Top 10 beste kunstkerstbomen

Top 10 beste kunstkerstbomen

20 november 2020

Waarom zou ik eigenlijk geen kunstkerstboom aanschaffen en wat zijn eigenlijk de beste kunstkerstbomen en waar koop ik die? Dit zijn vragen die steeds vaker voorkomen, aangezien een kunstkerstboom duurzaam is, geen jaarlijks vervoer behoeft, geen naalden uitval heeft en nog veel meer voordelen heeft ten opzichte van een traditionele kesrtboom. De eerste vraag is hiermee dan ook deels beantwoord. Echter is het wel van belang om bij de aanschaf van een kunstkerstboom goed op diverse zaken te letten. Welke dit zijn lees je in de blog "Een kunstkerstboom kopen, waar op te letten?".
Wanneer je weet waar je op moet letten en voor ogen hebt wat voor soort kunstkerstboom je wil en ook de grootte hebt bepaald, dan is het tijd om online een geschikte boom uit te gaan zoeken.
Er zijn tegenwoordig veel online aanbieders die pretenderen de beste en mooiste bomen te kunnen leveren voor de beste prijzen. Helaas gaat deze vlieger ook hier niet op en voldoet een groot deel ook niet aan de verwachting de consument. Zo ook in ons geval - wij kregen een lullige boom die er goedkoop uitzag en schuin stond terwijl wij een flink bedrag hadden neergeteld om de ouderwetse kerstboom uit het bos te vervangen door een namaak - waardoor wij verder onderzoek hebben gedaan. onze ervaringen delen wij graag met anderen om te voorkomen dat ook zij teleurgesteld worden in juist deze mooie en bijzondere tijd van het jaar. Met kerstmis wil je namelijk alles netjes, verzoorgd en gezellig hebben staan en een boom die niet aan de verwachtingen voldoet is het laatste wat men wil. 
Uiteindelijk hebben wij een zeer mooie kunstkerstboom weten te vinden welke inmiddels al jaren in december trouw in de woonkamer staat. Deze kerstboom (aanbieder) hebben wij na veel research en ervaringen weten te bemachtigen. Alle opgedane kennis is samengevat in onze top 10 beste kunstkerstbomen voor een onvergetelijke Kerst, zoals het hoort.

Pin op Kerst: Kunstkerstboom | Gadero
De top 10 met beste kunstkerstbomen is zorgvuldig opgesteld, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Je krijgt echt wat er belooft wordt en zelfs meer dan dat. Om goed te kunnen vergelijken is er onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de kerstbomen, maar ook de garantie van de producent en leverancier. Daarnaast zijn eigen ervaringen, onafhankelijke reviews, klachten en prijs/kwaliteit onderdeel geworden van de lijst welke uiteindelijk heeft geresulteerd in de beste en mooiste kunstkerstbomen, en wordt hieronder gedeeld. Doel is om teleurstellingen te voorkomen en snel en eenvoudig de meest passende boom te vinden en te bestellen.

Top 10 kunstkerstbomen

1. Washington Deluxe 180 cm - €129,-

De Washington Deluxe is één van de meest exclusieve kunstkerstbomen met een uniek design! Kenmerkend van deze kunstkerstboom zijn de wat spitsere takken en dat de takken doorlopen tot aan de bodem toe. Deze kunststof kerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Door de sterke takken kunt u gemakkelijk veel versieringen in de Washington Deluxe PVC hangen.
Door de scharnierconstructie is de kunstkerstboom gemakkelijk en snel op te zetten. De kunstkerstboom bestaat uit 3 delen; de top, een middengedeelte en de onderkant. De takken zitten al vast aan de stam en hoeft u niet stuk voor stuk in te steken.
De Washington Deluxe LED - FBU (Snelle Opbouw) kunstkerstboom is verlicht met 250 warme LED lampjes, en is snel en gemakkelijk op te zetten. De bedrading van de LED verlichting is geïntegreerd in de stam van de kunstkerstboom en wordt aangesloten met een voetschakelaar. Uiteraard voldoet deze vol uitziende kunstkerstboom pvc aan de gestelde brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2).

