Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Bij Bakfiets.nl kunt u niet alleen voor bakfietsen terecht. We beschikken over een breed assortiment van standaardfietsen voor dames en heren. Ook hebben we veel verschillende accessoires voor ieder model fiets.


Info bakfiets.nl

Webshop Keurmerk: Nee

Thuiswinkel waarborg: Nee

Type fietsen: (elektrische) bakfietsen

Merken: bakfiets.nl

Levertijd: dealer afhankelijk

Bezorgkosten: dealer afhankelijk

Garantie: Onbekend

Onderhoud/Service: niet inbegrepen

Fysieke winkels: niet rechtstreeks, wel via dealernetwerk


Bakfiets.nl Reviews

 • Website is kort en overzichtelijk en voor mij te beperkt. Weinig informatie en (te) veel foto's. Heb je een fiets uitgezocht, dan dien je deze via een dealer te bestellen. Maar welke, hoe en waarom wordt onduidelijk. Meer info is hier gewenst, m.n. over de fietsen zelf en het bestelproces.

  Sterke punten
  Erg overzichtelijk en focus op een merk en type fiets (bakfiets)

  Zwakke punten
  Info te beperkt Veel foto's, weinig tekst Bestellen via dealer, rechtstreeks niet mogelijk. Hoe of wat verder zou meer toegelicht moeten worden

  Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bakfiets.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.