Binnen de online fietsenwinkel van Decathlon.nl vind je los van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen uiteraard ook erg veel fietsen. Van de populaire b´Twin mountainbikes tot de BFold vouwfietsen, er is letterlijk voor ieder wat wils. De B´TWIN fietsen worden allemaal inhouse ontwikkeld en omdat er zo heilig geloofd wordt in de kwaliteit van deze fietsen, zit er tegenwoordig zelfs een levenslange garantie op het frame! Je vindt op de website alle beschikbare fietstypes met elk hun eigen specificaties waardoor ze perfect uitgerust zijn om hun specifieke taken te verrichten.


Extra info

Keurmerk website: Thuiswinkel Waarborg
Type fietsen: Alle
Merken: Diverse
Bezorgkosten: Ja
Garantie: Ja 
Fysieke winkels: Nee


Artikelen over Decathlon.nl

Wie is Decathlon - reviews en ervaringen

Met een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, tennisschoenen hardloop etc.) en andere sportartikelen, is Decathlon dé grootste sportwinkel van Nederland. Op deze manier willen ze dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. De prijzen bij Decathlon zijn laag en [...]

Decathlon.nl Reviews

  • Bestel altijd online bij decathlon en ben zeer tevreden. Kan bestelling makkelijk retourneren, ook in de winkel vlakbij mij werk. Super snel, eenvoudig en goede service! En breed assortiment. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Snelheid, duidelijkheid, service, breed assortiment!

    Door Marcus op 17 april 2019 Reageer

Bezoek Decathlon.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites