Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en Belgi�. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij Fietsuniek unieke service.


Extra info

Keurmerk aanwezig: Nee
Type fietsen: elektrisch, dames, heren, kinder, bakfiets, vouwfiest en sportieve fietsen
Merken: o.a. Batavus, Alpina, Cortina, Volare, Kalkhoff, BSP, Aldo, Urban Arrow

Bezorgkosten: Ja
Garantie: Ja, fabrieksgarantie
Fysieke winkels: Ja, experience center in Hillegom


Artikelen over Fietsuniek.nl

Fiets kopen bij FietsUniek - reviews en ervaringen

Wie is Fietsuniek Fietsuniek is één van de hardst groeiende online fietsenwinkels in Nederland en België. Uniek zijn staat hoog in het vaandel bij Fietsuniek. Bijna alle soorten fietsen zijn in de online fietsenwinkel verkrijgbaar, van omafiets of kinderfiets tot een complete ele [...]

Fietsuniek.nl Reviews

 • Via fietsuniek.nl onlangs een fiets voor mijn neefje besteld. Was voor mij nieuw om online een fiets te kopen maar na wat research hier terecht gekomen en prima ervaring! Moest even zoeken naar de juiste framemaat maar mbv info op fietsenwinkelsvergelijken.nl is dit gelukt. Vervolgens via supersimpel menu waarin je keuzes moet maken en zo tot je voorkeurs fiets komt en deze besteld. Bezorging ging vlot en service lijkt ook perfect.

  Sterke punten
  Snelle levering die ook nog gratis is
  Makkelijk menu dat je naar de juiste en gewenste fiets leidt


  Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Divers aanbod, snel en betrouwbaar! Had nog een vraag na levering en die is snel en goed beantwoord, aanrader! De site vond ik overzichtelijk en ik had snel de gewenste fiets gevonden. Bestellen was zo gepiept zonder vervelende banners tussendoor.

  Sterke punten
  Snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid vond ik goed. Webwinkel werkt uitstekend en een fiets is gemakkelijk te vinden en te bestellen op fietsuniek.nl

  Zwakke punten
  Tot op heden geen

  Door Joost op 24 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Fietsuniek.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.