Gebruikte en 2ehands autobanden van A-Merken met top kwaliteit vanaf €15,- Vandaag besteld, morgen in huis.


Gebruikteautoband.nl Reviews

 • Ik heb op deze site 2x winterbanden besteld en laten bezorgen bij mijn bandenmontage bedrijf. Daar bleek 1 band lek te zijn geweest en was een prop in geschoten, op foto's van deze band is dat heel duidelijk te zien. Ook was de datum van fabricage van beide banden week 26, jaar 2007. Daar schrok ik van. De bandenmonteur vond het ook niet raadzaam om met deze banden rond te rijden. Uiteindelijk heb ik het geld terug gevraagd en ook ontvangen maar de kosten voor montage ad EUR 30 NIET. Ik had dit vergeten aan te geven en achteraf nog een keer bespreekbaar gemaakt echter daar werd niet meer op ingegaan en dus niet vergoed. Had ik wel verwacht en was wel zo netjes geweest. Zo moet ik nu alsnog 2 winterbanden gaan aanschaffen en wederom montagekosten betalen. Een beetje bedrijf die zijn klanten en zijn aftersales serieus neemt zou hier geen probleem van moeten maken. Echter wellicht ben ik weer te goed van vertrouwen.

  Sterke punten
  relatief gunstige prijs

  Zwakke punten
  zwakke aftersales, te oude banden die ze aanbieden, veiligheid is discutabel hiervan, een band die lek is geweest en gerepareerd

  Door branshar op 5 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Gebruikteautoband.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.