Bikefactory.nl

D� online fietsenwinkel voor iedereen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan fietsen en fietsaccessoires. Vouwfietsen, elektrische fietsen, fietslampen en sloten, we hebben ze allemaal! Betrouwbaarheid en comfort behoren tot de standaardeigenschappen van onze tweewielers. Onze fietsen worden volledig afgemonteerd en gratis bij jou thuis bezorgd. En dat allemaal met een tempo waar Tom Dumoulin jaloers op zou zijn! Werp een blik op onze webshop en maak een keuze, of kom eens langs bij onze winkel in Utrecht. 125.000 tevreden klanten gingen je al voor!


Extra info

Webshop Keurmerk: Nee
Thuiswinkel waarborg: Nee
Type fietsen: alle types
Merken: Cangoo, Popal, Sensa en Zadelhoff
Levertijd: via PostNL direct na bestelling
Bezorgkosten: gratis vanaf €50
Garantie: Fabrieksgarantie en laagste prijsgarantie
Onderhoud/Service: niet inbegrepen
Fysiekewinkels: Ja, in Maarssen


Bikefactory.nl Reviews

  Bestelling

  Bestelling gedaan voor mijn kleindochter met "vandaag besteld morgen in huis" via bol.com maar geen fietsje en volgens de t&t nog niet eens in het sorteerproces! Storing bij postnl gaf de medewerker van de webshop aan , zelf naar postnl gebeld en daar gaven ze aan dat er niets bekend is over de zending?

  Bezoek website

  De website oogt rustig, professioneel en logisch ingedeeld. Geen fratsen over onnodige reclames. Wel valt het op dat bikefactory vier merken voert mij niet heel bekend in de oren klinken. Ze bieden alle type fietsen aan en de navigatie is zeer vriendelijk. Wat meer info over hoe je bepaalt welke maten e.d. je n odig hebt is wenselijk

  Sterke punten
  Overzichtelijk en oogt rustig zeer goed en prettig navigeerbaar, goede verhouding foto's en teksten. Niet onnodig veel banners.

  Zwakke punten
  Onbekende merken en informatie over hoe je een keuze maakt is te beperkt

Bezoek Bikefactory.nl

Schrijf je eigen review