Decathlon.nl

Met een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, tennisschoenen hardloop etc.) en andere sportartikelen, is Decathlon dé grootste sportwinkel van Nederland.
Op deze manier willen ze dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. De prijzen bij Decathlon zijn laag en dit komt onder meer doordat ze de producten zelf ontwikkelen. Daarnaast willen ze het verschil maken door hun passie voor sport. Alle medewwerkers hebben een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je iemand die alles weet van een bepaald product, zodat de consument de juiste, specialistische informatie kan verkrijgen. In totaal bieden ze meer dan honderd verschillende merken aan. Van het bekende Reebok, Nike en Adidas tot de minder, maar kwalitatief zeer goede merken Deuter, Inesis en Opinel.

Welke sporten en artikelen biedt Decathlon aan?

Je vindt momenteel 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Zowel artikelen voor als je net begint met een bepaalde sport alsmede artikelen voor de gevorderden. De producten zijn per sport gesorteerd, zodat het eenvoudig en overzichtelijk is om het juiste sportartikel te vinden. Onder meer bieden ze verschillende producten voor de sporten voetbal, tennis, wintersport, fitness en schaatsen aan.

Kamperen

In de zomermaanden is er een uitgebreid aanbod van kampeerartikelen te vinden in de winkels, zoals slaapzakken, luchtbedden, tenten etc. Hier liggen uiteraard ook de eigen merken van Decathlon. Bijvoorbeeld Quechua, het kampeermerk voor een ultieme kampeerervaring.

B'Twin fietsen

Wereldwijd staat Decathlon bekend om haar fietsen van het eigen merk B'Twin met een levenslange garantie. Deze bieden zij, naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, aan en worden gewaardeerd door de consument om de prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn diverse soorten fietsen, te weten kinderfietsen, mountainbikes, een razendsnelle racefiets of een vouwfiets.

Decathlon vestigingen in Nederland

In Nederland zijn er momenteel 16 vestigingen, te weten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Kerkrade, Eindhoven, Apeldoorn, Utrecht Leeuwarden, Breda, Arnhem, Eindhoven, Alkmaar, Best, Tilburg, Enschede, en Roermond. De verwachting is dat er op korte termijn meer sportwinkels zullen volgen.

Hoe koop je online bij Decathlon?

Alle producten die Decathlon in de winkel aanbiedt, zijn ook online te bestellen via hun webshop op Decathlon.nl De prijzen zijn hetzelfde, dus ook de aanbiedingen zijn tegelijkertijd in de winkel zelf of online terug te vinden. De bezorging is bij een bestelling vanaf €50,- gratis.

Decathlon hanteert overal en altijd 365 dagen retourrecht. Dit kan met of zonder Sportpas indien:
- Je niet tevreden bent met jouw aankoop.
- Het product dat je hebt aangeschaft niet past.
- Je de bon hebt van jouw aankopen óf je deze op een Sportpas hebt staan.
- De producten uitgeprobeerd zijn, maar niet intensief gebruikt. Is dit wel het geval dan kunnen wij de kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Reviews over en ervaringen met Decathlon

De reviews worden door een externe, onafhankelijke partij verzameld en op Decathlon.nl gedeeld. In totaal zijn er 4977 reviews met een gemiddelde score van een 8,3

26/2/2019 - Wendy: snelle levering, er was netjes gemeld dat de bestelling waarschijnlijk later zou worden geleverd. Maar hij was netjes op tijd geleverd. Ondanks de kleine verwarring toch top geleverd.

25/2/2019 - Richard: Heldere website met goede informatie. Goed bereikbare winkels (Rotterdam) Vlotte afhaalmogelijkheden. Zeer ruim assortiment Erg vriendelijke prijzen. Meer kleedkamers plaatsen.

23/2/2019 - Teresa: Als het product niet in de winkel aanwezig is kan je het in de winkel bestellen en wordt het gratis bij je thuis bezorgt. De bezorging ging vlot en verliep soepel. Hiervoor een 9.


Extra info

Keurmerk website: Thuiswinkel Waarborg
Type fietsen: Alle
Merken: Diverse
Bezorgkosten: Ja
Garantie: Ja 
Fysieke winkels: Nee


Artikelen over Decathlon.nl

Decathlon.nl Reviews

    Top zaak!

    Bestel altijd online bij decathlon en ben zeer tevreden. Kan bestelling makkelijk retourneren, ook in de winkel vlakbij mij werk. Super snel, eenvoudig en goede service! En breed assortiment. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, service, breed assortiment!

Bezoek Decathlon.nl

Schrijf een review