Bent u op zoek naar een mooie en goedkope damesfiets online of wil u toch liever de damesfiets in het echt bekijken? Dat is allemaal mogelijk bij 123DamesFietsen! Naast de webshop van 123Damesfietsen kan u natuurlijk ook naar de showroom te Eindhoven gaan. Speciaal voor u hebben wij namelijk goedkope damesfietsen van verschillende merken in verschillende soorten en maten. 123Damesfietsen heeft een groot assortiment Stadsfietsen, Transportfietsen, Moederfietsen, Omafietsen en Toerfietsen.


Informatie over 123damesfietsen

• Snelle levering; streven naar 1-3 werkdagen;
• Groot assortiment met een grote voorraad;
• Deskundig advies; klantenservice
• Hoge kortingen tot wel 50%
• Aanbiedingen met incentives voor de klant;
• Afhaalpunt in Eindhoven;
• A-merken in het assortiment.


Artikelen over 123damesfietsen.nl

Wie is 123 fietsen - reviews en ervaringen

123-Fietsen bestaat uit 5 webshops en bestaat al enkele jaren. Ze gebruiken graag de slogan: ‘de meest complete fietsenwebshop van Nederland’. Voor elke ‘doelgroep’ is er een online webshop. Op deze manier kunt u overzichtelijk uw nieuwe fiets vinden. En u kunt de sites combi [...]

123damesfietsen.nl Reviews

 • De site is overzichtelijk en oogt professioneel. Het geeft veel informatie, wellicht teveel (mn de plaatjes die steeds wijzigen). De informatie die onderaan wordt gedeeld is uitgebreid, goed te lezen en helder. Meerdere merken worden aangeboden, maar waar moet ik op letten en hoe bepaal ik welke fiets ik moet kiezen online? Dat wordt me niet direct duidelijk. Eenmaal een fiets uitgezocht maakt het makkelijk qua bestellen. Slechts een paar drukken verder en de fiets zit in de winkelwagen.
  Men pretendeert een uitstekende service te bieden, maar dit kunnen wij niet checken.

  Sterke punten
  - Overzichtelijke website met veel informatie
  - Onderaan heldere, duidelijke en diverse informatie te vinden
  - Komt professioneel en betrouwbaar over
  - Paar klikken maar en de fiets is besteld

  Zwakke punten
  - Beperkt aantal reviews op de site zelf en over de fietsen zelf, dus voor een leek lastig te bepalen welke fiets er gekozen dient te worden.
  - Veel aanbiedingen waardoor de site onrustig wordt en in het teken staat van een kortingspagina?

  Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 123damesfietsen.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.