Kunstkerstboom Washington Deluxe PVC Warm LED - FBU - 180 cm

2. Washington - 180cm - Smart Adapter

De kunstkerstboom Washington Promo met Smart Warm LED verlichting is een topkwaliteit kunstkerstboom voor een scherpe prijs en wordt verlicht met geintegreerd Smart warm 250 LED lampjes. Deze kunstkerstboom is snel en gemakkelijk op te zetten. De Washington kunstkerstboom met Smart warm LED lampjes is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en door de sterke takken kan er gemakkelijk veel versiering in worden gehangen.
Deze kunstkerstboom wordt aangesloten met een voetschakelaar. De Smart warm LED lampjes zijn mooi verdeeld over de gehele boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken.
De scharnierconstructie maakt de kunstkerstboom Washington met Smart warm LED verlichting eenvoudig op te zetten. De kunstkerstboom bestaat uit 3 delen; de top, een middengedeelte en de onderkant. De takken zitten al vast aan de stam en hoef je niet stuk voor stuk in te steken.

3. Excellent Trees LED Stavanger - €199,-

De luxe Stavanger kerstboom green van het merk Excellent Trees® is een mooi gevormde kerstboom met een natuurlijke uitstraling. De boom ziet er mooi vol en exclusief uit. Deze kerstboom is 180 cm hoog met een diameter van 110 cm en heeft 695 takken. De 350 LED lampjes zijn al verwerkt in de takken en geven een warm en sfeervol licht. Een buitengewoon mooie kerstboom voor een super scherpe prijs.
Door het paraplusysteem is deze kerstboom zeer gemakkelijk op te zetten. De kerstboom bestaat uit 2 delen en een voet, je hoeft deze enkel op elkaar te zetten waarna je de takken nog dient uit te vouwen zodat de kerstboom de perfecte look krijgt. Deze kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Dit zorgt ervoor dat de boom er vol en dicht uit ziet. De zijtakken zijn mooi afgewerkt en hebben een bruine nerf wat zorgt voor een natuurlijk effect.

4. Macallan Pine 185cm - €189,-

De Macallan Pine is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden. De kunstkerstboom heeft zowel naalden van PVC als van PE. De takken varieren van lengte waardoor de kerstboom niet 'te perfect' wordt en een zeer natuurlijke uitstraling krijgt. De echte variant van de Macallan Pine is de Picea abies kerstboom. Deze wordt in de volksmond ook wel de gewone (groene) kerstboom genoemd. Deze kunst kerstboom is absoluut de beste immitatie van de Picea abies die op dit moment verkrijgbaar is. Hij is zo sierlijk en mooi dat kerstdecoratie bijna onnodig is.

Kunstkerstboom Macallan Pine 185cm
Kenmerken Macallan Pine:

 • hoogte: 185 cm
 • breedte: 127 cm
 • kleur: groen
 • aantal zijtakjes/toppen: 1748 stuks
 • naalden: kort
 • materiaal: stalen takken, zachte PVC naalden
 • scharniertakken
 • 10 jaar garantie
 • inclusief standaard

5. Triumph Tree Tuscan - 185 cm

De Tuscan kunstkerstboom is mooi vol, met zijtakken die bijna tot aan de grond komen. De Tuscan heeft daardoor een prachtig model. Deze kunstkerstboom vormt het hart van de Triumph tree basis collectie, de kunstkersbomen die zich onderscheiden door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De kerstboom is gemaakt van de kwalitatief mooie materialen, netjes afgewerkt en is elk jaar weer even mooi en gemakkelijk op te zetten. Het opzetten van deze boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken. Deze kunstkerstboom heeft 488 takjes.

6. Spitsbergen Premium Smart - vanaf €199,-

De Spitsbergen PE / PVC Premium Smart - LED is een natuurlijke uitziende kunstkerstboom. Dit komt door de mix van hoogwaardig PE & PVC materiaal. Deze kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben.
Deze kunstkerstboom verlicht met 450 warm LED-lampjes en is snel en gemakkelijk op te zetten. Tevens in 2017 door het Algemeen Dagblad uitgeroepen als best getest in de categorie "Aanraders boven de € 100,-".
Deze kunstkerstboom Spitsbergen PE / PVC Premium Smart - LED zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt. Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle LED lampjes op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de boom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je boom. Het lastigste klusje is dus al gedaan!

