Wat zijn de beste online fietsenwinkels?

Wat zijn de beste online fietsenwinkels?

21 augustus 2018

Welke online fietsenwinkel is het beste?

U heeft grondig onderzoek gedaan en meerdere fietsen getest. Niet alleen de racefiets en stadsfiets, maar ook de e-bike (elektrische fiets) en zelfs een vouwfiets. Verschillende maten en opties zijn besproken en ook het merk (Batavus, Giant, Union, Gazelle etc.) is bepaald. U besluit, gezien de scherpe prijzen op internet, om de aanschaf van de nieuwe fiets online te gaan doen.

Maar dan?

Ziet u door de alle bomen het bos niet meer en weet u niet welke waar en bij welke fietsenwinkel u de bestelling online moet plaatsen? U bent zeker niet de enige, dus vandaar dat de website www.fietsenwinkelsvergelijken.nl in het leven is geroepen. Er zijn tal van internetaanbieders waar u een fiets of aanverwante artikelen kunt kopen - denk aan 123herenfietsen.nl, Dahon-vouwfietsen.nl, Fiets.nl, giga-bikes.nl -  maar onduidelijk is welke fietsenwinkels goed scoren en welke juist niet.

De bronafbeelding bekijken

Gezien de hoogte van het aanschafbedrag wilt u de juiste fietsenwinkel

Vertrouwen in een fietsenwinkel doet u op door de ervaringen van andere consumenten. Zeker bij online aankopen vindt men het lezen van andermans ervaringen en recensies prettig en vormen deze reviews de basis van een goed en objectief beeld. Op basis van andersmans ervaringen (positief dan wel negatief) kunt u bepalen welke fietsenwinkel aansluit bij u behoeften om vervolgens de order te plaatsen, en welke juist niet. Inmiddels kunnen bijna alle online fietsenwinkels dezelfde producten, merken en aanverwante artikelen leveren tegen scherpe en concurrerende prijzen, dus daar kunt u nog geen keuze op maken. De betrouwbaarheid van de levering, kwaliteit, bereikbaarheid van de klantenafdeling en service zullen hoogstwaarschijnlijk zaken zijn die u essentieel vindt. Op www.fietsenwinkelsvergelijken.nl staan bijna alle fietsenwinkels vermeld om zo overzichtelijk te hebben welke online aanbieders er allemaal zijn. Denk aan matrabike.nl, stellafietsen.nl en fietsuniek.nl, maar ook aan bijvoorbeeld Internet-bikes.com Tevens ziet u per fietsenwinkeld de scores op basis van eerdere ervaringen en recensies van kopers. Deze reviews en ervaringen zijn objectief van kopers die een ervaring hebben opgedaan met de betreffende fietsenwinkel en geven zo een zuiver en onafhankelijk beeld van een bedrijf, zowel de goede punten als aandachtspunten, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken voor de aanschaf van uw fiets. Hoe meer reviews, hoe betrouwbaarder het oordeel.

Samenvattend

Wanneer u voor uzelf de keuze hebt gemaakt om online een fiets of aanverwant fietsartikel aan te schaffen (u weet tenslotte welke fiets het wordt), dan kunt u de fietsenwinkels gaan vergelijken om de juiste fietsenwinkel te vinden. U kunt selecteren op categorieën, zodat u appels met appels kunt vergelijken. Afhankelijk van het type fiets is er vast en zeker een goede en betrouwbare online fietsenwinkel voor u.

Ook kunt u op fietsenwinkelsvergelijken.nl aanverwante fietsartikelen bestellen bij een online aanbieder waar reviews over zijn te vinden. Denk aan fietstassen, fietskleding en fietsreizen. Deze zijn toegevoegd op de site, zodat er voor alles de juiste winkel is te vinden obv objectieve ervaringen en reviews.

Neemt u vooral de tijd om alle reviews en artikelen te lezen, kijk naar de voors en tegens en bepaal voor uzelf welke fietsenwinkel u het meeste aanspreekt en past bij wat u zoekt. Ga naar de online fietsenwinkel om de aankoop in orde te maken. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u, als het goed is, datgene dat u had verwacht.

Deel ook uw eigen ervaring en schrijf een review

Hiermee zorgt u ervoor dat de fietsenwinkel het oordeel krijgt dat het volgens u verdient en helpt u andere consumenten weer om een juiste en weloverwogen beslissing te kunnen nemen op basis van objectieve ervaringen, aanbevelingen en klachten van anderen. Reviews schrijven en lezen doet u op Fietsenwinkelsvergelijken.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden