Bikesplaza.nl

Welkom bij de beste fietsenwinkel in Zoetermeer. Met een ruimte van 800m² biedt Bikesplaza je het grootste assortiment in Zoetermeer. Kom naar de showroom voor een proefrit of bestel je fiets voordelig online. BikesPlaza biedt je het voordeligste assortiment aan elektrische fietsen, stadsfietsen, lifestyle fietsen, racefietsen en kinderfietsen. Om je van het grootste fiets comfort te voorzien werkt BikesPlaza alleen met hoogwaardige merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Flyer, Gazelle, Dutch ID, Trek, Cortina, BSP, Target, Sensa, Alpina en Dutch Ebike.


Extra info

Keurmerk website: Nee
Type fietsen: o.a. stads, race, elektrisch 
Merken: Gazelle, BSP, Cortina, Sensa, Target, Flyer
Bezorgkosten: Ja
Garantie: Ja
Fysieke winkels: Ja, Zoetermeer

 

BikesPlaza is een fietsenhandel, met een ruim assortiment aan fietsen en scooters. Een fietsenhandel met een uitgebreide website en een ruime showroom. Voor een goede fiets, tegen een scherpe prijs, moeten consumenten bij BikesPlaza zijn!


Bikesplaza.nl Reviews

  Top zaak!!

  Mooie Gazelle Esprit gekocht in zoetermeer en deze thuis af laten leveren. Mooie showroom met veel keuze en professionele medewerkers: behulpzaam en kundig! Terplekke bestellen en thuis in den haag laten was geen probleem, wel zo makkelijk voor mij. En ook nog 2 jaar service! Erg tevreden en hierom plaats ik een review ter promotie van bikesplaza.nl

  Sterke punten
  Flexibel, kennis van zaken, klantgericht en service op de fiets!!

  Zwakke punten
  Vooralsnog geen en verwacht ik ook niet

Bezoek Bikesplaza.nl

Schrijf je eigen review