Kunstkerstboom Spitsbergen PE / PVC Premium Smart - 450 LED Lampjes - 210 cm

7. Nordman Kunstkerstboom - 180 cm 

Deze Nordman is een model uit de classics range, de kern van collectie bomen. De buitenste takjes hebben harde naalden waardoor deze kerstboom erg goed lijkt op een natuurlijke hardnaald boom. Dit model is extra smal zodat het zeer praktisch met de ruimte omgaat. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 300 warmwitte LED lampjes (veilige laagspanning). De lampjes zijn mooi te verdelen over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weg te werken tussen de takken. Deze warmwitte LED lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes maar worden niet warm. Daardoor gaan ze drie keer langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie die normale lampjes zouden gebruiken.De lampjes hebben 8 wisselende functies(combinatie, golvend licht, sequentieel, slomo, achtervolging, langzaam uitgaand, twinkle, continue aan) inclusief afstandbediening.

8. Excellent trees LED Ulvik - €359,-

De luxe LED Ulvik kerstboom van het merk Excellent Trees® is buitengewoon mooi door de overdaad aan takken en erg natuurgetrouw. Deze kerstboom is 180 cm hoog heeft een diameter van 100 cm. De 1.923 takken zijn een combinatie van PE en PVC wat maakt dat de boom een dichte en volle uitstraling heeft. De kerstboom is voorzien van 340 warm witte LED lampjes die een gezellige kerstsfeer uitstralen. Het aansluitsnoer is 5 meter lang en valt door zijn groene kleur nauwlijks op en is voorzien van een voetschakelaar.
Door het paraplusysteem is deze kerstboom zeer gemakkelijk op te zetten. Vouw de takken uit om de kerstboom mooi in model te brengen. Met deze kerstboom brengt u het ultieme kerstgevoel in huis! De kerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC en PE materiaal. Dit zorgt ervoor dat de boom er vol en dicht uit ziet. De zijtakken zijn afgewerkt met een rond uiteinde en een bruine nerf wat zorgt voor een natuurlijk effect.

9. Casaria Kunstkerstboom Wit - 180 cm 

Tover een kerstachtige gloed in huis! Met onze kerstboom ontstaat er een contemplatieve stemming. Waarom een kunstmatige kerstboom? Onze kerstbomen kunnen steeds opnieuw gebruikt worden en zijn daarom zeer milieuvriendelijk. Ze hebben unieke aanschafkosten en kunnen de boom eenvoudig in de kartonnen doos opbergen en klaarzetten voor de volgende kerst. Met stevige standaard welke is inbegrepen en 533 tips. Ideaal voor thuis, op kantoor of als decoratie in etalages. Neem de veiligheidsinstructies in de handleiding in acht.

10. Frasier fir groen 185cm - €279,-

De Frasier fir is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en sierlijk hangende platte takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is verlicht met 288 energiezuinige en bijna onverwoestbare LED-lampjes.. De snoeren van de verlichting zijn nauwelijks zichtbaar. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden. Hij is zo sierlijk en mooi dat decoratie bijna onnodig is.  De Frasier fir is de meest verkochte kunstboom van het merk Black Box in Nederland.

Kunstkerstboom Frasier Fir groen 185cm met 288 LED-lampjes

Kenmerken Frasier Groen:

 • hoogte: 185 cm
 • breedte: 124 cm
 • aantal lampjes: 288 LED
 • kleur: groen
 • aantal zijtakjes/toppen: 1880 stuks
 • naalden: kort
 • materiaal: stalen takken, zachte PVC naalden
 • scharniertakken
 • 10 jaar garantie op de boom
 • 3 jaar garantie op de electrische delen
 • inclusief standaard

Kerstbomen # gif


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden