Met testalize.me wordt 100% anoniem getest op 6 soorten drugs in urine. Het is dus geen test om de kwaliteit van drugs aan te tonen! Met deze test wordt aangetoond welke drugs er in het lichaam aanwezig zijn. Het gaat om de volgende drugs: cocaïne, XTC, opiaten, amfetamine, cannabis en alcohol. Deze laboratoriumtest wordt  veel gebruikt door overheden en wordt ingezet in de verslavingszorg, off-shore industrie en het leger.

 


Extra info

WAT KOST EEN DRUGSTEST?

De prijs van een drugstest hangt af van het type test en op welke soorten drugs er getest wordt. Er zijn sneltesten die binnen 15 minuten resultaat geven die vaak goedkoop zijn. Het resultaat verschilt echter van dat van een laboratoriumtest. Een test die in een laboratorium wordt uitgevoerd is betrouwbaarder dan een sneltest en kan bovendien juridisch worden ingebracht als bewijs.  De sneltest kan overigens wel leiden tot de inzet van een laboratoriumtest. Als de sneltest positief is wordt vaak overgegaan tot een laboratoriumtest.

De kosten van een drugstest beginnen vaak bij zo’n 15 euro voor een enkele drugssoort. Een meervoudige test – zoals hier aangeboden wordt – kan oplopen tot honderden euro’s. Een drugstest op basis van haar kan in sommige gevallen wel 500 euro kosten. Op testalize.me hanteren wij een vaste lage prijs van 39 euro (incl btw) voor een test op 6 soorten. Na de analyse volgt een rapport waarbij de gevonden waarden per soort drugs worden gerapporteerd.

WANNEER EEN DRUGSTEST?

Een drugstest kan preventief worden ingezet. Dus als er geen verdenking is. Bijvoorbeeld door steekproefsgewijs medewerkers te testen. Dit gebeurt in de off-shore industrie. Hier worden werknemers jaarlijks – uiteraard op niet-gezette tijden – gecontroleerd op verschillende soorten drugs. Een drugstest kan ook worden ingezet als er wel verdenking is. Iemand die zich verdacht gedraagt in het verkeer kan bijvoorbeeld op drugs worden getest. Testen dient relatief snel te gebeuren. Na een paar dagen is drugs uit het lichaam en niet meer op te sporen in urine. Verder op de pagina kan je zien wanneer drugs uit het lichaam zijn. Via testalize.me moet de urine binnen 72 uur uit het lichaam zijn om de 6 soorten drugs te kunnen aantonen.

VOOR WIE?

Het testen op drugs wordt vooral gedaan in opdracht van werkgevers. Denk aan industrieën als de lucht- en scheepvaart, leger en politie en bijvoorbeeld de petrochemische. Hier is het heel gewoon dat werknemers periodiek een drugstest ondergaan. “Safety first” is het devies en daar hoort ook een clean werknemersbestand bij. Werken onder invloed kan namelijk grote gevolgen hebben. En sinds kort kunnen ook verkeersdeelnemers op de Nederlandse wegen getest worden. Het testen gaat soms met een point-of-care test (sneltest) maar als het echt goed moet gebeuren altijd met een laboratoriumtest.

Deze laboratoriumtest is nu ook verkrijgbaar zonder tussenkomst van professional. Via testalize.me heeft iedereen toegang tot laboratoriumonderzoek om op drugs te testen. Zo wordt de drugstest ook gebruikt in de particuliere verslavingszorg en zijn er organisaties (bijvoorbeeld verenigingen) die hun leden in geval van verdenking kunnen testen. Met testalize.me blijven opdrachtgevers en getesten anoniem.

OP WELKE DRUGS TESTEN?

Er zijn veel verschillende soorten drugs. En niet allemaal zijn ze illegaal. Sommige drugs zijn legaal maar ze zijn wel degelijk verboden om te gebruiken in een professionele setting. Zo zijn alcohol en marihuana in Nederland legaal maar absoluut verboden om te nuttigen (of van onder invloed te zijn) als je bijvoorbeeld in de luchtvaart werkt. En in sommige industrieën betekent onder invloed zijn ontslag op staande voet. De meest voorkomende drugs zijn XTC, cocaïne, alcohol en marihuana. Op deze drugs wordt dan ook vaak getest. Alcohol lijkt onschuldig maar wordt altijd meegetest. Testen kan in dit geval tot 3 dagen na mogelijk gebruik. Andere drugs, zoals GHB, moet je sneller opsporen. Dit maakt het testen veel lastiger. Zo moet GHB binnen 12 uur getest worden. Dat is vaak lastig, waardoor er te vaak helemaal niet op getest wordt.

Door met urine te testen blijft de test betaalbaar. Wel moet de urine relatief snel worden afgenomen. Bij ons dus binnen 72 uur. Als je gaat testen met haar (plukjes uiteinden) kan er veel langer terug worden gekeken in de historie van mogelijk drugsgebruik. Het grote nadeel is dat dit zeer duur is. Niet voor niets kiezen veel organisaties voor de urine. Met urine zijn vrijwel alle drugs op te sporen. Het hangt er alleen vanaf op welke parameters geanalyseerd wordt. Vaak wordt bij een drugstest gekozen om de meest gebruikte drugs te testen. Dit heeft uiteraard te maken met de kosten.

HOE LANG ZIJN DRUGS TE TESTEN?

Alle drugs zijn op te sporen, het ligt alleen aan de type test of dit ook gebeurt. Er moet vaak specifiek naar een bepaalde stof worden gezocht in urine en dit gebeurt niet altijd. Op de meest gebruikte drugs wordt vaak standaard getest. Niet alle drugs zijn even lang aantoonbaar in urine of bloed. Het testen op drugs hangt af van hoe lang bepaalde stoffen in je lichaam blijven. Zo is GHB dus heel snel uit het lichaam en daarom lastig op te sporen. Cannabis is weer veel langer aan te tonen. Drugs zijn langer in urine aan te tonen dan in speeksel. Vandaar dat op testalize.me met urine wordt getest. Onderstaand overzicht laat zien hoe lang drugs aan te tonen zijn na gebruik.

Alcohol: 2 tot 5 dagen
Cannabis: 5 tot 28 dagen (afhankelijk van het gebruik)
Cocaïne: 3 tot 8 dagen (afhankelijk van het gebruik)
XTC: 3 dagen
Amfetamine: 3 dagen
Paddo’s: 2 dagen
GHB: 12 uur
LSD: 2 dagen
Opiaten (Heroïne, Morfine): 3 dagen
Opium: 3 dagen
Methadon: 3 dagen
Mescaline: 3 dagen
PCP: 2 dagen
Khat: 1-3 dagen
Truffels: 3 dagen

De meest drugs zijn na een week niet meer in urine op te sporen. Met de testalize.me drugstest wordt getest op 6 soorten drugs: alcohol, cannabis, XTC, cocaïne, opiaten en amfetamine (speed).

ONLINE BESTELLEN

Een DRUGSTEST kan je eenvoudig online bestellen en zo morgen al testen. Het testen is op basis van urine. Die urine kan tot 72 uur na mogelijk drukgebruik worden afgenomen. De urine wordt opgestuurd in de meegeleverde retourbox. Daarna volgt de analyse in het laboratorium en na 48 uur (na ontvangst in het lab) kan de uitslag met een unieke code worden opgevraagd. Een DRUGSTEST online bestellen doe je bij testalize.me.


Testalize.me Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Testalize.me.

Bezoek Testalize.me

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.