- Dikke, niet-vette formule
- Op waterbasis en verrijkt met natuurlijke oliën
- Speciale plantenextracten toegevoegd
- Vrij van parabenen
- Ook te gebruiken voor massage
- Vlekt niet
- Ongeparfumeerd
- Niet bedoeld voor geslachtsgemeenschap of condoomgebruik

Gun Oil Shine

De nieuwe verbeterde formule! Houd je slaapkamerspeelgoed schoon om ervoor te zorgen dat je intimiteit gezond en veilig is. Deze unieke schuimformule blijft waar je hem neerzet en bedekt je speeltje gelijkmatig om een volledige schoonmaak te garanderen. Veilig voor gebruik op alle voorwerpen van latex, rubber, siliconen en glas, en zal speelgoed nooit uitdrogen of beschadigen. Het  flesje gaat 50% langer mee dan andere reinigingssprays.


- Eenvoudig schuim aanbrengen
- Geur- en pigmentvrij
- Veilig voor al het speelgoed
- Zonder alcohol, glycerine, parabenen
- Afwasbaar met water en zeep
- Nieuwe verbeterde formule

Waar koop je Gun Oil glijmiddelen?

Wereldwijd kun je het product op veel plekken kopen. Wanneer we kijken naar Nederland en de online aanbieders, dan raden wij de volgende 3 webshops, gespecialiseerd in glijmiddelen, aan.

1. Glijmiddelshop.com

2. Bol.com

Gun Oil Gleitmittel Water (H2O). : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke  verzorging

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden