Reviews van deze auteur

Malafide bedrijf

Review over Ledshop-groenovatie.com

erschrikkelijke service van een verschrikkelijk bedrijf. Lampen zijn van Aliexpress-kwaliteit. Binnen twee weken waren al 6 van de 7 lampjes kapot. Vandaag heeft ook nummer 7 het leven gelaten. Contact op proberen te nemen met de klantenservice. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar ondanks dat op hun website staat dat dit tot 22:00 's avonds kan. Net gebeld met ene Sabine, die halverwege het gesprek de telefoon ophing omdat zij slechts een "telefoniste" is, en niet tot de klantenservice behoort. Waarom staat dit telefoonnummer dan onderin jullie e-mails?
Het enige wat ons continu beloofd wordt is dat er per mail contact opgenomen wordt. Ondertussen zijn we al drie weken verder en hebben we nog niemand gesproken. Per mail krijgen wij dagelijks een nieuwe vraag. Zo willen ze foto's zien, en beschuldigen zij ons ervan dat wij de lampjes verkeerd hebben gebruikt. Nergens bij de aanschaf van de lampjes is duidelijk gemaakt dat zij alleen maar op vrijdagen tussen 12:00 en 01:00 tijdens een volle maan gebruikt mogen worden. Maar volgens Arvid van de klantenservice is dit wel degelijk zo. Wij hebben nu allang lampen van een ander merk gekocht en erin gehangen en hebben nergens problemen mee. Arvin, de lamp brandt zelfs op maandagen 😉
Mocht iemand dit lezen, want ik begin überhaupt te betwijfelen of dit malafide bedrijf wel bestaat, wij zouden graag ons geld terug willen en de lampen die we nog niet gebruikt hebben terug willen sturen. Ook voor een refund. Voor mensen die zich afvragen of je hier moet bestellen: bespaar je geld en ga liever direct naar ome Ali.
Arvid, ons ordernummer is 237221. Doe er wat leuks mee.

Sterke punten
Gratis pen

Zwakke punten
Klantenservice bestaat niet

reacties: